Camping De Koorn Aar*** in Texel Nederland beoordelingen 8.2 | Zoover
1.516.231 beoordelingen - 43.478 bestemmingen - 273.923 accommodaties - 19.893 bezienswaardigheden - 1.770 bezoekers online
Home > Nederland > Waddeneilanden > Texel > Camping De Koorn Aar***

Beoordelingen Camping De Koorn Aar***

22 februari 2012

Chalet type E

Camping De Koorn Aar scoort een 8,2 uit 10, op basis van 28 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping De Koorn Aar***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping De Koorn Aar*** in Texel, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 19 vakantiefoto's van Camping De Koorn Aar*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Waddeneilanden. Vergelijk Camping De Koorn Aar*** met andere accommodaties in Texel.

27 beoordelingen over De Koorn Aar***

met partner, 2011
Een mooie camping
Jaap
2-9-2011 is een fantastische camping waar wij al zeker 30 jaar met regelmaat komen.
ik ben dan ook heel goed te spreken over de camping.
allen is er sinds kort snack&co wat een toevevoegde waarde is .Maar er is daar een personeelslid of eigenaar dat weet ik niet maar ik heb nog nooit zo'n hork meegemaakt die verpest het voor een ieder die daar wel zijn best doet

Om steeds weer terug te komen
W.Wiersma
16-8-2011 Vakantiepark "De Koorn aar" gemoedelijk en het is er zeer prettig vertoeven

Fantastieseplek.
van den Berg.
3-7-2011 De camping is schoon. De sfeer is prettig.Ligt centraal op Texel.

met oudere kinderen, Okt. 2010
Erg leuk
marion
31-10-2010 We zijn net terug van een weekje Texel bij de Koornaar. We waren al eens eerder hier geweest (op bezoek bij familie), en nu zelf een chalet gehuurd. Het chalet
type B was wel iets ouderwets maar wel schoon en netjes. De Ligging, vlak bij het bos is ideaal, zeker als je in het bezit bent van een hond.
Het is er lekker rustig. Goede prijs/kwaliteit verhouding. We komen er zeker nog een keertje terug.

met partner, Sept. 2010
Onze eigen welness
Verdeyen
5-12-2010 Zoeken naar rust, ontspanning en tijd met elkaar zijn wij gestrand in Texel. Het was tevens onze eerste kennismaking met een caravan (ter plaatse gehuurde stacaravan). Begin september waren wij niet alleen en was je toch op jezelf als je wilde. De caravan was ruim voor ons twee en was voldoende uitgerust voor een zorgeloze vakantie. Enkel zorgen dat je nadien moet gaan werken of andere plannen hebt, of je gaat niet meer naar huis.

met partner, Aug. 2010
Gezellig en goedkoop
Selindy
27-1-2011 De Koorn Aar op texel is een leuke camping met verschillende soorten accomodaties. Incl. speeltuin, eetgelegenheid en fietsenverhuur. Heerlijk dicht bij bos en strand en mooi centraal tussen De Koog en Den Burg.

met partner, 2010
Mooie camping
marie
11-8-2010 Wij komen net terug van de Koorn-aar. Perfecte camping, geschikt voor honden. Lekker dicht bij het bos en het strand. Centraal gelegen en dichtbij elke dag verse broodjes halen.
Na wat regen het veld ook vrij snel weer droog.
Was 1 nadeel en dat was dat we bij aankomst hondenpoep op onze plek vonden. Dat was minder geslaagd.
Maar verder prima naar onze zin gehad! Prive sanitair is ook goed.

Goed maar rokerig chalet
d.van Straten
21-7-2010 Helaas was er wel flink in het chalet gerookt en het blijkt niet mogelijk een rookvrij chalet te kiezen
Eigenaar Ilse, 23-7-2010
Eigenaar zegt:  Onlangs hebben alle verhuur chalets een sticker gekregen met het verzoek om buiten te roken.

met vrienden, Juli 2010
Geweldig
tristan
25-1-2011 een super gezellige camping op fiets afstand van het strand af

met jonge kinderen, Juli 2010
Geweldige vakantie gehad
Fam. Hilgeman
26-7-2010 Mooie camping met zeer ruime plekken. Onze brixen 6 tent met luifel paste precies in de lengte op onze plek. Onze oudste kon door slimme haak op deur, zelf toilet in en uit. Na hevig noodweer 's nachts, was veld begin van de ochtend al weer droog. Centraal gelegen, Den Burg en de Koog zijn binnen 10-15 min. per fiets te bereiken. Iedere ochtend lekker verse broodjes en krant bij Vincent. Camping om terug te komen en aan te raden!