Hotel Oranjerie Molenbos*** in Texel Nederland beoordelingen 8.3 | Zoover

Vooraanzicht Hotel Molenbos

Beoordelingen Hotel Oranjerie Molenbos***

Postweg 224-226, 1795 JT, Texel
Hotel Oranjerie Molenbos scoort een 8,3 uit 10, op basis van 20 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Oranjerie Molenbos***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Oranjerie Molenbos*** in Texel, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 30 vakantiefoto's van Hotel Oranjerie Molenbos*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Waddeneilanden. Vergelijk Hotel Oranjerie Molenbos*** met andere accommodaties in Texel.

20 beoordelingen over Oranjerie Molenbos***

met oudere kinderen, Feb. 2012
"Prima prijs / kwaliteit verhouding"
Martin
28-2-2012 Prima hotel op de kop van Texel net buiten De Cocksdorp
( 500 m.) Uitstekende uitvalsbasis naar de prachtige natuurgebieden bij de vuurtoren en de slufter.
Vriendelijke bediening, eenvoudig maar goed ontbijt. Gasten kunnen gratis gebruik maken van het zwembad bij park de Krim ( 200 m. ). Aanrader.

"Heerlijk rustig verblijf."
Corrie en Goris
6-9-2011 Prima hotel. Schone kamers. Relaxte sfeer en omgeving.
Min puntje: Kwaliteit van de huurfietsen is niet optimaal. Onderhoud laat te wensen over.
Ondanks dat een hotel om weer naar terug te komen.

zakelijk, Juli 2011
"Uitstekend hotel dat zeker een ster meer verdiend"
Martijn
6-7-2011 2 nachten verbleven in Hotel Molenbos op Texel. Het restaurant van het hotel is volgens de serveerster onlangs geheel verbouwd en heeft nu een verzorgde en open uitstraling. Dit past bij de uitstekende kwaliteit van het eten en de service. De kamers zijn qua kleurgebruik enigszins gedateerd maar wel schoon en voorzien van de voorzieningen die je van een moderne hotelkamer mag verwachten. Zo biedt dit hotel gratis aan de gasten een WIFI verbinding aan. Wat mij betreft is dit hotel zeker voor herhaling vatbaar en zijn 4 sterren een betere afspiegeling van de kwaliteit die dit hotel biedt.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Oranjerie Molenbos*** bij:

"Gezellig rustig hotel met prima verzorging"
Paul
18-6-2011 Hotel Molenbos bij de Cocksdorp op Texel is ons prima bevallen. Aardig personeel, mooie kamers, lekker ontbijt en Texel is een fijne vakantie bestemming.

"Aan te bevelen"
L van den Berg
17-6-2011 Hotel Oranjerie Molenbos is zeer geschikt voor gehandicapten ook met rolstoel.
Het eten was goed ,als ook het ontbijt. het personeel is er behulpzaam en vriendelijk.
De nieuwe beheerders zijn zeer behulpzaam en erg vriendelijk.Het interieur is erg wennen , maar is nu van deze tijd.Wij gaan zeker nog eens terug.

met partner, Dec. 2010
"Heerlijk hotel"
ckant
30-12-2010 Wij zijn hier met de kerst geweest. Wat een gezellig,warm,gastvrij hotel. Het personeel doet alle mogelijke moeite om het naar je zin te maken.
De kamers zijn prima, prima bedden, en met de kerst lag er voor ons zelfs een leuk cadeautje op de kamer.
Het eten was werkelijk uit de kunst, zelden met de kerst zo lekker gegeten.
De omgeving is prachtig, vlak bij de duinen en de slufter.
In een woord dit hotel is een aanrader. Wij komen zeker nog terug.

met partner, Sept. 2010
"Mooi rustig hotel"
Natacha
11-10-2010 Zeer vriendelijk personeel, de keuze voor het diner is beperkt maar heerlijk klaargemaakt, ontbeit is ook goed. Rustig hotel, weg van de drukte.

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Prima Hotel"
Roland
15-8-2010 Gastvrij hotel met goede service.
Ruime kamer, waardoor er makkelijk een derde bed voor ons dochtertje bijgezet kon worden.

met partner, Mei 2009
"Een aanrader"
Rob en Inge Bouwman
8-5-2009 We waren hier van 1 t/m 4 mei.
De kamers zijn goed en het eten, ontbijt en diner
zeer goed.
Een aanrader!

Rob en Inge Bouwman

met partner, Apr. 2009
"Mooi Hotel"
Olaf
6-3-2011 In april 2009 zijn wij hier een langweekend met z’n tweetjes geweest om de drukte van het dagelijks leven even te ontsnappen. Het hotel voldeed aan alle verwachtingen mooie kamers, goed ontbijt en de bediening was erg vriendelijk.

Het hotel is gelegen in de Cocksdorpop Texel. Texel is natuurlijk een vakantie plek bij uitstek.

Wij hebben een superweekend gehad en komen zeker een keer weer voor een weekend.