Tips over Vakantiepark Roompot Kustpark Texel**** in Texel | Zoover

Schumakersweg 3, 1796 NM, Texel

23 tips van Roompot Kustpark Texel****

31-5-2012
C.Langerak

Neem fietsen mee of huur fietsen.
Ga bv in Oudeschild naar de haven om op een kotter naar zeehondjes te zoeken.

29-5-2012
bunt

dagtocht met boot naar Vlieland erg mooi

21-5-2012
Jaap

Garnalenkotter Oudeschild
Juttersmuseum
Solextocht met gehuurde solexen.
De Slufter

14-5-2012
Esther

Hou er rekening mee dat er 65,00 euro borg + toeristenbelasting betaald moet worden.
Lakenpakket/handdoeken-pakkket kan extra besteld worden.
Wifi is niet gratis.

10-5-2012
inge_900

het verschil tussen wel of geen eind schoonmaak bijboeken is alleen dat je zonder schoonmaak zelf ook nog moet stofzuigen en dweilen. makkelijk verdiend!!

24-4-2012
mvanzummeren

Wij zijn bij ecomare geweest, heel leuk voor kleine kinderen om zeehondjes van zo dichtbij te zien. Verder prachtige stranden en duinen!

12-4-2012
Anja

We hadden voor de kinderen een bolderkar gehuurd, kostte bijna niets en ze hebben er erg veel lol mee gehad.

8-4-2012
Rinaldo

Vogelpark is een echte aanrader. heel mooi en minder commercieel opgezet dan ecomare. vuurtoren is ook super met helder weer.

4-3-2012
friek

Brouwerij Texel is een bezoek waard, de Slufter is prachtig. Alle dorpjes zijn verschillend en allemaal erg mooi!

27-2-2012
Everse

Het maritiem-juttersmuseum in oudeschild is een bezoekje waard vooral onze twee jongens(10 en 13) vonden het leuk. En vliegeren op het strand is zooo leuk.
Ook paal 17 weerbezocht en heerlijk gegeten daar. 1 april word de nieuwe geopend dus we moeten nog een keer terugkomen.
En natuurlijk moet je ook naar Ecomare echt fantastisch.

Meld misbruik
Is het de eerste keer dat je een tip geeft? Let dan even op de regels voor het plaatsen van tips!
Log in met Facebook

Plaats ook een tip