Hotel Boschrand*** in Texel Nederland beoordelingen 8.7 | Zoover

het hotel

Beoordelingen Hotel Boschrand***

Bosrandweg 225, 1796 NA, Texel
Hotel Boschrand scoort een 8,7 uit 10, op basis van 53 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Boschrand***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Boschrand*** in Texel, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 18 vakantiefoto's van Hotel Boschrand*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Waddeneilanden. Vergelijk Hotel Boschrand*** met andere accommodaties in Texel.

1 2 3 4 5 6 volgende

53 beoordelingen over Boschrand***

met partner, Apr. 2012
"Heerlijk ontspannen en genieten van al het goeds"
Frans en Tjapkolina
15-4-2012 Er heerst hier een goede sfeer.Ze hebben duidelijk zin om de gasten het zo fijn mogelijk te maken.Mooie kamers,geweldig heerlijk ontbijt en diner.

met partner, Okt. 2011
"Kan niet beter"
Pieter
4-11-2011 Ons eerste bezoek aan Texel is vooral ook door dit hotel uitermate geslaagd te noemen. Uitstekende kamers en een voortreffelijke keuken met een gevarieerd dagelijks aanbod. Zelden een zo uitgebreid ontbijtbuffet gezien van hoge kwaliteit. Het rijwielpark van het hotel is eveneens van buitengewone kwaliteit, echter jammer dat elektrische fietsen ontbreken. Voot ruim tweede helft zestigers zou dat met het vele valse plat toch wel een uitkomst zijn.

"Een zeer goed hotel "
Postma
11-9-2011 het eten is er goed de kamers zijn super schoon en goed de bediening is ronduit goed te noemen zeer vriendelijk prijs kwaliteit verhouding zeer goed

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Boschrand*** bij:

"Een super hotel."
Roel
8-9-2011 Een weekje heerlijk ontspannen op Texel??
Dan is hotel Boschrand een echte aanrader.
Uitgebreid ontbijt, super 4 gangen diner ( eten wat de pot schaft )
Ruime kamer met bad en douche en SCHOON !!! en zeer behulpzaam en vriendelijk
personeel
De volgende keer naar Texel? Dan gaan we voor de 4e keer weer naar dit hotel!!

"Super hotel in èèn woord GEWELDIG"
Astrid van Dijk- Ha...
20-8-2011 Heerlijk hotel.
Super vriendelijk personeel.
Nog nooit zo`n schone hotelkamer gehad.
Prachtige grote kamer, douche en bad apart.
Een echt familiehotel, geschikt voor alle leeftijden.
Ook onze hond was van welkom.
Bij de receptie krijg je een wachtwoord voor gratis internet!!

"Heerlijk om te genieten !!!"
Bert Monster
29-7-2011 We kwam de 26e en vertrokken de 29e juli 2011 en hebben genoten van een rustig gelegen goed hotel, waar het écht "value for money" was. Ik hield niet van vis en gaf dat van te voren aan en kreeg keurig vlees voorgeschoteld; verder was het eten keurig vrzorgd en goed; ook het ontbijt was zeer toeriekend; kortom, zéker een hotel om eens terug te komen,

Bert & Cobie Monster
Hierden

"Ontzettend lekker gegeten"
texel liefhebber
26-7-2011 Wij zijn hier met een kindje van 2 geweest. We hadden half pension. Het 4 gangen diner was ontzettend goed. Wij hebben nog nooit ergens alle dagen zo goed gegeten en we zijn al op veel plekken geweest. Prijs-kwaliteit is erg goed. Voor kinderen is er voldoende speelgoeden het personeel is erg vriendelijk.

met een groep, Juli 2011
"Prima hotel"
C. van de Ven
15-8-2011 Wij zijn in juli 2011 getrouwd op Texel en hadden 3 kamers gehuurd voor onze ouders en onszelf. Prima hotel, ontbijt is uitgebreid, bediening vriendelijk. Personeel was erg geinteresseerd in ons trouwen en we vonden een fles champagne met glazen op de kamer. Er komen voornamelijk senioren maar ook voor jongere stellen is het een prima hotel!

"Een echte aanrader"
chantal en wilfred ...
4-8-2011 mooi hotel, rustige ligging, vriendelijk personeel. manege om de hoek voor de paarden liefhebber, zelf hebben we 2 keer gereden met paarden van manege de kikkert, goed te doen, eten in hotel is heerlijk, s,avonds kan je lekker lounchen, in de kelder van het hotel zit een bubbelbad, sauna en zonnebank dus dat is ook heerlijk genieten. wij gaan zeker nog een keer.

met partner, Mei 2011
"Uitstekend hotel met uitstekende service"
Ton
9-5-2011 Prima hotel met uitstekende service. Al veel accomodaties op Texel gehad maar dit is ongekend goed. Mooie ligging buiten het drukke de Koog ( zeker in het hoogseizoen) mooie en schone kamers. Perfecte ontvangst. Voor 12,50 kan een diner worden bijgeboekt. Hiervoor serveert men een 4 gangen diner. Hebben heerlijk gegeten. Uitstekende en vlotte bediening in restaurant. Ontbijtbuffet is ook prima verzorgd.

een klein minpuntje; betaling met creditcard is niet mogelijk. Alleen pinnen.

1 2 3 4 5 6 volgende