Kies een internationale website
25 mei 2013
Weersverwachting en klimaat...
Beoordelingen Vakantiepark Roompot Kustpark Texel****
Schumakersweg 3, 1796 NM, Texel
Overweeg je om een verblijf te boeken in Vakantiepark Roompot Kustpark Texel**** in Texel, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Vakantiepark Roompot Kustpark Texel**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Vakantiepark Roompot Kustpark Texel
scoort een
uit
, op basis van
beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Vakantiepark Roompot Kustpark Texel**** in Texel, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Vakantiepark Roompot Kustpark Texel****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Vakantiepark Roompot Kustpark Texel**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 312
vakantiefoto's
van Vakantiepark Roompot Kustpark Texel**** vinden. Je kunt 3
video's
van Vakantiepark Roompot Kustpark Texel**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in
Nederland
Aanbieders
Vliegtickets
Autoverhuur
Boek een hotel
De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiepark Roompot Kustpark Texel**** bij...
Verklein aantal aanbieders
GRONINGEN - EELDE
ENSCHEDE - TWENTHE
Naar:
Toon luchthavens op kaart
Vul een vluchthaven van vertrek in
Vul een aankomstvluchthaven in
De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen
Car rental
Ophaallocatie:
Terugbrenglocatie:
Vul een ophaallocatie in
Vul een terugbrenglocatie in
De ophaaldatum mag niet na de terugbrengdatum liggen
Hotel booking
(14)
alleenreizend
(3)
Sorteer op reisdatum
Sorteer op datum van toevoegen
NL(637)
ALL
met jonge kinderen, Mei 2013
"Keurige huisjes, prima park!"
Michel
21-5-2013
Nette, complete en schone accommodatie in een natuurlijke en passende omgeving. Leuke huisjes in mooie bouwstijl, keurig onderhouden, voorzien van alle gemakken. Klantvriendelijk personeel, veelal jonge krachten. Voor nette prijzen krijg je goed eten en ook over de hoeveelheid weinig te mopperen! Prima animatie en natuurlijk een mooi zwembad, ideaal park voor kinderen.
"Gedateerde huisjes (5-persoons)"
Jean-Luc
21-5-2013
Begin mei een weekje hier verbleven. Met name ivm prijs en het aanwezige zwembad. Je weet immers nooit wat het weer hier doet.
Normaal geven wij de voorkeur aan park van andere keten. Het park is zeker wel oke. Openingstijden van receptie zijn veel te beperkt. Restaurant is prijzig en ons huisje was gedateerd en vertoonde nogal wat gebreken. Park is netjes onderhouden en veel kleine speelpleintjes voor de. Over Texel: was onze eerste keer. Vorig jaar op Terschelling was leuker. Maar hadden we een week zomers weer. Dan is het maximaal genieten en het weer maakt je vakantie dan ook.
met jonge kinderen, Mei 2013
"Ideaal voor leuke vakantie op Texel"
J. Peters
15-5-2013
We zijn voor 2e maal met mei-vakantie naar stacaravan op dit park geweest. En wederom heel goed bevallen. Dit park ligt echt heerlijk centraal op Texel voor maken van leuke uitstapjes. En we zaten in stacaravan nr 127 met goed zicht op speeltuintje waar onze kids van 4 en 6 zich prima vermaakt hebben met de kinderen van de andere stacaravans die ook om het speeltuintje heen stonden. Het zwembad vonden ze ook helemaal leuk!! We hadden het ook heerlijk getroffen met het weer! Veel naar het strand geweest :-)
Volgend jaar willen we weer naar Texel en kan best dat we dan weer naar dit park gaan. Bevalt goed dus waarom dan ergens anders heen gaan :-)
De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiepark Roompot Kustpark Tex...
Verklein aantal aanbieders
Roompot Vakanties
Direct boeken
Meer aanbieders
met oudere kinderen, Mei 2013
"Prachtig huisje&zwembad. Park ongezellig."
Fam. Den Dekker
13-5-2013
Erg blij met ons huisje, Luna 511: ruim, sfeervol en van alle gemakken voorzien! Nadeeltje douchen in bad (hoge instap!). Het vakantiepark valt tegen: centrale gebouw met receptie, supermarktje, café en restaurant kan opfrisbeurt gebruiken. Ook knutselruimte voor de kinderen nodigt niet echt uit. Ondanks mooie weer was het terras ongezellig en nagenoeg geen speeltoestellen voor de kinderen. Op het hele park weinig aanbod. Ontbreken pannekooi erg jammer. Leuke ontmoetingsplek. Qua ligging, de huisjes en het zwembad zouden we zo weer kiezen voor Kustpark Texel, maar voor de gezelligheid gaan we liever weer naar De Krim in Cocksdorp.
met jonge kinderen, Apr. 2013
"Mooie huisjes, gedateerd park"
Familie Pellemans
26-4-2013
Midweek op Kustpark Texel verbleven. Huisje (type T6B) was ruim en van alle gemakken voorzien. Het park zelf vonden wij behoorlijk tegenvallen. De speelvoorzieningen voor kleine kinderen zijn erg beperkt. Een grote speeltuin zoals in veel andere parken ontbreekt (terwijl op de zgn speelweide (niets anders dan een grasveld) toch ruimte genoeg voor is). Paar speeltoestellen die er wel staan zijn oud en aan vervanging toe. Openingstijden van het zwembad zijn veel te beperkt. Op maandag net aangekomen in je huisje. Je denkt, lekker even zwemmen. Helaas zwembad is om 16.00 gesloten. Volgende morgen kinderen vroeg wakker, je denkt lekker even zwemmen. Helaas zwembad is pas om 10.30 open. Ook avonds zwemmen is er niet bij. Zwembad is om 18.00 gesloten. Buiten die tijden zijn er zwemlessen voor bepaalde doelgroepen. Je krijgt als betalende gast op het park echter het gevoel: is dit zwembad er in de 1e plaats voor de gast en in de 2e plaats voor bepaalde doelgroepen of is dat hier net andersom?
met partner, Apr. 2013
"Mooi weekend op Texel"
Andre'
Bekijk foto's
16-4-2013
Leuk voor een weekend in een chalet, maar voor ons nooit weer. Te weinig ruimte en weinig aankleding. Keycard systeem, maar dan dan kun je de deur niet op slot draaien. Restaurant is goed, park ligt centraal om alle plaatsen te bekijken, zoals vuurtoren, juttersmuseum, ijsboerderij Labora, en alle dorpjes. Zwembad is groot en heel schoon met voldoende toezicht. Alleen de bewegwijzering is slecht, je loopt zo een rondje maar dan moest je een bospad in om naar het hoofdgebouw te gaan.
met jonge kinderen, Apr. 2013
"Heerlijk een paar dagen op Texel"
Alfred
6-5-2013
Lekker met de kinderen een paar dagen op Texel geweest in een Luna 4-persoons. Lekker schoon bij aankomst en luxe ingericht. Een heerlijk tweepersoons bed met goede matrassen en twee badkamers. Lekker gezwommen in het zwemparadijs, naar het strand, ouder-kindtandems gehuurd bij Kikkert......super.
Het blijft een heerlijk eiland! Tot de volgende keer Texel.........
met jonge kinderen, Apr. 2013
"Wat een fijn park en mooie huisjes!"
Joyce1980
8-4-2013
Kustpark Texel ligt prachtig en centraal op het eiland wat we vooral enorm waarderen zijn de mooie, niet uitgeleefde en goed onderhouden vakantiehuisjes.
Goede keuken en apparatuur, fris en sfeervol ingericht. Schoon!
De ligging van de huisjes is ook perfect, je kijkt niet zomaar bij de buren naar binnen.
Gastvriendelijk en gemotiveerd personeel.
"Nooit meer!"
meis
5-5-2013
Kustpark Texel is ons ontzettend tegen gevallen. Wij zaten in MOK 206. Huisje stonk ontzettend naar rook en honden (terwijl deze niet in het huis toegestaan zouden zijn?). Overal lagen nog haren en het was ontzettend smerig. Na klacht is er een poetsvrouw gekomen met een spray tegen de rook, dit heeft weinig geholpen. Wij hebben altijd veel gereisd en zijn toch echt niet kieskeurig qua accommodatie maar dit viel echt tegen en zeker voor de prijs die je ervoor betaald. Ik zou het niemand aanraden. Wellicht een groter huis (al betaal je dan natuurlijk nog meer) want qua locatie ligt dit park wel heel goed, al stelt het park verder weinig voor. Het is dat Texel een ontzettend leuk eiland is maar voor ons nooit meer Kustpark Texel en heel waarschijnlijk ook nooit meer Roompot want het zelf poetsen van het huis neemt schijnbaar niet iedereen even serieus...
met jonge kinderen, Mrt. 2013
"Mooi huisje, leuke tuin"
N
18-4-2013
Wij zaten in een Texels huisje. Het huisje was comfortabel ingericht. Op sommige punten kan het beter worden ondehouden (deuren badkamer aangetast door vocht).
Het huisje was goed schoongemaakt. De vorige bezoekers hadden een hond bij zich (er lag nog een bot onder de bank), maar er was geen hondenhaar in het huisje te bekennen. De radiator in de badkamer had echter al lang geen doekje gezien.
Wij hadden het geluk op een hoek te zitten, waardoor we een mooie grote tuin hadden.
Onze bedden waren prima. Het ene matras is zachter dan het andere, dus je kunt kiezen welk matras het beste ligt.
In de keuken was alles wat we nodig hadden.
De kinderen waren gecharmeerd van Koos Konijn. Het zwembad vonden ze heerlijk. Er is helaas geen echte speeltuin. Wel een paar wipkippen en een glijbaan verspreid over het park, maar dat stelde erg weinig voor.
Horeca is ongezellig, maar wel goede prijs/kwaliteit verhouding. Prima om af te halen!
volgende
Kaart Texel
Foto's Texel
Video's Texel
Vraag en Antwoord Texel
Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?
Nederlanders
Grieken
Turken
Scandinaviërs
Bekijk resultaten
Maak een Zoover Account en beheer uw accommodatie, bezienswaardigheid, attractie of restaurant.
Klik hier voor meer informatie