Tips over Hotel Fletcher Hotel-Restaurant Koogerend*** in Texel | Zoover

Kogerstraat 94, 1791 EV, Texel

10 tips van Fletcher Hotel-Restaurant Koogerend***

24-4-2012
Marie-Louise Hibbe...

We sliepen op kamer 6, daar waar s avonds mensen naar binnen komen na een bepaald uur. Dankzij mijn doppen heb ik er niet zoveel last van gehad maar het kan vervelend zijn om in je slaap gestoord te worden.

4-4-2012
A Daamen

Op texsel zijn vbeel bezienswaardigheden vanuit Hotel Koogerend zijn deze goed per auto bereikbaar, maar zeker is dit Hotel ook perfect voor fietsvakanties. Er is een perfect terras en het is is goed.

29-3-2012
P.S. Jansen-Foort

Wel een tip: Check als je boekt dat je een kamer hebt met douche en toilet, want dit hotel heeft ook kamers waarbij je de douche en toilet op de gang deelt met anderen.

14-12-2011
Corrie Ferket

Voor onze leeftijdgenoten (59) is het heerlijk rustig en toch zijn de winkels,
eetgelegenheden en prachtige wandelroutes vlakbij.

13-12-2011
J van Batenburg

bezoekje Texelse bierbrouwerij

20-11-2011
Piet Bron

Bezoek een voorstelling in Klif 12 in Den Hoorn, een sfeervol theaterrestaurant.

17-11-2011
J. Kuperus-Hup

Ecomare en de bioscoop ! en natuurlijk het strand

16-11-2011
PM van den Bos

Het dorp ligt op loopafstand en we hebben super gegeten in de Smulpot.Leuke bediening en schappelijk geprijst en het zit er leuk,midden in het centrum

16-11-2011
Maarten en Lisette

Bezoek aan Ecomare en de Texelse bierbrouwerij! Hier kan de manager je meer over vertellen! Fietsverhuur is niet duur: 6.50 per dag!

9-10-2011
Ron en Peggy van W...

Ecomare is erg leuk. Oorlogs- en luchtvaartmuseum is mooi en interessant. De vuurtoren moet je gezien hebben, je waant je zó in het boek "Sil de Strandjutter". Samen met de heerlijke storm op het strand, voel je je even een echte eilandbewoner.

Meld misbruik
Is het de eerste keer dat je een tip geeft? Let dan even op de regels voor het plaatsen van tips!
Log in met Facebook

Plaats ook een tip