29-7-2011
Mooi gelegen camping, helaas 2 minpunten: er is maar een toilet/doucheblok, en dat is nogal ver lopen als je achterin staat. Verder is de beheerder danwel overwerkt, danwel simpelweg grof en lomp. Als ook maar iets niet naar zijn zin is gaat hij ofwel vloeken, ofwel je als een kleuter behandelen, en insinueren dat je fout handelt. En dat terwijl het publiek hier echt super netjes is. Ik vind dat echt niet kunnen, heb gezien hoe hij iemand een douchemunt weigerde omdat het zgn lunchpauze was, en hoe hij iemand grof uitschold omdat hij zijn fiets tegen het douchehok had gezet, echt ongelofelijk.
20-1-2012
Goede ligging, daar is al het positieve gelijk mee gezegd. De eigenaar kent geen vriendelijkheid. De hygiene in de douche en toiletvoorzieningen is ver te zoeken. Verder is er voor kinderen niets te beleven. Het bijbehorende restaurant past totaal niet bij een camping, het is zogenaamd erg chique, zo chique, dat je met honger weggaat.
17-8-2009
Mooie ligging, maar erg veel seizoensplekken. Dus veel caravans. Met de tent krijg je niet de keuze of je wel of geen elektriciteit wilt. We betaalden dus tarief inclusief elektriciteit terwijl we dit niet gebruikten. Kosten per overnachting met 1 tent en 2 personen waren 25,50 per nacht. Dat is voor een tent zonder gebruik van elektriciteit erg pittig. De toiletgebouwen waren schoon, maar verouderd.
Ook jammer is dat je niet kunt reserveren.