Vakantiepark Dennenoord in Texel Nederland beoordelingen 7.7 | Zoover
1.509.783 beoordelingen - 43.458 bestemmingen - 273.635 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 2.675 bezoekers online
Home > Nederland > Waddeneilanden > Texel > Vakantiepark Dennenoord

Beoordelingen Vakantiepark Dennenoord

-2  °C

8 februari 2012

6,3
de villetta's

Vakantiepark Dennenoord scoort een 7,7 uit 10, op basis van 98 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Dennenoord? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Dennenoord in Texel, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 27 vakantiefoto's van Vakantiepark Dennenoord vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Waddeneilanden. Vergelijk Vakantiepark Dennenoord met andere accommodaties in Texel.

93 beoordelingen over Dennenoord

met partner, Dec. 2011
Rustig genieten
fam. Veldhuis
Onderkomens
29-12-2011 We hadden hier een Kerst-arrangement geboekt en zaten (met hond) in een villetta. Die was keurig schoon, had een leuke inrichting en was bovendien voorzien van vaatwasser en ligbad (en goede verwarming).
Het sfeertje op het park was goed, allemaal vriendelijke en behulpzame medewerkers. Een supermarktje met elke dag verse broodjes, en voldoende aanbod tegen normale prijzen. En in het restaurant kun je heerlijk eten, ook als vegetariër! Maar ook de afhaalmaaltijden en pizza's zijn prima.
En voor de hond was het ook genieten, binnen een minuut liep je in het bos.

met jonge kinderen
Helemaal goed!
monica
Onderkomens
20-10-2011 Ondanks alle slechte recenties, hebben wij een heel erg fijn verblijf gehad. Ons huisje was schoon! Ik heb nog nooit eerder zo'n schoon huisje gehad. Verder herken ik mij niet in de opmerkingen over de bedden. Je moet geen luxe verwachten voor deze prijs, eerder comfort. Wanneer je daar op voorbereid bent, heb je hier een geweldige vakantie.

met jonge kinderen, 2011
Komplete vriendelijke park
J. vd Perk
Onderkomens
12-10-2011 We hebben een heerlijke tijd gehad op Dennenoord.
De Attent Supermarkt is erg vriendelijk en het gehele jaar geopend.
Het restaurant is gezellig en goed eten.
Met de fiets zit je op 10 min. afstand op het strand en bossen, dus goed te doen.

De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiepark Dennenoord bij:

met partner, Okt. 2011
Erg mooi en rustig park
johanita_6
Onderkomens
8-10-2011 Net terug van een midweek op dit park.
Een rustig park, vooral in het naseizoen; vooral geschikt voor mensen zonder- of met kleine kinderen. Park ziet er keurig uit; huisje was keurig schoon; poepzakjes voor de honden hangen overal en veel prullenbakken op het park. Vanuit het park loop of fiets je zo het bos in. Restaurant en winkel aanwezig. Leuke vakantie gehad samen met partner en 2 honden

Mooie plek
mark jansen
Onderkomens
30-8-2011 het was een mooie park het is makkelijk dat alles in de buurt is een resturant een winkel

met een groep, Aug. 2011
Prima hondvriendelijk park!
lonneke_ghielen
Onderkomens
12-8-2011 Wij zijn met 8 personen een midweek naar Dennenoord gegaan. We hebben 2 4 persoons viletta's gehuurd. Met twee honden erbij...ging dit prima!
Je bent overal dichtbij, omdat je in Den Burg zit. Het park is kleinschalig, maar alles wat je nodig hebt is aanwezig. De supermarkt is in orde en ook de snackbar had lekkere dingen.
Het park noemt zich 'hondvriendelijk' en dat was het ook. Er waren dan ook vrij veel honden te zien.

Het eiland verder was ook leuk...jammer van de regen (in augustus!!)

Super leuke plek, zeer centraal op Texel.
yv
Onderkomens
18-7-2011 Ik was met mijn kinderen op Dennenoord en het was helemaal leuk, een gezellig animatiteam, leuke speeltuin, midgetgolfbaan en een restaurant waar je heerlijk kunt eten. De bungalow was heel erg leuk. Je loopt ook gelijk het bos in als je het park uitloopt en het strand is heel dichtbij. We hebben ook nog fietsen gehuurd, de prijs viel erg mee.

Echt een aanrader

met jonge kinderen, Apr. 2011
Heel leuk vakantiepark
fam.Visser
Onderkomens
6-5-2011 Leuk vakantiepark. Het huisje is erg netjes en schoon.
Verder is het een leuk, kleinschalig vakantiepark en ligt heel centraal.
Vanuit het vakantiepark is alles erg goed te fietsen.
We komen zeker nog een keer terug.

met partner, Mrt. 2011
Heel fijn gewoon Fantastisch
Marijke en Erwin
Onderkomens
29-9-2011 Vakantie op texel is heel goed je hebt er van alles wat ( rust ,Aktivietijd,zuiver strand gewoon alles
wij komen er al 25 jaar 2x per jaar .dus meer hoef ik niet te schrijven!!!!

Zeker de moeite waard
C.J. Bakker
Onderkomens
25-2-2011 Wij zijn een midweek van 21 to en met 25 februari 2011 op het park geweest.
We zaten met z'n tweeën in een keurig en net huisje voor 4 personen.
De bezetting van het park was ongeveer 15% erg jammer voor het park.
De winkel was gesloten en het restaurant een paar dagen open.
Wij hebben dit niet als een gemis ervaren.
Supermarkten zijn er in de directe omgeving ( Den Burg ) meer dan genoeg.
We hebben 1 keer in het restaurant gegeten, het personeel was bijzonder gastvrij en het eten prima.
Echt een leuk park voor ook een leuke prijs.

6,3

met een groep (2)