Hotel Fletcher Hotel-Restaurant Koogerend*** in Texel Nederland beoordelingen 6.1 | Zoover

Beoordelingen Hotel Fletcher Hotel-Restaurant Koogerend***

6,5
5,9
6,7

Fletcher Hotel-Restaurant Koogerend in Den Burg, Texel

Beoordelingen Hotel Fletcher Hotel-Restaurant Koogerend***

Kogerstraat 94, 1791 EV, Texel
Hotel Fletcher Hotel-Restaurant Koogerend scoort een 6,1 uit 10, op basis van 138 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Fletcher Hotel-Restaurant Koogerend***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Fletcher Hotel-Restaurant Koogerend*** in Texel, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 32 vakantiefoto's van Hotel Fletcher Hotel-Restaurant Koogerend*** vinden. Je kunt 4 video's van Hotel Fletcher Hotel-Restaurant Koogerend*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Waddeneilanden. Vergelijk Hotel Fletcher Hotel-Restaurant Koogerend*** met andere accommodaties in Texel.

136 beoordelingen over Fletcher Hotel-Restaurant Koogerend***

6,5
5,9
6,7
5,3
met jonge kinderen, Apr. 2012
"Nooit meer"
BART
24-4-2012 Niet meer van deze tijd, voor ruim 20 kamers zijn 2 toiletten en 2 badkamers
beschikbaar, het is als kamperen maar dan veel duurder en veel gehoriger.
Wij hadden de mazzel een kamer naast de sanitaire ruimtes te hebben.
Om de haverklap wakker van toiletbezoeker (ook kotsende) en een afzuiger die klonk alsof er een helikopter op het dak landde.
Niet eerder zo'n slecht hotel gehad ondanks onze ruime en niet veeleisende wensen.
Ecommerce Medewerker Fletcher Webcare Team, 3-5-2012
Eigenaar zegt:  Beste heer,mevrouw, Wij vinden het heel vervelend te vernemen dat ons Fletcher Hotel-Restaurant Koogerend niet conform uw verwachtingen is verlopen. Graag zouden wij persoonlijk in contact komen met u. Derhalve verzoeken wij u contact met ons op te nemen via webcare@fletcher.nl. Met vriendelijke groet, Fletcher Webcare Team

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Knus, schoon"
sanny40
19-4-2012 Het hotel ligt net buiten het centrum, hierdoor kun je gratis parkeren. Er zijn verschillende kamers van eenvoudig tot luxe

met partner, Apr. 2012
"Prima centrale ligging"
fam. creemers
8-4-2012 prima, gezellige accomodatie.
omgeving: centrale uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten, bezichtigingen.
buurt: woonomgeving, op loopafstand van het centrum
het personeel is erg vriendelijk
prijs/kwaliteit verhouding met bon en bijboeking toilet en bad/douche op kamer redelijk
hotel beschikt over een restaurant, zag er goed uit; geen gebruik van gemaakt/ veel eetgelegenheden in het centrum.
kamer prima
staat kamer: prima

met partner, Mrt. 2012
"Heerlijk een paar daagjes lekker genieten"
Marie-Louise Hibbel
24-4-2012 Na een warm welkom door het personeel en de gezellige entree, konden we gezellig, op het terras, een hapje en drankje nutigen. Zo vielen vermoeidheid en stress al snel van ons af. Alles lekker op loopafstand, hebben we een tochtje door het kleine Den Burg gemaakt. Daarna lekker even douchen en s avonds heerlijk gegeten in het restaurant. Het waren maar een paar dagen maar het voelde heerlijk verkwikkend.

met partner, Mrt. 2012
"Echt genoten"
P.S. Jansen-Foort
29-3-2012 Wij hebben een heerlijke tijd gehad in dit hotel. Wij zaten op de begane grond, dus stonden zo met onze spullen in de kamer en vice versa weer in de auto. Het ontbijt was perfect, echt lekker vers. De bedden waren heerlijk. Mijn vrouw heeft genoten van de Whirlpool. Het was totaal niet gehorig. Het personeel was ook vriendelijk en behulpzaam. Kortom, echt een aanrader. En dan zeker voor deze prijs.

met jonge kinderen, Mrt. 2012
"Super vet hotel"
Nina
12-3-2012 Afgelopen zaterdag ben ik met mama in Hotel Koogerend geweest op Texel. We hadden een hele grote kamer met een super lekkere bedden. Ik heb heel lekker geslapen! Ook heb ik nog lekker bad kunnen spelen en heb ik gewinkeld, vlakbij het hotel.
De mensen van het hotel vond ik erg aardig en lief. Ik heb tegen mama gezegd dat ik minder barbies ga kopen om te sparen, zodat we nog een keer naar het hotel op Texel kunnen. Tot de volgende keer! Groetjes Nina Scholten

met vrienden, Mrt. 2012
"Leuk, eenvoudig familiehotelletje."
Berd Wegman
10-3-2012 Hotel Koogerend is een leuk en eenvoudig familiehotelletje. Bijzonder vriendelijk en behulpzaam personeel. Uitstekend en uitgebreid ontbijt.

Begane grondkamer met zicht op parkeerterrein.

Woonbuurt op loopafstand van centrum Den Burgh met winkels, banken en restaurants.

Prijs/kwaliteitverhouding klopt.

"Een UITje"
Herwin Roberts
22-2-2012 Na drie dagen goed carnaval gevierd te hebben, zochten we een stevige wind om UIT te waaien, een heerlijk bed om UIT te slapen, een bubbelbad om in UIT te rusten en een gastvrijheid waar zelfs Brabanders stil van worden. Wij hebben het hier UITstekend naar ons zin gehad en hopen hier UITeraard nog eens terug te komen.

met partner, Feb. 2012
"Ontzettend gehorige en kleine kamers."
Hilbrand
20-2-2012 Het kan niet zo zijn dat dit een 3 sterren hotel is. De prijs per nacht is niet ontzettend duur (circa € 75 voor een kamer met een soort van douche) maar je krijgt het gesnurk van de mede hotelgasten er gatis bij. De kamers zijn zo gehorig dat je bijna letterlijk de gesprekken van de kamers naast en boven je kunt volgen.
De kamers zijn erg klein en het douche en toilet is in een soort kast geplaatst waar je niet of nauwelijks kan bewegen.
Wellicht dat het hotel 1 ster kan inleveren zodat de verwachtingen beter matchen.

"Onwelkom gevoel"
annemiekebenschop
12-2-2012 Kleine, zeer gehorige kamer met verouderde douche in een kast. Het "luxe" diner van het arrangement bestaat uit sla met tonijn uit blik, eenvoudige soep, matige varkensoester en ijs met tova-saus. Niet vies, maar simpel. IJskoude ontbijtzaal omdat de verwarming het had begeven. Weinig gastvrij.