Villa Buitenhof Texel***** in Texel Nederland beoordelingen 9.2 | Zoover

Villa Buitenhof Texel***** Texel

Beoordelingen Villa Buitenhof Texel*****

Pontweg 190, 1796 ME, Texel
Villa Buitenhof Texel scoort een 9,2 uit 10, op basis van 20 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Villa Buitenhof Texel*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Villa Buitenhof Texel***** in Texel, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 7 vakantiefoto's van Villa Buitenhof Texel***** vinden. Je kunt 1 video van Villa Buitenhof Texel***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Waddeneilanden. Vergelijk Villa Buitenhof Texel***** met andere accommodaties in Texel.

19 beoordelingen over Buitenhof Texel*****

met oudere kinderen, Mrt. 2011
"Nog steeds geweldig!"
sylvia van houtert
14-3-2011 Al voor de zesde keer en weer was het helemaal top!
Je moet er echt een keer geweest zijn om te begrijpen wat ik bedoel. Het is gewoon een heerlijke plek met prachtig uitzicht, voortreffelijk huis, erg vriendelijk en behulpzaam ontvangst enz. enz.
We hebben eigenlijk altijd mooi weer, maar de ze week was het wel erg goed. Zijn zelfs bruin geworden!
Wat ons betreft weer tot volgend jaar!!!

met jonge kinderen, Jan. 2011
"Fantastische villa"
Ellen de Vries-Vers...
2-3-2011 Wij zijn een midweekje in januari geweest. Het was geweldig. Op Texel is niet zo heel veel te beleven in de winter, maar dat weet je van te voren als je in januari gaat. Met zo'n villa heb je verder eigenlijk niks nodig. Alles erop en eraan!! Als je uit het raam kijkt uitzicht op de paarden, wat wil je nog meer. Wij komen hier zeker nog eens terug.

met partner, Sept. 2010
"Helemaal geweldig"
Y. Knol
3-10-2010 De villa's zijn aan de prijzige kant , maar zeker iedere euro waard.
Erg luxe ingericht , zeer goede service en de ligging is ook helemaal prachtig, vooral als je van rust houdt.

De beste prijzen en lastminutes voor Villa Buitenhof Texel***** bij:

met oudere kinderen
"Doen "
Anja Papeleu
2-3-2010 In december 6 dg geweest heerlijk huis, mooi eiland en een pak sneeuw. Meer wil je toch niet en niet te vergeten de verhuurders klasse we komen zeker nog eens terug.

met oudere kinderen, Feb. 2010
"Heerlijk!"
Sylvia van Houtert
16-2-2010 We komen al voor de vijfde keer, maar vinden het nog steeds geweldig.
Het huis is super, op de receptie is iedereen vriendelijk en zeer behulpzaam.
Onze komplimenten voor het onderhoud, alles ziet er nog geweldig uit.
Voor ons is het altijd rust, ruimte, luxe en gezelligheid als we hier zijn.
We komen zeker volgend jaar weer terug!

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Superplek voor vakantie in Nederland"
kakkers op vakantie
15-9-2009 Voor het eerst in Nederland op vakantie met dochter van ruim 1 jaar die overal naar toe wandelt/rent. Dat kon dus ook zonder dat wij in de stress hoefden te schieten. Villa was ruim van opzet: hele grote slaapkamers (3x) en 2 luxe badkamers waarvan 1x bubbelbad en 1x stoomcabine. Uitrusting was luxe, alle (merk)apparaten deden het ook goed en internetverbinding is prima voor het checken van weeronline. Terrasmeubilair Hartman plastic, maar zit heel lekker. Huurfietsen worden voor de deur afgeleverd. Poezen in overvloed en paarden voor de deur. Enige nadeel daarvan is de hoeveelheid vliegen in huis. Enige suggestie: check op internet welk huis je huurt ivm uitzicht en vrij zitten op je terras en voor de eigenaar: plant een heg tussen de villa's zodat kinderen echt niet meer zomaar weg lopen. Receptie op zondag dicht, maar als ze open zijn krijg je ook echt alle aandacht. En voor Texel als eiland: doe iets aan de kwaliteit (eten en loungen) van de strandtenten: echt om je te schamen!

met jonge kinderen
"Helemaal goed!"
Maja
27-7-2009 Wij zijn net terug van 2 weken Buitenhof. Het was helemaal goed: mooi huis met zeer goede badkamers, keuken, en slaapkamers (goede bedden!). Service van huurders was ook goed (krantje op tijd en verse broodjes bezorgd). Voor kinderen is niet zo heel veel, maar ze kunnen heerlijk op het terrein rondfietsen en er liepen allerlei dieren (poesjes, paarden, eenden).

met jonge kinderen, Juni 2009
"Als je vakantie zoekt, krijg je het hier! Super"
Fam. Versluis
29-6-2009 prachtige plek om te zijn met gezin en b.v. opa en oma inwonend. Het huis bied veel ruimte om elkaar niet in de weg te hoeven lopen. Zodat ieder ook voorzich van een vakantie kan genieten en dat het samenzijn nog geweldiger is.

Familie, Juli 2008
"Fijne vakantie"
Marcel
16-8-2008 Een prettig fijn park, met rust en luxe
Zeker een aanrader om terug te komen

Familie, Juni 2008
Dorien
10-6-2008 Mooi huisje, maar ontzettend onaardige eigenaresse!!! Zo niet gastvrij!!! Dit viel ons echt tegen, ze had over alles wat te zeuren. Eigenlijk mag dit de pret niet drukken maar ze was écht vervelend. Wel jammer want je betaald er een hoop geld voor en het huis was wel mooi.