Vakantiepark De Krim**** in Texel Nederland beoordelingen 8.0 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 13.425 bezoekers online
Home > Nederland > Waddeneilanden > Texel > Vakantiepark De Krim****

Beoordelingen Vakantiepark De Krim****

-3  °C

10 februari 2012

Vakantiepark De Krim Texel bungalow type D

Vakantiepark De Krim scoort een 8,0 uit 10, op basis van 344 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark De Krim****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark De Krim**** in Texel, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 205 vakantiefoto's van Vakantiepark De Krim**** vinden. Je kunt 1 video van Vakantiepark De Krim**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Waddeneilanden. Vergelijk Vakantiepark De Krim**** met andere accommodaties in Texel.

339 beoordelingen over De Krim****

met jonge kinderen, Okt. 2011
Heerlijk midweekje
cschuil
Onderkomens
25-10-2011 In de herfstvakantie een midweek op de Krim gezeten en dat is prima bevallen. Heel mooi chalet, met sauna. Was keurig schoon en alles aanwezig. Auto konden we bij het huisje parkeren. Hele mooie accomodatie. Buffetrestaurant en snackbar waren prima. Lekker eten en ziet er gezellig en mooi uit binnen. Helaas in de kiekendief niet zo lekker gegeten, dat vonden we erg jammer. Speelparadijs was heerlijk voor de kids. Zwembad klein, maar ook erg leuk voor kinderen. Vriendelijk personeel, zeker op de receptie. Kortom een echte aanrader !!

met een groep, Okt. 2011
Erg leuk park!
Christiaan
Onderkomens
7-11-2011 Herfstvakantie 2011; Schoonvader werd 60 en wilde dit met gezin op Texel vieren. Verstandige keuze ;-). Het huisje (familievilla 94a) was super! Kleine mankementen aan koffieapparaat en stofzuiger binnen een paar uur verholpen. Goede service!
Villa was top! Te veel gedaan om sauna uit te proberen. Ondergetekende heeft zelfs een duik in zee genomen. Redelijk fris ;-).
De Krim ligt erg mooi, tegen de duinen aan. Speelparadijs doet zijn naam eer aan! Erg leuk voor onze kids (1, 3 en 4)
Ik denk dat we er nog wel eens terugkomen. Volgend jaar is Vlieland al 2 weken geboekt

met jonge kinderen, Okt. 2011
Great performance, fantastisch vakantiepark!
Judith Delien
Onderkomens
2-11-2011 Mede namens mijn kinderen en mijn ouders, wil ik mijn dank uitspreken voor de fantastische vakantie van afgelopen week. Meerwaarde leveren of wel kwaliteit leveren heeft met name te maken met het overstijgen van de verwachtingen. Dat is in ons geval zeker van toepassing geweest. Alles was meer dan fantastisch. Uw accomodatie, uw personeel, het huisje, de faciliteiten en de ligging.

met een groep, Sept. 2011
Prachtige familievilla!
Badis
Onderkomens
9-10-2011 Wij hebben het eerste weekend van oktober doorgebracht in een zeer luxe familievilla! Het was natuurlijk schitterend weer, kon niet beter! Heerlijk gefietst en naar de vuurtoren gelopen. Twee avonden op het park gegeten, lekker en zeer vriendelijke bediening!
We waren nu met een groep dames, maar wellicht kom ik nog eens terug met man en kids en dan op de camping!!

met een groep
Bungalow 684 niet schoon en achterstallig.
Wilhelmina
Onderkomens
27-8-2011 Voor ruim 800 euro een midweek geboekt. Bungalow vies en achterstallig onderhoud. Prijs kwaliteit verhouding slecht.
Voor minder zijn mooiere bungalows te huur op Texel.

Vakantiepark niet geheel veilig voor kinderen door continue rijdende auto's.

We gaan snel nog een keer
Richard
Onderkomens
21-8-2011 Leuke schone camping goed opgezet. Nette supermarkt. Leuk plein met goede restaurantjes, kidszone ook voor de kleinsten. Sanitair schoon, me veel bezoekers wordt het wel snel rommelig. Zwembad binnen lekker warm voor de kleinste, met box, etc etc etc. Leuke omgeving om te fietsen en wandelen helemaal top ! ( gelukkig droog weer )

Campingplaats met eigen sanitair
nbvd
Onderkomens
10-9-2011 Afgelopen augustus hebben wij twee weken doorgebracht op de camping. Er zijn een aantal velden met plekken met eigen sanitair naast de tent. Sanitair was was minimaal bemeten, maar heerlijk om het bij je tent te hebben. De plekken zijn ruim genoeg voor een caravan en bijzettent. Door de opzet van verschillende veldjes heb je niet door dat je op zo'n grote camping staat. De speelfaciliteiten voor de kinderen zijn geweldig, zowel buiten als binnen is van alles te doen. Voor gezinnen met (kleine) kinderen zeker een ideale camping.

Veel fertier, vies en vervallen huisje
Wiep
Onderkomens
17-8-2011 Voor een midweek dik 700 euro betaald. we hadden een 6 persoonshuisje maar konden er met 2 volwassenen en 2 kinderen onder de 2 jaar onze kont amper keren.. Wegens het slechte weer waren we veel aan het huisje gebonden en dat is zeer slecht bevallen. Schimmel in de badkamer, toilet begon te stinken, er zat nog oud brood in de broodrooster, broodrooster defect, raam sloot niet goed af, oude etensresten in de keukenkastjes en op het bestek/ borden. De bank zat onder de (verf en vet) vlekken. Vlekken op het aanrecht (die we er met een spons wel afkregen)) roetaanslag in het hele huis (muren waren niet meer wit maar donker grijs/ bruin), ketel was volgens de monteur al een jaar geleden aan vervanging toe. Tv stond los op een standaard. Niet veilig voor onze kinderen. Mede dankzij het weer besloten om een dag eerder naar huis te gaan. Park zelf is erg mooi.

met oudere kinderen, Aug. 2011
In hoogseizoen was het matig
Ing
Onderkomens
15-8-2011 Bij boeking van een huisje, vooraf goed de foto's bekijken want ze zijn allemaal verschillend. Wij hadden een te kleine tuin. Beddengoed zaten gaten in. Spinnenweb achter de bank. Haren op bed. Wasgoed nog in droger. Geen haardroger. Geen horren bij ramen (veel muggen). Huis erg gehorig. Slechts 2 koffiemokken in huisje. Geen tuinkussens bij ligbed (meubilair was vies). Nog nooit zulke vieze patat gegeten. Bij Gamehouse meer dan de helft van de apparaten kapot. Overdekt zwembad echt klein en meer voor kleine kinderen en zeker niet voor pubers. Internetverbinding is erg traag. Had hier meer van verwacht bij huur in het hoogseizoen van 1100 euro per week!

Positief: Veel vertier op park en op Texel.

met oudere kinderen, Aug. 2011
Super locatie vakantiepark De Krim Texel
Familie de Lange
Onderkomens
5-8-2011 Wij hebben een erge leuke midweek gehad in een bungalow op het park er was genoeg te doen voor onze zoons 11 en 14 jaar en het hele park zag er erg netjes onderhouden uit, maar een fiets is wel erg makkelijk aangezien het park erg groot is. We hebben genoten van het strand 10 minuten op de fiets, het was ook erg lekker weer, en de omgeving is erg mooi om te fietsen en te wandelen.
Kortom een aanrader!

zakelijk (1)