5-9-2011
prive sanitair is uitstekend.kampeerveld na de regen niet drassig.ligging goed.
maar de verplichting om de caravan met de voortent naar het noorden te zetten (aan "onze" kant) is een reden om nooit meer terug te gaan.
22-6-2011
Prima camping met uitstekende ligging ten opzichte van strand en centrum. Beiden zowel lopend als met de fiets goed te doen (<1km). Zelf hadden wij een plaats met prive sanitair gereserveerd en dit is uitstekend bevallen. Nette cabines, goede douche en ontzettend warm water.
Leuk speelveldje voor jong en oud (jeu de boulesbaan). Bij een volgend bezoek aan Texel gaan wij hier zeker weer naar toe.
24-9-2010
Een prima camping. Het weer viel wat tegen, maar daar kan de camping niets aan doen. Het was einde van het seizoen, dus weinig gras op de plek en met regen wordt dat dus wel bagger. Plaats ruim genoeg 10x10m. Erg rustig op de camping, geen last van de weg. Sanitair erg netjes en schoon (minimaal 2x per dag gepoetst).
Leuke speelplaatsen voor kinderen. Alle caravans moeten met de deur dezelfde kant op staan (zal ivm de wind zijn denk ik). Grasmaaien zou iets eerder mogen. Vlonder of split (kijk eens bij de helfterkamp in vaasen, die hebben dat mooi voor elkaar) op de plek waar de voortenten staan zou ook een verbetering zijn. Wij hebben hier een week gestaan en zouden als we naar texle gaan weer voor deze camping kunnen kiezen. Ook wifi op de camping, snel en goed bereik (niet gratis). Minder snel en beperkt wifi wel gratis.