Vakantiepark Landgoed Springtij in Texel Nederland beoordelingen 8.0 | Zoover

Beoordelingen Vakantiepark Landgoed Springtij

Onderkomens

prachtige omgeving, steeds weer zoveel te zien

Beoordelingen Vakantiepark Landgoed Springtij

Mienterglop 7, 1796 MR, Texel
Vakantiepark Landgoed Springtij scoort een 8,0 uit 10, op basis van 5 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Landgoed Springtij? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Landgoed Springtij in Texel, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 4 vakantiefoto's van Vakantiepark Landgoed Springtij vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Waddeneilanden. Vergelijk Vakantiepark Landgoed Springtij met andere accommodaties in Texel.

5 beoordelingen over Landgoed Springtij

"Geweldig verblijf"
Anne
Onderkomens
23-7-2011 Erg leuk parkje met veel te doen voor de kinderen, zandbak, trampoline etc. De huisjes zijn eenvoudig maar prima, alles is aanwezig. Afstand tot De Koog is ca. 10 min lopen en het strand is iets verder. Zelfs met wat slechter weer is het hier prima verblijven

met jonge kinderen, Mei 2010
"Voor gezinnen met kleine kids zeker een aanrader"
Familie
Onderkomens
11-5-2010 Een lang weekend geweest en we hebben genoten. Jammer genoeg was het weer niet optimaal, waardoor de kinderen niet echt veel buiten hebben kunnen spelen in de uitgebreide speeltuin behorende bij het Landgoed.

Verder prima service, was toch iets "stuk" gegaan maar daar werd helemaal niet moeilijk over gedaan.

Vond het wel prijzig, maar dit was voor ons verreweg de goedkoopste optie. Dus je zou kunnen zeggen dat een weekendje Texel zowieso niet goedkoop is :D

met jonge kinderen, Juli 2009
"Eenvoud, rust, fantastische plek."
Margo
Onderkomens
4-1-2010 Zomer 2009 een weekje op Springtij doorgebracht in "het stulpje". Deze vakantiewoning is klein, maar compleet en netjes, schoon. Het speelveld temidden van de vakantiewoningen leent zich goed voor een partijtje voetbal, kleine zandbak, glijbaan, wipwap; allemaal zeer eenvoudig, maar voldoet prima aan de wensen van een kind (zijn de ouders het niet die alle luxe wensen...) De Vakantiewoningen "De koog" zijn groter en luxer.
Wandelend naar zee is goed te doen, met de fiets ben je binnen 5 minuten in de Koog, supermarkten, terrasjes alles dichtbij. Vanuit de Koog allelei leuke dingen te doen; voor een gezin met (kleine) kinderen is de Bonte Belevenis, wandelen door de Slufter en het juttersmuseum een aanradar!

met een groep, Mei 2009
"Nooit meer naar landgoed Springtij"
J.van Driel
Onderkomens
5-6-2009 Wat een leuk familie weekend had moeten worden is door het onderkomen en de service voor een deel niet geworden wat wij hadden gedacht
Bij aankomst ontvingen wij de sleutel en bij het binnenkomen kwam ons een zure muffe lucht tegemoed,alsof het huisje de hele winter niet gelucht was
Na het koken gingen wij de tafel dekken en vonden op de onderzijde van de borden nog restanten van oude vleeswaren.
Bij het vetrek dient men volgens de voorschriften te dweilen, maar om het geheel netjes achter te laten hebben wij de stofzuiger eerst gebruikt om alle kamers goed te stofzuigen en ook onder de bedden waar heel wat onder vandaan kwam hierna hebben wij goed gedweild
Nu moet men bij het boeken de borg al vooruit betalen en deze wordt ongeveer 2 weken na vertrek weer op je rekening terug gestort
En wat bleek geld ingehouden ,omdat er zogenaamd niet goed schoongemaakt was
Onze mening,dit is gewoon een verkapte prijsverhoging
Wij gaan in ieder geval nooit meer naar langoed Springtij

Familie, Aug. 2008
"Heerlijke vakantie"
m. woertman
Onderkomens
29-9-2008 De kinderen en wij hebben heel erg genoten.De accomodatie is geweldig. Kinderen kunnen onder toezicht heerlijk spelen . Als volwassenen geniet je destemeer.
De accomodatie ziet er netjes en schoon uit. De service is prima