Beoordelingen Schipbreuk- en Juttersmuseum Flora

18 mei 2013

Schipbreuk- en Juttersmuseum Flora
Beoordelingen Schipbreuk- en Juttersmuseum Flora
Pontweg 141, 1796 MA, Texel
Wil je weten wat anderen vonden van Schipbreuk- en Juttersmuseum Flora in Texel? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Schipbreuk- en Juttersmuseum Flora.
Schipbreuk- en Juttersmuseum Flora scoort een 8,2 uit 10, op basis van 25 beoordelingen
Wil je weten wat anderen vonden van Schipbreuk- en Juttersmuseum Flora in Texel? Op deze pagina lees je beoordelingen van Schipbreuk- en Juttersmuseum Flora. Je kunt 17 vakantiefoto's van Schipbreuk- en Juttersmuseum Flora bekijken. Daarnaast kun je 1 video van Schipbreuk- en Juttersmuseum Flora zien op Zoover. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Waddeneilanden. Bekijk alle accommodaties in de buurt van Schipbreuk- en Juttersmuseum Flora in Texel.

23 beoordelingen over Schipbreuk- en Juttersmuseum Flora

met jonge kinderen, Apr. 2013
"Prachtige verteller"
Anja
1-5-2013 Het museum is een bonte verzameling van spullen en avonturen. Was een bron van inspiratie voor mijn zoon om zelf te gaan jutten.

met vrienden, Mrt. 2013
"Erg leuk om te bezoeken"
Tini
1-4-2013 Zeer interessant om te zien en horen wat de jutters op Texel allemaal uit de zee hebben gevist en onder welke omstandigheden

met partner, Mrt. 2013
"Je hebt ogen tekort.."
Troela
10-3-2013 Geweldig leuke ervaring, de verhalen (uit de film) zijn erg "boeiend" en we hebben veel gelachen.. en afentoe ook ontroerend. Sommige gevonden voorwerpen zijn verrassend en soms heel onverwacht herkenbaar ;-) !

met jonge kinderen, Jan. 2013
"Ongelofelijk"
Paul van Dijk
11-1-2013 Elke cm van dit museum heeft een verhaal.
Het is niet te geloven hoe omvangrijk deze collectie van dit Museum is.
Als de jutter verteld hang je aan zijn lippen.

met partner, Okt. 2012
"Gastvrijheid"
Ingrid
14-10-2012 Konden even niet pinnen (was nog niet aangespoeld) en aangezien wij te weinig geld op zak hadden mochten wij het later komen betalen. Ze hebben vier schuren met allemaal 'troep' die ze op het strand hebben gevonden. Wat een hoop en je komt ogen te kort om alles te bekijken. Grappig om dit allemaal te zien. Ook leuk voor kinderen. Aanrader dus.

met partner, Sept. 2012
"Aardig om te zien"
Anne
29-11-2012 grote verzameling van wat uit zee is aangespoeld

met jonge kinderen, Juli 2012
"Geweldig om te zien!"
barbara
26-7-2012 Struin graag rond!! van alles te zien, geweldig hoe die man het vertelt!

met partner, Juni 2012
"Niks aan..alleen maar oude troep..."
Mark en Bianca
21-6-2012 we vonden er erg weinig aan...

met vrienden, Apr. 2012
"Moet je zien.,"
Johan
21-4-2012 Uitgebreid, veel interessanter.

met partner, Apr. 2012
"Leuk"
pibi
29-4-2012 Wat een leuk museum en leuke eigenaar, nam alle tijd voor vragen en om over zijn passie te vertellen

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit