Beoordelingen Vakantiepark Dennenoord****

Dennenoord****
Beoordelingen Vakantiepark Dennenoord****
Grensweg 106, 1791 NK, Texel
Accommodatie site
Overweeg je om een verblijf te boeken in Vakantiepark Dennenoord**** in Texel, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Vakantiepark Dennenoord**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Vakantiepark Dennenoord scoort een 7,8 uit 10, op basis van 110 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Vakantiepark Dennenoord**** in Texel, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Vakantiepark Dennenoord****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Vakantiepark Dennenoord**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 41 vakantiefoto's van Vakantiepark Dennenoord**** vinden. Je kunt 1 video van Vakantiepark Dennenoord**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Waddeneilanden. Vergelijk Vakantiepark Dennenoord**** met andere accommodaties in Texel.

105 beoordelingen over Dennenoord****

6,6
met jonge kinderen, 2013
"Prima plek!"
esther18
Onderkomens
4-5-2013 Een net park, mooie ligging aan de rand van het bos. Er is een mooie speeltuin en een groot voetbalveld aanwezig. Fietsverhuur is op het park aanwezig en tegen een redelijke prijs. De wifi-ontvangst in ons verblijf was zeer slecht.
Geboekt via touroperator, let op!: nadat je de definitieve prijs van touroperator hebt bevestigd, geeft Dennenoord toch een geheel andere prijs aan!: deze is hoger, en worden er nog 7,50 euro pp linnenkosten berekend. Dit aangegeven, maar er werd niks aan gedaan.
De chalet zag er netjes en schoon uit. Niet alle chalets staan gunstig tov de zon.

met partner, Okt. 2012
"Leuk voor een herftsweek"
André
Onderkomens
9-11-2012 Een prima park voor een weekje uitwaaien.
Helaas was het een regenachtige week maar daar kan het park niets aan doen. Opwarmen in de sauna na te zijn natgeregend was dan wel weer aangenaam.

Hartelijk ontvangst met een flesje wijn en vouchers voor dagelijkse verse broodjes. Wij hebben ons prima vermaakt voor een aangename prijs

met oudere kinderen, Okt. 2012
"Mooi en rustig vakantiepark."
fam. Bakker
Onderkomens
26-10-2012 Het is een rustig en keurig vakantiepark met vriendelijk personeel. Onze Viletta was schoon en bovenverwachting. Binnen een mum van tijd ook lekker warm door de centrale verwarming. Het was erg handig dat de supermarkt dagelijks geopend was. De gratis wifi over het hele park was erg fijn. Het ligt tegen de bosrand aan en het is lekker fietsen naar het strand, De koog of Den Burg. Kortom we hebben heerlijke dagen gehad.

De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiepark Dennenoord**** bij:

met partner, Sept. 2012
"Mooi rustig park in mooie natuur"
sanal_bikemaffia
Onderkomens
10-9-2012 Wij zaten een weekend in een viletta. Ruim goed en net ingericht. Mooi teras in de zon waar zelfs een parasol aanwezig was. Je had redelijk wat privacy je keek niet steeds bij elkaar naar binnen. Heerlijk rustig park wat aan een mooi natuur gebied grenst.

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Al voor de 6e keer geweest!"
De Roos
Onderkomens
31-8-2012 Dennenoord is een goed onderhouden park met schone huisjes. In de vakantie was er een kleinschalig kinderanimatie waar onze kinderen (2 van 6 en 1 van 9) graag naar toe gingen.

Er is een restaurant en een snackbar aanwezig.
Voor lekkere broodjes, croissants en andere benodigdheden is een supermarkt aanwezig op het park.

Voor mensen die last van de rug hebben 's nachts, zijn de matrassen te zacht. Maar dit is per persoon verschillend.

Wij gingen hier voor de 6e keer heen (nu voor 2 weken) en zullen zeker weer terug komen.

met jonge kinderen, Aug. 2012
"We komen zeker terug!"
pieter
Onderkomens
25-8-2012 voorheen kwamen we hier al vaker met familie en/of vrienden, nu voor het eerst met onze twee babies geweest, en het was helemaal super, kinderbedje en box stonden al klaar, het voelt gewoon als thuis komen!
Helaas was het restaurant door omstandigheden gesloten, maar de pizza dennenoord is alleen al een reden om naar Texel te gaan!

met jonge kinderen, Juli 2012
"Leuk bungalowpark"
Richtsje
Onderkomens
30-7-2012 Deze maand (juli 2012) verbleven wij 10 dagen in een bungalow type 2. De bungalow was erg netjes. Inrichting precies zoals op de foto's weergegeven. Ondanks dat wij altijd zeer kritisch zijn, vond ik de bungalow schoon. Helaas was het restaurant gesloten, vanwege een brand. Dat was jammer, maar op loopafstand zitten wel andere eetgelegenheden. Snackbar vonden wij een beetje treurige boel. Het park is verder netjes, medewerkers van de receptie erg vriendelijk en behulpzaam. Fietsverhuur op het park is ook ideaal. Ligging is mooi tegen de bosrand. Vanaf het park leuke fietsroutes, je bent zo in De Koog. Wij hebben er een leuke tijd gehad met twee kleine kinderen.

met jonge kinderen, Juni 2012
"Leuke plek met kleine kinderen!"
Demie
Onderkomens
22-9-2012 In juni een weekje op texel geweest, was een leuk vakantiepark met nette huisjes! Wij hadden een 4 persoons vrijstaande bungalow wat heerlijk was, alleen zijn de huisjes zelf erg gehoorig! Verder een goede vakantie locatie.

met jonge kinderen, Mei 2012
"Heerlijk!"
Familie Faessen
Onderkomens
17-5-2012 As we speak in een bungalow type 2. Wat een heerlijk, opgeruimd en gezellig park! Wij hebben nog nooit zo'n keurige, goed onderhouden bungalow gehad op welk park in Nederland of Duitsland dan ook. Voor een habbekrats, hebben we een kinderstoel, box en campingbedje gehuurd. Stond keurig en schoon klaar bij aankomst. Daar komt bij dat het voor onze peuter echt top is om in de speeltuinen te spelen.
Het park ligt centraal gelegen op het mooie Texel, wat maakt dat je met de auto, of fiets overal snel bent. Een echte aanrader. Wij komen van de zomer zeker terug!

met partner, 2012
"Voorjaarsaanbieding"
benaalders
Onderkomens
17-5-2012 Dit voorjaar weer via een aanbieding naar Dennenoord geweest. Gelijk wil ik kwijt dat wanneer je met meer dan twee personen een aanbieding boekt je beter via de gewone prijslijst kunt boeken. In sommige gevallen ben de voor een aanbieding het dubbele kwijt, ik heb daarover gemaild maar ze gaan er gewoon mee door, even opletten dus.
De Viletta's zijn gerenoveerd en zien er van binnen beter uit, het verblijf op Dennenoord blijft aangenaam zelfs na ons 14e bezoek aan dit park, in juni komen we terug voor twee weken. Je fietst/loopt zo van het park de natuur in richting duinen en Texel is gewoon een verslavend eiland waar je terug blijft komen. De winkel is veranderd en het restaurant blijft top. Na hemelvaartsdag gratis wifi op het gehele park, in het restaurant was het al gratis. De fietsen uit de verhuur vallen wat tegen en hadden best eens vervangen mogen worden, daar zijn betere plekken voor in de buurt van het park. Ook moet je nu als invalide zeuren om munten voor de slagboom.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit