Bed and Breakfast Heerlyckheid van Texel in Texel Nederland beoordelingen 9.6 | Zoover

Beoordelingen Bed and Breakfast Heerlyckheid van Texel

31 mei 2012

Bed and Breakfast Heerlyckheid van Texel Texel

Beoordelingen Bed and Breakfast Heerlyckheid van Texel

Ruigendijk 27, 1796 MP, Texel
Bed and Breakfast Heerlyckheid van Texel scoort een 9,6 uit 10, op basis van 11 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast Heerlyckheid van Texel? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast Heerlyckheid van Texel in Texel, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 13 vakantiefoto's van Bed and Breakfast Heerlyckheid van Texel vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Waddeneilanden. Vergelijk Bed and Breakfast Heerlyckheid van Texel met andere accommodaties in Texel.

11 beoordelingen over Heerlyckheid van Texel

met partner, Apr. 2012
"Geweldig en heel gastvrij !Ontvangen"
Astrid
1-5-2012 Een eerste kennismaking met Texel en wat een goede bed en breakfast !- wij voelden ons heel welkom en geen moeite te veel....Prachtige locatie -vorstelijk bed! mooie kamer en badkamer -elke ochtend een uitgebreid ontbijt.gratis gebruik van fietsen en achter het huis fiets je direkt de duinen in-heel rustig gelegen.En ohhhhhh wat willen we graag nog een keer terug.......

met partner, Dec. 2011
"Super locatie"
Paul
26-12-2011 15 jaar getrouwd en dan met z’n 2-tjes naar de B&B De Heerlijckheid van Texel. Verstopt in het buitengebied tussen de duinen. Gastheer Carl wijst je de weg als je een strandwandeling wilt maken zonder al te veel mensen tegen te komen. Bij terugkomst was de sauna (met één glazen wand!) al heerlijck op temperatuur. Als je in de sauna zit, kijk je uit over een schitterend stuk natuur. Dit is pas relaxen! Gastvrouw Antoinette wist een goed adres in De Koog om lekker te eten. Voldaan van de ‘heerlijcke’ dag, slapen in de fantastische kamer met een goed bed. ‘S ochtends na de stoomdouche een ontbijt met echte Texelse producten, heerlijck! Voor de avond had Carl de hottub al met hout op temperatuur gestookt en konden wij in het heerlijcke warme water sprookjesachtig naar de sterren kijken.
Na het ontbijt zat ons weekend er helaas al weer op, maar wij komen hier zeker snel terug.

met partner, 2011
"Fantastisch"
C. Twigt
7-11-2011 De ligging van het huis en de gastvrijheid van de eigenaren zijn onovertroffen. Wij hebben hier met veel plezier onze trouwdagen gevierd.

De beste prijzen en lastminutes voor Bed and Breakfast Heerlyckheid va...

met jonge kinderen, Okt. 2011
"Precies wat we zochten"
abcotton-helene
28-10-2011 Wij (en vooral ik) waren hier zo aan toe: rust, ruimte en vriendelijkheid.
We verbleven 4 nachten in het kruidenhuis obv B&B. Het huisje is met veel oog voor detail en smaakvol ingericht. Alle faciliteiten die je kunt bedenken zijn aanwezig: koelkastje, senseo, waterkoker, 2-pits elektrisch fornuis, potten en pannen, servies, beddengoed, handdoeken, washandjes, badjassen, slippers, spelletjes, boeken, tv met dvd speler: heel huiselijk en gezellig. Zeer comfortabele bedden. Ontbijt is ruim qua brood en beleg maar mag ietsje meer variatie van mij. De hosts zijn erg vriendelijk, niets is teveel gevraagd en je voelt je zeer welkom. Privacy 100%. Het huisje ligt op het einde van een doodlopende weg, uitzicht op prachtig duingebied. Geen gebruik gemaakt van de hot tub, wel van de douche/ stoomcabine - eenmaal gewend was dit fijn (vooraf instruktie geen overbodige luxe ;)).
Fietsen voor de deur, mag je gratis gebruiken.
Wij (vooral ik) zijn kritische vakantiegangers, dit was echt SUPER !

"Uniek, rustig , super gastvrij, droomlocatie"
josvos
5-9-2011 Een geweldig mooie locatie waar de gastvrouw en gastheer er nog plezier aan beleven om het de gasten naar de zin te maken. Wanneer men rust zoekt is dit een unieke plek op Texel. Hier gaan wij zo snel mogelijk weer terugkomen. Geweldig ontbijt, fietsen gratis erbij.

met jonge kinderen, Nov. 2010
"Geweldige locatie!"
Nicole
16-11-2010 Wij hebben een geweldig weekend gehad in B&B de Heerlyckheid. De locatie is super en de gastheer- en vrouw zijn bijzonder servicegericht. Een heerlijk ontbijt met zelfgemaakte jam. Ook voor kinderen is er genoeg te doen. De tuin is heel fijn. Veel ruimte en een glijbaan en trampoline. Fietsen worden ter beschikking gesteld. Het huisje is gezellig ingericht met veel aandacht voor details. Voldoende handdoeken, shampoo etc.. Wij komen zeker nog een keertje terug om wederom te genieten van deze bijzondere locatie.

met jonge kinderen, Okt. 2010
"Prachtige locatie met geweldige service"
Marleen van Manen
22-10-2010 B & B Heerlijckheid van Texel is in een woord geweldig te noemen. Wij hebben gelogeerd met z'n vieren (waaronder twee kinderen) in een heerlijk huis met prachtig uitzicht op de duinen. Het huisje is knus en voorzien van alle luxe die je nodig hebt, met o.a. heerlijke bedden en een sfeervolle inrichting. De service van de gastvrouw Antoinette is bijzonder goed. Het ontbijt was verzorgd en uitermate smaakvol. Dit is voor alle leeftijden, gezinssamenstellingen een echte aanrader! Dikke tien!

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Bijna te mooi om waar te zijn!"
Caris
27-8-2010 Twee nachten verbleven we in De Heerlyckheid in een smaakvolle ingerichte cottage op basis van B&B. Zowel de ontvangst alsook de aandacht en adviezen van de eigenaren tijdens ons korte verblijf zijn lovenswaardig. Kleinschalig van opzet maar subliem in kwaliteit! Het was jammer dat we afspraken hadden op Texel en niet nog meer konden genieten van deze mooie plek die bijna aanvoelde alsof je thuis bent. Zeker een aanrader voor diegene die van rust en natuur houden.

met oudere kinderen, Mei 2010
"Prachtig!"
tinyvanwijk
30-5-2010 Verscholen in de prachtige duinen van Texel ligt dit B & B. De ontvangst was heel hartelijk. De kamer en omgeving zijn echt prachtig en s'morgens een heerlijk ontbijt op bed. Helaas geen tijd gehad om de Hot Tub te gebruiken. Maar als we nog een keer naar Texel gaan komen we hier zeker terug!

met partner, Sept. 2009
"Fantastische plek"
Lisette Goeree
15-9-2009 Deze Bed & Breakfast ligt prachtig. Toegankelijk door een landelijk pad. Je weet niet wat je ziet. Je wordt hartelijk onthaald. Alles is er mogelijk, van hottub tot een boek lezen in de boomgaard. De kamer is schoon en sfeervol, net als de badkamer. Een plek om naar terug te keren. Het ontbijt is uitgebreid.