Camping De Luwe Boshoek** in Texel Nederland beoordelingen 8.4 | Zoover

Beoordelingen Camping De Luwe Boshoek**

9,6

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Camping De Luwe Boshoek**

Kamperfoelieweg 3, 1796 MT, Texel
Camping De Luwe Boshoek scoort een 8,4 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping De Luwe Boshoek**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping De Luwe Boshoek** in Texel, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 4 vakantiefoto's van Camping De Luwe Boshoek** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Waddeneilanden. Vergelijk Camping De Luwe Boshoek** met andere accommodaties in Texel.

6 beoordelingen over De Luwe Boshoek**

9,5
6,7
met partner, 2010
"Uitstekende plek."
Peter en Marian Bot...
15-8-2010 Wij komen al jaren op Texel , waarvan 6 jaar op de Luwe Boshoek. Deze camping
houden we er hopelijk nog vele jaren in.[8]

Familie
Fam verboom
27-7-2007 Hallo
Wij komen al 28 jaar op deze camping
het isc dan ook ons 2de thuis.
we zijn dan ok net weer trug van deze vertrouwde plek waar we ieder jaar weer naar verlangen.

groeten texel lief hebbers

J.doedens
7-7-2007 Wij komen al 30 jaar op deze camping en het bevalt nog steeds prima.Het is net als op Texel alleen maar beter geworden.

ciska
1-5-2007 net terug van een lang weekend op deze camping.(eind april)ondanks dat we een tent hadden ipv een caravan mochten we hier staan, we waren met nog 2 stel die wel een caravan en een stacaravan hadden... Klein maar daardoor mooi overzichtelijk voor onze oudste van bijna 2.Erg mooi sanitair, met vloerverwarming!Keurig schoon.En de supermarkt was vanaf onze plaats te zien, strand ook lekker dichtbij...
Kortom , we hebben genoten voor een weekend. Enige wat ontbrak was idd een speeltuintje voor de kids, amar die hebben zich vanwege de korte tijd wel vermaakt.
Oja, je moet wel opletten waar je ej caravan of tent plaats, de over buren hadden veel minder last van de wind dan wij..

chris
6-3-2007 Goede camping zonder voorziening voor kinderen. (speeltuin)
Direkt bij dorp De Koog (op 2 minuten wandelafstand)

met partner, Aug. 2005
sjors en tineke van...
2-8-2006 Prima camping, ideaal gelegen ten opzichte van De Koog. Op het terrein geen activiteiten, maar dat is ook niet nodig omdat strand, bos, winkels. eet- en drinkgelegenheden om de hoek (letterlijk) liggen. Vriendelijk personeel ook nog. Kortom, prima!