Camping Om De Noord** in Texel Nederland beoordelingen 7.7 | Zoover

Supercomfort Campingplaats

Beoordelingen Camping Om De Noord**

Boodtlaan 80, 1796 BG, Texel
Camping Om De Noord scoort een 7,7 uit 10, op basis van 15 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Om De Noord**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Om De Noord** in Texel, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 10 vakantiefoto's van Camping Om De Noord** vinden. Je kunt 1 video van Camping Om De Noord** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Waddeneilanden. Vergelijk Camping Om De Noord** met andere accommodaties in Texel.

13 beoordelingen over Om De Noord**

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Heel goed"
familie groesbeek
5-9-2011 prive sanitair is uitstekend.kampeerveld na de regen niet drassig.ligging goed.
maar de verplichting om de caravan met de voortent naar het noorden te zetten (aan "onze" kant) is een reden om nooit meer terug te gaan.

"Ruime, nette camping"
Richard
22-6-2011 Prima camping met uitstekende ligging ten opzichte van strand en centrum. Beiden zowel lopend als met de fiets goed te doen (<1km). Zelf hadden wij een plaats met prive sanitair gereserveerd en dit is uitstekend bevallen. Nette cabines, goede douche en ontzettend warm water.
Leuk speelveldje voor jong en oud (jeu de boulesbaan). Bij een volgend bezoek aan Texel gaan wij hier zeker weer naar toe.

met jonge kinderen, Sept. 2010
"Prima, schoon, rustig"
van Loo
24-9-2010 Een prima camping. Het weer viel wat tegen, maar daar kan de camping niets aan doen. Het was einde van het seizoen, dus weinig gras op de plek en met regen wordt dat dus wel bagger. Plaats ruim genoeg 10x10m. Erg rustig op de camping, geen last van de weg. Sanitair erg netjes en schoon (minimaal 2x per dag gepoetst).
Leuke speelplaatsen voor kinderen. Alle caravans moeten met de deur dezelfde kant op staan (zal ivm de wind zijn denk ik). Grasmaaien zou iets eerder mogen. Vlonder of split (kijk eens bij de helfterkamp in vaasen, die hebben dat mooi voor elkaar) op de plek waar de voortenten staan zou ook een verbetering zijn. Wij hebben hier een week gestaan en zouden als we naar texle gaan weer voor deze camping kunnen kiezen. Ook wifi op de camping, snel en goed bereik (niet gratis). Minder snel en beperkt wifi wel gratis.

De beste prijzen en lastminutes voor Camping Om De Noord** bij:

met partner, Juli 2010
"Leuke camping"
gerrit0654
24-7-2010 Leuke camping, hadden een plaats met privesanitair. De Koog is op loop / fietsafstand. Leuke eettentjes, voor ieder wat wils. De meeste dorpen op Texel zijn per fiets te doen.

met partner, Aug. 2009
"Prima camping"
Yvonne
28-8-2009 Camping is zeer goed gelegen. 5 min. + 5 min. lopen naar het strand, waar je lekker en niet duur kunt eten bij Beach Inn. Goed verzorgde camping. Wij hadden een supercomfortplus camping plaats d.w.z. met prive-sanitair. Was netjes en schoon. Alleen viel helaas het warme water steeds weg. Bij de receptie was dit probleem bekend, en deze winter wordt dat probleem aangepkat.

Familie
"Top camping"
engels
22-7-2008 komen reeds een aantal jaren in de meivacantie op deze camping.
ook na de renovatie een dikke 9

Familie, Juni 2008
"Was vroeger puur beter"
nfj b
3-10-2008 zeer gunstige ligging wat strand en dorp betreft maar na de verbouwing is de speel plaats voor de kinderen een stuk kleiner gemaakt en de prijzen een stuk duurder het personeel heeft steeds minder tijd voor je als gast dat was een paar jaar terug een stuk beter dus texelcamping / rst doe hier wat!!!!!

Familie, Mei 2008
fam van l
14-5-2008 wij zijn in de mei-vakantie 2008 in om de noord geweest en hebben het er erg naar ons zin gehad.
alleen voor onze 2 pubers was er erg weinig te doen.
ook met Duitse buren die over over onze honden klaagden,kan ik geen goed woord zeggen.Waarom gaan zulke mensen niet naar een camping waar geen honden zijn toegestaan!!!!!!! Maar verder was het top!
Onze dochter heeft er haar eerste vakantieliefde aan overgehouden .

Familie
connie
22-8-2007 leuke camping waar wij als gezin al 5 jaar komen. rustig en toch heel centraal gelegen. eigen sanitair is ook fijn. Het enige wat we dit jaar echt misten was de tafeltennistafel op het grote veld.

JOlien
3-5-2007 Top camping! Kom er nu al 4 jaar! Alleen dit jaar is het verbouwd! Ik hoop dat het nog steeds net zo gezellig is gebleven!