Camping Loodsmansduin Duinkampeerterrein*** in Texel Nederland beoordelingen 7.3 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 12.433 bezoekers online
Home > Nederland > Waddeneilanden > Texel > Camping Loodsmansduin Duinkampeerterrein***

Beoordelingen Camping Loodsmansduin Duinkampeerterrein***

-3  °C

10 februari 2012

5,8
seizoen 2011

Camping Loodsmansduin Duinkampeerterrein scoort een 7,3 uit 10, op basis van 49 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Loodsmansduin Duinkampeerterrein***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Loodsmansduin Duinkampeerterrein*** in Texel, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 16 vakantiefoto's van Camping Loodsmansduin Duinkampeerterrein*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Waddeneilanden. Vergelijk Camping Loodsmansduin Duinkampeerterrein*** met andere accommodaties in Texel.

1 2 3 4 5 volgende

46 beoordelingen over Loodsmansduin Duinkampeerterrein***

met oudere kinderen, Okt. 2011
Prachtige chalets midden in duingebied
famehlen
30-10-2011 Texelcamping Loodsmansduin is zeer zeker de moeite waard.
De chalets zijn hagelnieuw en echt van alle gemakken voorzien.
Ligging van de chalets is werkelijk prachtig,wij hadden een prachtig uitzicht op het natuurgebied de texelse duinen.
Prijs/kwaliteit vwb de herfstvakantie dik in orde.
Schoonmaakkosten inderdaad 85 euro,maar dit staat duidelijk aangegeven op het boekingsformulier,dus dit is vooraf bekend!
Waarom dan nog een discussie aangaan?
Personeel niets op aan te merken,werden vriendelijk te woord gestaan bij de receptie.
Nogmaals prachtige chalets (met sauna) midden in de duinen.

met jonge kinderen
Klantgericht? Dat woord kennen ze niet.
Sylvia Schreijer
20-10-2011 Prachtige chalets op deze camping, van alle gemakken voorzien. Maar wat zijn ze onvriendelijk bij de receptie. Zonde, chalets waren tijdens de herfstvakantie nog niet voor50% bezet.

met oudere kinderen, Okt. 2011
Prachtige chalet voor de herfstvakantie
Friesy
18-1-2012 Heerlijke herfstvakantie in deze chalets gehad, ze zijn echt prachtig, en van alle gemakken voorzien. Verder rustig omgeving omdat er toch bijna niemand op de camping staat.

Prijs / kwaliteit was goed. was toen een midweek, dit jaar (2012) kan dat al niet meer. Terwijl het park toen maar voor de helft bezet was.

Zonde van je centen!
Jeroen
20-9-2011 Laat ik eerlijk zijn door te zeggen dat het een camping is met mooie, moderne, luxe ingerichte chalets. Maar goed; daar betaal je ook voor..... Geloof mij dat je voor dezelfde centen die je hier voor een weekend uitgeeft, een volle week in Turkije kunt zitten!
Een voorbeeld van belachelijk hoge kosten is de eindschoonmaak. Hier betaal je 85 euro voor, terwijl je zelf de boel veegschoon achter moet laten, het beddengoed afgehaald moet hebben, het vuilnis weggebracht en de vaatwasser uitgeruimd.
Een discussie hoef je niet aan te gaan, want op deze camping op Texel geldt niet dat de klant koning is.
Kortom; GEEN aanrader!

Mooie camping in de duinen
Lute Westerbeek
20-9-2011 Najaarsarangement genomen op het naturistisch gedeelte, nog gezellig druk.
Sanitair wordt komend winter vervangen en dit gedeelte opnieuw ingericht
met jeu de boule baan en kinderspeeltoestellen.
Plaatsen aan de rand van de duinen ,wel veel wind opvang
Personeel behulpzaam en erg vriendelijk.
Veel te doen op Texel, niet ver van de boot, het strand, leuke plaatsjes , alle soorten winkels en horeca,

Goede camping
Familie Jansen
31-8-2011 Een goede camping, met een mooie ligging in de duinen.

Wij zaten in de chalet en deze zijn zeer netjes ingericht.
Personeel is vriendelijk en behulpzaam.

Let erop dat huisdieren in de chalets niet zijn toegestaan!
Mogelijk een tip voor de camping om een beperkt aantal chalets hiervoor toe te wijzen.

Geweldige vakantie gehad!!
H mulder
12-8-2011 Vindt het een geweldige camping, prachtig gelegen. Kinderen vermaken er zich prima en het sanitiar valt genoeg mee. Wordt vaak genoeg schoongemaakt! En als je het netjes achterlaat blijft het netjes!

met jonge kinderen, Juni 2011
In de duinen en let op: nieuw sanitair!
N. Obdam
15-6-2011 Eerdere beoordelingen gaven aan dat het sanitair vreselijk is.... Ik ben net terug van Texel (Loodsmansduin) en er is nieuw sanitair dat gewoon perfect is! Het oude sanitair staat er ook nog, maar daar gaat volgens mij niemand meer douchen en/of naar toilet en is dus zeer schoon :-). Het valt echt wel mee. Wij waren er met caravan en twee kleine kinderen en dit ging uitstekend. Ik heb geen "slechte" plekken gezien, maar wel "zeer mooie". Speeltuintje en zwembad zijn goed voor kleine kinderen. Restaurant weet ik niet, want op Texel heb je zoveel leuke eetgelegenheden...! Op de fiets is het 10 minuten naar het stand en Paal 9 kun je heerlijk zitten op/tegen dikke kussens. Echt gezellig. Bij mooi weer zit je net in Frankrijk oid. Den Hoorn heb je weinig winkels, maar het is wel een mooi dorpje om langs te lopen. Den Burg vind ik persoonlijk een super-leuke winkelstad! Maar om terug te komen op de camping: Echt niks te klagen, dus een dikke 8 !!!!

met jonge kinderen, Mei 2011
Schitterend gelegen camping
Jeroen Mulder
9-5-2011 een heerlijke week doorgebracht in de nieuwe chalets. De chalets zijn ruim van opzet en voorzien van vele gemakken zoals vaatwasser, magnetron en sauna.

met jonge kinderen, Aug. 2010
Super mooie vakantie gehad
fam Hendriks
17-8-2010 wij waren met de caravan dit jaar op deze camping.
wij hadden een super plek maar er zijn ook plekken waar je een beetje beknepen staat.
Onze kinderen hebben zich erg goed vermaakt (wij ook hoor)
Het zwembad was wel verwarmd want het was geen strand weer maar ze hebben er elke dag in gezwommen.
Sanitair viel best mee, als je het allemaal schoon achter laat is hier niets mis mee.

5,7

1 2 3 4 5 volgende