Hotel De Lindeboom*** in Texel Nederland beoordelingen 8.8 | Zoover

Front Hotel de Lindeboom

Beoordelingen Hotel De Lindeboom***

Groeneplaats 14, 1791 CC, Texel
Hotel De Lindeboom scoort een 8,8 uit 10, op basis van 53 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel De Lindeboom***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel De Lindeboom*** in Texel, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 15 vakantiefoto's van Hotel De Lindeboom*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Waddeneilanden. Vergelijk Hotel De Lindeboom*** met andere accommodaties in Texel.

1 2 3 4 5 6 volgende

53 beoordelingen over De Lindeboom***

met jonge kinderen, Mei 2012
"Midden in het centrum"
sergio
4-5-2012 Goede kamers en vriendelijk personeel met veel service. Het eten viel echter een beetje tegen. Daar hadden we meer van verwacht.

met vrienden, Apr. 2012
"Intiem en prima service"
Johan
21-4-2012 Een hotel welk de klant op de eerste plaats zet. Intieme sfeer, vriendelijk personeel en een restaurant ( Het Schoutenhuys) waar wij een nieuw soort eten hebben ontdekt, "gerechies". Dat moet je geprobeerd hebben !

met partner, Mrt. 2012
"Leuk hotel"
Henk van Caam
5-4-2012 Gewoon een heel goed hotel waar gewoon alles klopt. Prima kamers, goed eten, leuke sfeer, midden in Den Burg en vriendelijk personeel. Het enige waar je rekening mee moet houden is dat er geen lift in het hotel is en dus niet geschikt is voor mensen die slecht te been zijn. Wij hebben ons prima vermaakt en komen vast nog een keer hier terug.

met partner, Mrt. 2012
"Een heerlijk hotel en goede service"
wesseling
4-4-2012 zie er mooi uit het momentaal pand dateert rond 1900 mooie ligging,
midden in den burg op een rustige plein met leuke uitzicht een prima,
terras met de hele dag zon gezellig winkelen in Den burg je loopt zo het centrum in. vriendelijke personeel een leuke bar en een goed restaurant.
met een kaart met ook texelse producten de kamers zijn mooi en luxe de schoonmaak is elke dag. de prijs en de kwaliteit ze zijn leuk voor kinderen Het hotel is aan te bevelen ga er zeker nog een paar keer naar toe.

met vrienden, 2012
"Aanrader"
am86
17-3-2012 Prima hotel in hartje Den Burg, het leukste dorp van Texel. Aanrader!

met partner, Okt. 2011
"Heerlijke plek midden in het centrum van Den Burg."
Tessa
19-11-2011 Hotel lindeboom, zijn wij pas 1 nachtje geweest in een Saunakamer, was helemaal goed. Mooi en netjes hotel, heerlijk ontbijt. Heel handig een eigen pakeerplaats, dus op maandagmorgen heb je geen last van de markt om weg te kunnen met je auto.
We gaan zeker nog een keer terug naar dit hotel als we wel naar Texel willen, maar een keer niet vlak bij zee of in de tijd dat de andere dorpen zijn uitgestorven in Texel.

"Uitstekend hotel met dito restaurant"
Alcole
14-7-2011 Hotel de Lindeboom is een prima hotel met een uitstekende sfeer. Gastvrijheid staat er hoog in het vaandel. Men is er flexibel en attent naar de gasten toe. Ontbijt goed en voldoende. Diner lekker en goed verzorgd. Al met al, hotel Lindeboom een aanrader.

met partner, Mei 2011
"Super hotel"
Marina
28-6-2011 Een aantal weken geleden hier echt een super weekend gehad. Mooie ruime en nette kamers, net zoals de badkamer. Een avond gegeten bij het schoutenhuys. De gerechies zijn echt een aanrader. De andere avond gegeten bij de brasserie, was ook echt lekker. Ook zeer vriendelijk personeel. Dit hotel is echt een aanrader.

met partner, 2011
"Heerlijke kamer, en goed eten"
lysanne
3-5-2011 Vorig jaar ben ik samen met mijn vriend 2 dagen ( 1 nacht ) naar texel geweest.
De kamer was super en het eten ook! zeker een aanrader voor stelletjes.

met partner, Apr. 2011
"Klantvriendelijk!"
Roets
5-4-2011 Verwenweekend gehad op supereiland. Heerlijk gegeten in het Schoutenhuys (14 gerechies in vlot tempo). Ontbijt ook prima. We zijn alleen geen liefhebbers van airco: liever een raampje (niet aanwezig) open voor frisse lucht dan een stijve nek van de airco. De deur durfden we niet open te doen, want die kwam uit op een gezamenlijk dakterras (waar je geen gebruik van maakt). Het grote terras van het hotel was goed bezet (ligt zonnig). Klantvriendelijke medewerkers. Een prima plek om het hele eiland te zien: te voet, fietsend en met de auto!

1 2 3 4 5 6 volgende