Beoordelingen Vakantiepark Landal Sluftervallei****

20 juni 2013

Landal Sluftervallei****
Beoordelingen Vakantiepark Landal Sluftervallei****
Krimweg 102, 1795 LS, Texel
Overweeg je om een verblijf te boeken in Vakantiepark Landal Sluftervallei**** in Texel, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Vakantiepark Landal Sluftervallei**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Vakantiepark Landal Sluftervallei scoort een 8,0 uit 10, op basis van 381 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Vakantiepark Landal Sluftervallei**** in Texel, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Vakantiepark Landal Sluftervallei****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Vakantiepark Landal Sluftervallei**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 161 vakantiefoto's van Vakantiepark Landal Sluftervallei**** vinden. Je kunt 1 video van Vakantiepark Landal Sluftervallei**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Waddeneilanden. Vergelijk Vakantiepark Landal Sluftervallei**** met andere accommodaties in Texel.

376 beoordelingen over Landal Sluftervallei****

met jonge kinderen, apr 2013
"Fijn park op een mooi, gezellig Eiland!"
Annemiek Koster
Onderkomens
18-6-2013 We waren een weekend met 2 gezinnen en Opa en Oma op dit park, we hadden twee geschakelde bungalows gehuurd naast elkaar. We hebben heel erg genoten! Het park ligt centraal op het Eiland en op loopafstand van het mooi(st)e strand bij de Cocksdorp. De huisjes waren redelijk goed onderhouden en schoon. Er is voor de kinderen en de ouders genoeg te doen in en om het park. Wij komen zeker nog eens terug!

met partner, Mrt. 2013
"Heel fijn duinpark."
Troela
Onderkomens
10-3-2013 Dit is een mooi duinpark met mooie winkel en restaurant, erg genoten.
De leuke en mooie omgeving is een must om te zien en er is veel te doen op dit waddeneiland, vergeet aub niet om eens te gaan fietsen !
Wij waren erg verrast door de brede stranden en mooie sluftervallei, het is teveel om op-te-noemen, een midweek is te kort om alles te bezoeken..?

met jonge kinderen, Feb. 2013
"Alles bij elkaar voor herhaling vatbaar"
Tine
Onderkomens
26-2-2013 Wellicht zijn de duurdere bungalows in betere staat, de "E" bungalows zijn oud en aan een opknapbeurt toe. Het park is verder heerlijk.

met partner, Feb. 2013
"Heerlijk tot rust komen in de duinen van Texel."
Rob van Seggelen
Onderkomens
23-2-2013 Wij hebben genoten van de heerlijke vrijstaande bungalow midden in de duinen. De bungalows zijn voorzien van veel ramen waardoor de ruimte heel licht en ruimtelijk aandoet. Overal waar we keken zagen we duinen. Erg rustgevend.

met partner, Jan. 2013
"Bungalows aan renovatie toe"
veen
Onderkomens
25-1-2013 Verouderde bungalows op een mooie locatie. Bungalows zijn in verouderde en matige staat. 8 persoons bungalow niet geschikt voor 8 personen. Sterk aan vervanging of renovatie toe. Personeel behulpzaam en vriendelijk. Restaurant de Kajuit prima. Schoonmaak zeer matig.

met partner, Jan. 2013
"Lekker uitwaaien"
Adelien44
Onderkomens
2-2-2013 Prima huisjes, goed ingericht en gezellig met open haard. Een flinke wandeling naar het strand, maar we komen om te wandelen, dus geen probleem. Zwembad is prima, maar voor ons soms wat te druk met kinderen. Zwemmen doen we dus wel thuis. En koken is zodanig onze hobby dat de restaurantkeuken er niet tegenop kan.

met partner, Nov. 2012
"Zeer slecht!!! blijf weg"
Pieter
Onderkomens
28-11-2012 eindelijk na een lange reis aangekomen. We melden ons bij de receptie waar we werden geholpen door een norse chagarijnige vrouw die ons zeer bot te woord stond. Deze vrouw werd zelfs achter haar rug in ons bijzijn door collega''s oude graftak genoemd. Dit kan toch niet op Landal?
Vervolgens zijn de bungalows in de jaren 50 stijl waar je wel dik voor betaald en ook nog es vies zijn. Ondanks dat een probleem met koud eten in de Kajuit goed werd opgelost en het personeel in de Parkshop met mobieltjes aan het spelen zijn hebben we er toch geprobeert wat van te maken. Hier spaar je immers het hele jaar voor!!
Dit park moet dicht.....een regelrechte aanfluiting!!

met partner, 2012
"Prachtig park"
Andreas en Johanna
13-11-2012 Wij zijn 4 keer op de Sluftervallei geweest en het bevalt
ons uitstekend, volgend jaar de vijfde keer.
Vriendelijk personeel en goede service.
Een prachtig park zo in de duinen.
Toch vrij dicht bij het strand en de vuurtoren.
We zijn op 5 paken van Landal geweest, maar wat betreft
de ligging en omgeving staat de Sluftervallei met stip op nr.1.

met partner, Nov. 2012
"Gewoon goed"
bert en ineke
Onderkomens
4-12-2012 4 persoons bungalow wat klein, vervelend dat er geen bestrating naar de voordeur was, zodat we steeds door een sompig en nat grasveld moesten ( we hadden helaas veel regen ! ), en ook de parkeerplaats bij het huisje stond vol met diepe plassen De verlichting op het park is onder de maat
Het restaurant is prima, lekker eten en ook de gourmetschotel die we besteld hadden was lekker en goed verzorgd
Texel is een leuk eiland, met een paar dorpjes, mooie natuur en ook ecomare is een aanrader We hebben een leuk weekend gehad

met oudere kinderen, 2012
"De moeite waard"
peter hunse
Onderkomens
26-10-2012 Het park is zeer geschikt voor rustzoekers.
Gezinnen met kinderen komen niets tekort

Gebruik jij zonnebrandcrème in de zomer?