Hotel Het Uilenbos*** in Texel Nederland beoordelingen 9.0 | Zoover

Hotel Het Uilenbos*** Texel

Beoordelingen Hotel Het Uilenbos***

Boodtlaan 40, 1796 BG, Texel
Hotel Het Uilenbos scoort een 9,0 uit 10, op basis van 58 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Het Uilenbos***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Het Uilenbos*** in Texel, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 32 vakantiefoto's van Hotel Het Uilenbos*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Waddeneilanden. Vergelijk Hotel Het Uilenbos*** met andere accommodaties in Texel.

1 2 3 4 5 6 volgende

57 beoordelingen over Het Uilenbos***

"Prijs kwaliteit goed"
fam janssen
3-9-2011 Het Uilenbos is zeker een aanrader. Goede ligging, mooie kamer, badkamer iets aan de kleine kant maar zeker schoon. Ontbijtbuffet: zeer uitgebreid, nooit iets te kort en verse producten en lekkere koffie!
Vriendelijkheid personeel is een plus. Alleen in de avonduren is er weinig te beleven in de bar.
Team Uilenbos: chapeau.
Fam Janssen Landgraaf

"Gezellig en super schoon"
dorus
9-11-2011 Mooie kamer en super schoon! Lekker bed, leuk zitje, prima badkamer.
Lekker buitenzitje. Het ontbijtbuffet is heerlijk! Enorm veel keus en alles smaakte heerlijk. Zeker een gezellig hotel om terug te komen

"Leuk voor een weekend"
a_weggemans
14-8-2011 Een nachtje texel in hotel het Uilenbos. Een leuk familiehotel, met een goede ruime kamer. Onze kamer had boszicht en een eigen afgeschermd terrasje met zitje. De bedden waren goed, maar haddel als nadeel dat het 2 eenpersoons bedden waren, met 2 eenpersoons dekbedden, waarbij deze uitelkaar schoven, je slaapt dus samen, maar wel apart. Een tweepersoonsmatras en dekbed heeft mijn voorkeur.
We hebben geen gebruik gemaakt van de bar, maar dat komt door de ligging vlakbij het centrum van De Koog.
De ligging is goed, vlakbij het strand en het uitgaanscentrum van de Koog, zonder dat je overlast hebt van de bijhorende herrie van (met drank voorziene) jeugd.
Kamer was goed schoon, en de handdoeken werden dagelijks gewisseld.
Gewoon een goed hotel, voor een goede prijs.
Het ontbijtbuffet was erg goed, alles was goed op voorraad en werd goed aangevuld.
Sauna en zonnebank aanwezig, maar daar hebben wij geen gebruik van gemaakt.
Vriendelijke eigenaren met een servicegerichte instelling.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Het Uilenbos*** bij:

"Een bijzonder gastvrij en keurig hotel"
PvHeiningen
11-8-2011 Het Uilenbos ligt op een prima locatie, dicht bij bos, strand en dorp.
Mensen zijn vriendelijk en gastvrij. Kamers worden keurig verzorgd.
Alles ziet er netjes uit.

"Heerlijk hotel"
janneke
4-7-2011 prima gelegen, dichtbij centrum,uitstekende service, uitstekend ontbijtbuffet.
prima plek om te gaan fietsen.

"Het voor ons perfecte vakantie verblijf"
boomkamp
3-7-2011 Voor de 4de maal in dit hotel en we blijven komen, perfect, alles klopt, fijne mensen
en dicht bij het dorp.

met partner, Mei 2011
"Knus hotel"
ClemensEnEsther
1-6-2011 Wij zijn in mei 2011 4 dagen in dit hotel geweest. Mooie en schone kamer. Niet groot, maar voor 4 dagen prima te doen. Alles wat we nodig hadden was aanwezig. Aardige mensen. Ruime keus bij het ontbijt. Prima ligging, op loopafstand van de winkelstraat en op loopafstand van het strand. Wij komen hier zeker nog eens terug!

met vrienden, Apr. 2011
"Heerlijk hotel"
Sandra
18-4-2011 Heerlijk hotel op loopafstand van het centrum. Zeer vriendelijk personeel en de kamers zijn lekker ruim. Het ontbijt was ook prima in orde. Enige minpuntje is welicht dat de ontbijtruimte net te klein is om iedereen een plekje te geven, wij waren net op tijd maar direct na ons moesten mensen wachten op een leeg tafeltje.

met partner, Feb. 2011
"Fijn hotel!"
Patrick
27-2-2011 Prima hotel, gerund door prima mensen. Texel is niet zo groot dus de ligging is bijna vanzelf al goed. De kamer biedt goed comfort, het ontbijt is erg uitgebreid en het geheel ziet er zeer goed onderhouden uit. De kamers zijn goed geisoleerd voor geluiden van buiten dus lekker rustig. We hebben niets negatiefs te melden. Zowel Texel als het hotel zullen we terug zien. De Koog is waarschijnlijk 's zomers het bolwerk van uitgaan en animatie. In februari is het lekker rustig. Vergeet niet Den Burg te bezoeken en langs Ecomare te gaan. Heel goed bevallen!

met partner, Nov. 2010
"Knus familiehotel"
star
30-11-2010 we hadden een vvv arrangement geboekt. romantisch, knusse kamer. bedden mogen vervangen worden. douche/toilet erg klein, met name het toilet gedeelte.als je op de wc zit kom je met je knieën aan de muur. maar goed je slaapt er alleen.
ideale ligging vlakbij bos en strand. spelletjes en genoeg leesvoer. je kon in de hal even internet raadplegen. dus dit alles is geweldig.

1 2 3 4 5 6 volgende