Hostel Stayokay Texel in Texel Nederland beoordelingen 7.1 | Zoover

hotel bij avondlicht

Beoordelingen Hostel Stayokay Texel

Haffelderweg 29, 1791 AS, Texel
Hostel Stayokay Texel scoort een 7,1 uit 10, op basis van 25 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hostel Stayokay Texel? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hostel Stayokay Texel in Texel, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 7 vakantiefoto's van Hostel Stayokay Texel vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Waddeneilanden. Vergelijk Hostel Stayokay Texel met andere accommodaties in Texel.

25 beoordelingen over Stayokay Texel

6,4
6,3
met jonge kinderen, 2012
"Leuke tijd bij Stayokay Texel!"
Esther
11-3-2012 Het hostel is centraal gelegen, goed bereikbaar en met een moderne uitstraling. De kamer was netjes, schoon en een stapelbed was al ongebouwd tot 2 persoons bed toen wij arriveerden. Onze twee kinderen vonden hun stapelbed geweldig. Verder heel veel te doen op Texel, alles lekker dichtbij. Bij terugkomst in het hostel hadden de kinderen veel vriendjes om mee te spelen (voorjaarsvakantie). Kleuren, buiten voetballen en veel gespeeld op de Wii, ze vonden het fantastisch. De medewerkers waren super vriendelijk en gastvrij. Wij komen zeker nog eens terug!

met vrienden, Nov. 2011
"Super weekend"
Franky
27-11-2011 afgelopen weekend met 3 vrienden wezen geocachen op Texel!

2 hadden al goede ervaring met dit hostel, ik nu ook!

met z'n vieren waren we niet veel geld kwijt (iets van 45 euro per persoon) voor 2 nachten en 2x ontbijt!

ontbijt was simpel, maar daar hoef je ook natuurlijk niet veel van te verwachten, alles wat nodig was dat was er ook! en lekker!

's avonds kun je gezellig aan de bar een drankje doen en socializen! Barman was ook zeer vriendelijk en behulpzaam!

zeker de volgende keer weer heen!

met partner, Okt. 2011
"Nooit meer"
Minke Burggraaff
11-10-2011 Als je houdt van een kruising tussen een ziekenhuis en een gevangenis, is dit je plek. Prijs kwaliteitsverhouding echt niet okay, veel te spartaans voor de 92 euro die wij betaalden voor een 2 persoons kamer. Zelf bed opmaken en weer afhalen vond ik wel een issue voor die prijs, net als zelf je handdoek moeten meenemen en de plastic bedhoezen.
Ook bij het ontbijt zelf al je bestek en borden in de juiste afwasrekken zetten vind ik slechte service, alles is gericht op regeltjes en je mag als gast vooral niet de indruk van enig verwennen hebben kennelijk.
Ontbijt vond ik net een bedrijfsrestaurant qua sfeer.
Gedoe raam open zetten: naar receptie voor slotje - borg. Hele lijst regels die je krijgt, geen eten op kamer, hoe controleren ze dat eigenlijk?Kort douchen uit milieuoogpunt okay, maar douche die steeds na 25 seconden afslaat, dan sla je toch door. Steenkoud op kamer bij aankomst, kleine verwarming, bleef uren koud, gedoucht om warm te worden.

De beste prijzen en lastminutes voor Hostel Stayokay Texel bij:

met jonge kinderen, Juni 2011
"Een leuke hostel"
Kiers
7-6-2011 Voor het eerst overnacht in een stayokay hostel. 4 pers.kamer geboekt, 1 x stapelbed en 1 stapelbed om laten bouwen tot 2 pers.bed. Alles was heel goed schoon. TV niet gemist - met de kinderen spelletjes gedaan. Voor 1 a 2 overnachten heel goed te doen! Ontbijt was prima, eenvoudig maar alles wat je nodig bent.
Wel zelf bv plastic bekertjes meenemen als je wat water wilt drinken en de douche moet je steeds weer aandrukken maar dat is helemaal geen probleem dat moeten wij in een zwembad ook. Lag heerlijk rustig en zeer vriendelijk personeel. Goede uitvalsbasis om texel te leren kennen. De kids vonden het stapelbed geweldig! Wij gaan zeker nog een keer weer overnachten in een stayokay. Op zondagavond extra rustig en vaak nog wat voordeliger.

met jonge kinderen, Juni 2011
"Een leuk gezinsverblijf op Texel"
m.smit
2-6-2011 Je moet dit niet vergelijken met een luxe hotel maar het was perfect. Zeer vriendelijk personeel. Keurige schone kamer. Een stapelbed en eentje omgebouwd tot tweepersoonsbed. Bedden zelf opmaken maar heerlijk frisruikend beddengoed. Ontbijt was prima. Vers afgebakken broodjes. Diverse soorten beleg en een lekker eitje en wat joghurt. Veel gezelligheid in de hal en de bar.

met oudere kinderen, Feb. 2011
"Fijne plek!"
leoroeleveld
28-2-2011 Net terug van een paar dagen Stay Okay Texel. Petweer , maar toch een goede tijd gehad. Met slecht weer kun je nl. heel goed vertoeven in het hostel: veel ruimte voor de kinderen, een bar, veel zitplekken, tv kamer , biljart. etc. Als extra geste had Stay Okay gratis massages georganiseerd: we waren hierdoor blij verrast! Het geeft net wat extra's , een goed idee.

Het weten was prima: afwisselend en gezond. Zeker met extra activiteiten komen we weer 's terug in een Stay Okay!

met jonge kinderen, Feb. 2011
"Aan te raden, vooral met kinderen"
marieke
3-3-2011 Een prettige plek om te verblijven: vooral met kinderen. Soms wel teveel herrie 's avonds , door diezelfde kinderen. Eten prima! matrassen iets minder (plastic)

Ook wij vonden de massages heerlijke! leuke actie

alleenreizend, Dec. 2010
"Schitterend gelegen, nabij centrum."
Gerard Kapsenberg
26-5-2011 Ideaal oord voor bijvoorbeeld Oud en en Nieuw. Goed vuurwerk, lekkere oliebollen, fijbne champagne. lekker Texels bier.

met jonge kinderen, Okt. 2010
"Prima als het concept je aanspreekt"
Jaap
5-11-2010 Dit bijna nieuwe hostel is mooi gelegen vlakbij het centrum van Den Burg. Mooie hal/receptie met vide, ruime eetzaal, hoekje voor de kids en een gezellige bar. Personeel over het algemeen vriendelijk. Buiten speeltoestellen en een trapveldje.

De kamers zijn inderdaad voorzien van twee stapelbedden, maar mensen die daarover klagen weten niet dat je één van die stapelbedden kunt om laten bouwen (bij reserveren aangeven) tot een tweepersoons bed. Verder simpel maar schoon en prettig dat het toilet apart is. Matrassen zijn van glad materiaal dat niet iedereen kan bekoren, maar is wel hygiënischer dan matrassen die volgezogen zijn met andermans lichaamsvocht. Inderdaad zelf bedden opmaken en afhalen bij vertrek, vind ik niet erg. Kijk van tevoren wat er aanwezig is, het is iets anders dan een hotel.

Het eten is eenvoudig met weinig keuze in de vorm van een buffet. Wel van prima kwaliteit en duidelijk allemaal vers. Soms inderdaad even geplunderd maar snel weer aangevuld.

Leuk hostel!

met een groep, Sept. 2010
"Gezellige boel daar!"
Sabine
19-10-2010 Ik vond het heel leuk om een nachtje in het stayokay hostel te slapen. Het zijn een beetje kleine maar mooie en nette kamers. Het is een gezellig onderkomen met een klein cafeetje. Er zou wel wat meer een huiskamer mogen zijn, ik was nameljik met een groep van 70. Voorderest zeker wel aan te raden