1-8-2011
Dit jaar eens niet ver weg en lekker op vakantie in eigen land met de de Waard tent. Wat een verademing qua reizen! In twee uurtjes waren we er .We gingen de laatste twee weken van Juli. Het weer was soms echt slecht, maar daar kan de camping niets aan doen. Het goede is dat je in een Landal bungalowpark staat met alle overdekte faciliteiten. Het zwembad is prima. Het sanitair was meestal prima schoon (Firma Asito doet dit) en warm water is overvloedig beschikbaar voor afwassen, douchen etc. Er waren ook een aantal family douches wat erg handig is met drie kleine kids. De afwatering van de veldjes is inderdaad prima. Restaurant" De Kajuit" is ook goed, prijzen niet te hoog (Euro 25,= voor driegangen menu met goede ossenhaas). Goede parkshop, eigenlijk een kleine Spar supermarkt, die ook genoeg verse producten verkoopt. Lekkere vers gebakken broodjes/croissants 's ochtends! Op Texel is zeer veel te doen. Na twee weken hadden we nog steeds voldoende mogelijkheden. Komen zeker terug !!
12-8-2011
Net terug van 2 wkn Texel. Dit jaar stonden we op deze camping.We hadden een geweldige plek in de duinen (wel elektra), dat zijn echt de mooiste plekken van de camping!!!
Je kunt er er superleuk wandelen met de hond, je bent ook zo van de camping af door de vele uitgangen.
Deze camping is zeker een aanrader voor degene die zijn/haar hond mee wil nemen.
Zit een leuk veld bij om te vliegeren. Vlakbij zee, uitzicht op de vuurtoren etc.
Kortom met die plaatsen is niets mis, misschien dat het sanitair wat wat uitgebreider mag, vier douches voor zoveel mensen vind ik wat weinig.
Het waait er echt superhard soms, wij hadden de laatste week soms windkracht 9.
Goede stormbanden, haringen etc. zijn dus echt een aanrader!
Sleutel voor het zwembad vind ik eerlijk gezegd wat onhandig, van het animatieteam hebben ze geen gebruik gemaakt.
Jammer dat we geen mooi weer hebben gehad, anders was het helemaal een TOPvakantie geweest.
31-7-2011
Wij zijn voor het derde achtereenvolgende jaar naar deze camping geweest. Dit jaar hebben we mogen meemaken dat de afwatering op de veldjes erg goed is...er viel enorm veel regen,maar we hebben geen natte voeten gekregen. De plaatsen zijn ruim, samitair schoon, warm water volop aanwezig. Wij hebben geen kleine kinderen meer, maar hoorden enthousiaste verhalen van de buurkinderen over de animatie. Onze hond Roef heeft genoten van de wandeltochten en het strand, maar ook van de aandacht die hij kreeg op de camping! Het pad vanaf de camping door de duinen nodigt uit tot een lekkere wandeling. Deze camping is een echte aanrader!
11-8-2011
Erg naar ons zin gehad tijdens ons verblijf op Texel in het algemeen en camping Sluftervallei in het bijzonder. Hoe verder naar achteren op de camping, hoe mooier de plekken (maar de allermooiste plekken hebben geen electra). Uitzicht op de vuurtoren. Kwartiertje lopen naar het strand. Ruime plekken. Wel een beetje massaal met relatief weinig toiletgebouwen, die daardoor niet heel schoon zijn. De voorzieningen (winkeltje, zwembad, snackbar) zijn goed. Van het entertainmentprogramma hebben we weinig gebruik gemaakt. Komt vooral omdat er zoveel leuke dingen te doen zijn op Texel. Eigenlijk was twee weken nog te kort. Verder had ik de tip over de houten haringen (zie verderop) graag eerder gelezen; het kan inderaad behoorlijk hard waaien...