Camping Landal Sluftervallei in Texel Nederland beoordelingen 8.1 | Zoover

Beoordelingen Camping Landal Sluftervallei

Prachtig uitzicht!

Beoordelingen Camping Landal Sluftervallei

Krimweg 102, 1795 LS, Texel
Camping Landal Sluftervallei scoort een 8,1 uit 10, op basis van 30 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Landal Sluftervallei? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Landal Sluftervallei in Texel, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 26 vakantiefoto's van Camping Landal Sluftervallei vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Waddeneilanden. Vergelijk Camping Landal Sluftervallei met andere accommodaties in Texel.

30 beoordelingen over Landal Sluftervallei

met vrienden, Sept. 2011
"Heerlijk park in de duinen"
Ina
17-11-2011 Prachtig park gelegen in de duinen, heerlijk voor natuurliefhebbers

"Morgen weer als het zou kunnen"
Petra
6-9-2011 Mooie camping tussen natuur- en gezinscamping in. Als je van fietsen en vliegeren houdt, surfen, strand met wind... lekker eten en gezellig winkelen dan is dit een prima plek.

"Leuke camping voor gezinnen met kleine kinderen"
Tim Bunnik
24-7-2011 Leuke camping voor familie met kleine kinderen op een prachtlocatie. Wij stonden op een (zeer ruime) plek in de duinen (veld C2) met prachtig uitzicht richting vuurtoren. De plekken op de veldjes spraken ons minder aan. Er is een leuk binnenzwembad voor slecht weer, speeltuintjes en het strand is 10 minuten fietsen. De waterspeelplaats (zand en stromend water) was ook erg polupair bij onze kinderen (2,4,6). Helaas sloeg het weer om in de 2e week en zijn we eerder vertrokken. Het kan er behoorlijk waaien!

"Een hele goede en fijne camping"
Maurice
1-8-2011 Dit jaar eens niet ver weg en lekker op vakantie in eigen land met de de Waard tent. Wat een verademing qua reizen! In twee uurtjes waren we er .We gingen de laatste twee weken van Juli. Het weer was soms echt slecht, maar daar kan de camping niets aan doen. Het goede is dat je in een Landal bungalowpark staat met alle overdekte faciliteiten. Het zwembad is prima. Het sanitair was meestal prima schoon (Firma Asito doet dit) en warm water is overvloedig beschikbaar voor afwassen, douchen etc. Er waren ook een aantal family douches wat erg handig is met drie kleine kids. De afwatering van de veldjes is inderdaad prima. Restaurant" De Kajuit" is ook goed, prijzen niet te hoog (Euro 25,= voor driegangen menu met goede ossenhaas). Goede parkshop, eigenlijk een kleine Spar supermarkt, die ook genoeg verse producten verkoopt. Lekkere vers gebakken broodjes/croissants 's ochtends! Op Texel is zeer veel te doen. Na twee weken hadden we nog steeds voldoende mogelijkheden. Komen zeker terug !!

met oudere kinderen, Juli 2011
"Leue camping"
J
12-8-2011 Net terug van 2 wkn Texel. Dit jaar stonden we op deze camping.We hadden een geweldige plek in de duinen (wel elektra), dat zijn echt de mooiste plekken van de camping!!!
Je kunt er er superleuk wandelen met de hond, je bent ook zo van de camping af door de vele uitgangen.
Deze camping is zeker een aanrader voor degene die zijn/haar hond mee wil nemen.
Zit een leuk veld bij om te vliegeren. Vlakbij zee, uitzicht op de vuurtoren etc.
Kortom met die plaatsen is niets mis, misschien dat het sanitair wat wat uitgebreider mag, vier douches voor zoveel mensen vind ik wat weinig.
Het waait er echt superhard soms, wij hadden de laatste week soms windkracht 9.
Goede stormbanden, haringen etc. zijn dus echt een aanrader!
Sleutel voor het zwembad vind ik eerlijk gezegd wat onhandig, van het animatieteam hebben ze geen gebruik gemaakt.
Jammer dat we geen mooi weer hebben gehad, anders was het helemaal een TOPvakantie geweest.

met oudere kinderen, Juli 2011
"Een prima camping voor een heerlijke vakantie!"
Monique de Haan
31-7-2011 Wij zijn voor het derde achtereenvolgende jaar naar deze camping geweest. Dit jaar hebben we mogen meemaken dat de afwatering op de veldjes erg goed is...er viel enorm veel regen,maar we hebben geen natte voeten gekregen. De plaatsen zijn ruim, samitair schoon, warm water volop aanwezig. Wij hebben geen kleine kinderen meer, maar hoorden enthousiaste verhalen van de buurkinderen over de animatie. Onze hond Roef heeft genoten van de wandeltochten en het strand, maar ook van de aandacht die hij kreeg op de camping! Het pad vanaf de camping door de duinen nodigt uit tot een lekkere wandeling. Deze camping is een echte aanrader!

"Mooie camping, vooral qua ligging"
Olaf
11-8-2011 Erg naar ons zin gehad tijdens ons verblijf op Texel in het algemeen en camping Sluftervallei in het bijzonder. Hoe verder naar achteren op de camping, hoe mooier de plekken (maar de allermooiste plekken hebben geen electra). Uitzicht op de vuurtoren. Kwartiertje lopen naar het strand. Ruime plekken. Wel een beetje massaal met relatief weinig toiletgebouwen, die daardoor niet heel schoon zijn. De voorzieningen (winkeltje, zwembad, snackbar) zijn goed. Van het entertainmentprogramma hebben we weinig gebruik gemaakt. Komt vooral omdat er zoveel leuke dingen te doen zijn op Texel. Eigenlijk was twee weken nog te kort. Verder had ik de tip over de houten haringen (zie verderop) graag eerder gelezen; het kan inderaad behoorlijk hard waaien...

"Zeer Kindvriendelijk"
joelle
27-7-2011 Op het park van Landal is vrij veel te doen voor de kinderen. Ze kunnen zich hier zelfstandig vermaken. Voor het zwembad krijg je een sleutel als je, jezelf aanmeldt. De plekken zijn echt Nederlands, heel ruim dus. Wij hadden verwacht dat er maar enkele picknicktafels op een veld stonden, maar er is genoeg voor elke plek. Wij hadden onze tafel gewoon onder de luifel staan. Het zwembad was wel schoon, maar niet extreem warm. ´s avonds was er af en toe toezicht. Veel dingen op de camping waren wel vrij duur. Denk aan tennisbaanhuur, frietje afhalen, de campingshop. De Cocksdorp was binnen twee km, net zoals het strand (paal 28) Een fiets naast de plek is zeker geen overbodige luxe. Het centrumgebouw van de camping is een flinke wandeling, er is een binnendoor weggetje je moet hiervoor flink wat trappen op en af. Ook voor dorp en strand moet je snel de auto pakken als je geen fietsen mee heb of gehuurd heb. Gelukkig is er op de camping een redelijk grote campingshop.

"Fantastische,heerlijke camping"
Fam v3l
3-8-2011 Wij hebben het heerlijk gehad op de camping een echte camping camping. Niet te massaal, mooie ruime plaatsen, op gras. En bij elke plek een picknick tafel,heel handig. Sanitair vond ik niet heel bijzonder schoon, maar redelijk te doen. Wel erg weinig douches!
Een fiets is geen overbodige luxe, alles is toch wel behoorlijk op afstand.
De kinderen hebben het geweldig gehad, zwembad en de zandspeelplaats waren favoriet. Jammer dat je voor vele activiteiten bij het animatie team moest betalen, belachelijk!! Uurtje knutselen voor 3 euro! Dus daar hebben wij weinig gebruik van gemaakt.
Texel zelf is te gek, van alles te doen, je hoeft je op het eiland echt niet te vervelen!
Gebruik wel houten haringen...t kan er erg hard waaien!!

met partner, 2011
"Helaas nooit weer."
Annemarie
8-6-2011 Deze camping daar kom ik al van kinds af aan.
Maar nu komen we er niet weer. Onderhoud aan de veldjes is steeds slechter geen nieuw gras inzaaien waardoor het een zandfestijn wordt. En het sanitair wordt heel slecht schoongemaakt. Zelfs een weekend helemaal niet terwijl de feaces de dag erop nog op de vloer zaten. Voor ons geen sluftervallei meer als voorseisoensplek meer maar een camping dicht in de buurt.