Bed and Breakfast Bij het Strand (vh. Pension Erica) in Texel Nederland beoordelingen 8.6 | Zoover

Beoordelingen Bed and Breakfast Bij het Strand (vh. Pension Erica)

Bed and Breakfast Bij het Strand (vh. Pension Erica) Texel

Beoordelingen Bed and Breakfast Bij het Strand (vh. Pension Erica)

Boodtlaan 24, 1796 BE, Texel
Bed and Breakfast Bij het Strand (vh. Pension Erica) scoort een 8,6 uit 10, op basis van 14 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast Bij het Strand (vh. Pension Erica)? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast Bij het Strand (vh. Pension Erica) in Texel, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 26 vakantiefoto's van Bed and Breakfast Bij het Strand (vh. Pension Erica) vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Waddeneilanden. Vergelijk Bed and Breakfast Bij het Strand (vh. Pension Erica) met andere accommodaties in Texel.

14 beoordelingen over Bij het Strand (vh. Pension Erica)

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Uitgebreid ontbijt, maar zeer kleine kamer"
liesbeth van belgië
26-4-2012 De ontvangst was vriendelijk. Het ontbijt was zeer uitgebreid, maar we zijn niet zo'n voorstander van ontbijt op bed, de kamer was er veel te klein voor. De kamers werden niet elke dag gepoetst, dus moesten we in de kruimels slapen. De trap was elke dag wel weer een uitdaging.

met partner, Apr. 2012
"Voor herhaling vatbaar"
Hansje Kalff
19-4-2012 Bij Het Strand maakt dat je je als gast welkom voelt. De kamers zijn prima, er is digitale tv, cv zodat het 's avonds niet koud is en het ontbijt is heerlijk. Het komt in een Roodkapje mandje met koffie, thee, jus, kaas, vlees, croissants, pistolets, eitje van eigen kipjes, heerlijk. En het is vlak bij het centrum. Wij zullen zeker terugkomen.
Eigenaar Dries, 24-4-2012
Eigenaar zegt:  Super bedankt voor deze beoordeling. We waarderen het enorm dat u de moeite heeft genomen. Tot een volgende keer en we hebben zeker contact via Twitter @bijhetstrand en Facebook.

met vrienden, 2011
"Gastvrij"
chan
4-10-2011 Een tijd geleden ben ik met 2 vriendinnen naar texel geweest. Aangezien wij jongeren zijn hadden wij een plek geboekt op de jongerencamping op Texel. Door een sterke windkracht en voorspeld noodweer besloten om iets anders op Texel te vinden. Toen we pension erica vonden, mochten we hier gelijk verblijven voor een aantal nachten. we hadden een kleine maar nette en gezellige 3 persoonskamer. de eigenaar van het pension is echt gastvrij en heel vriendelijk en de omgeving is ook erg leuk, midden in het centrum en 5 minuten van het strand

"Er heerlijk tussenuit!"
Nick & Angelique
26-8-2011 Wij kennen pension Erica als B&B bij het strand. Een bed en breakfast met zeer vriendelijke, flexibele eigenaren. Schone kamers, een heerlijk bed en super ontbijt. Ook de tuin biedt voldoende mogelijkheden om lekker te relaxen of te ontbijten.
De locatie ligt ideaal gelegen; winkelstraat, restaurants met terrasjes en strand op loopafstand.

Hier zullen wij zeker terugkomen!

met een groep, Aug. 2011
"Zeer gastvrij en super gezellig"
Patricia Althoff
10-8-2011 Wij zijn afgelopen weekend voor de vierde keer hier met heel de familie geweest en het was weer fantastisch. We werden ontvangen alsof we ere gasten waren. Claudia en Dries hebben enorm goed voor ons gezorgd. Daarom ook is B&B Bij het Strand (voormalig Pension Erica) het beste B&B van heel Nederland. Ik kan het iedereen aanraden, super leuke en schone kamers, heerlijke bedden, mooi uitzicht en ligging, waanzinnig goed ontbijt maar vooral de enorme gastvrijheid. Uiteraard gaan we volgend jaar weer. We kijken er nu al naar uit.

alleenreizend, Juli 2011
"Geweldige locatie!"
Sandra
7-8-2011 Midden in mijn vakantie (juli 2011) bedacht ik opeens dat ik er een paar dagen tussenuit wilde. Via een speurtoch op internet kwam ik vervolgens bij pension Erica terecht.

Het pension ligt echt op een geweldige locatie, vlakbij het strand en vlakbij de gezellige winkelstraat met al zijn restaurantjes.

De kamers in het pension zijn klein en de trappen zijn erg stijl, maar het is er schoon en praktisch ingericht en vooral de prijs maakte het erg aantrekkelijk.

Uiteindelijk ben ik 3 dagen op Texel geweest en het was er heerlijk!

"Geweldig , super gastvrij, een aanrader."
N&A
31-8-2011 Wij hadden een schoon en gezellig ingericht huisje, een fantastische ontvangst. Dries en Claudia zijn erg gastvrij en niets is te veel om de gasten het naar het zin te maken. Voor iedereen die een bezoek aan Texel in gedachte heeft is deze lokatie een echte aanrader, wij gaan zeker terug naar B&B aan het strand.

met vrienden, Juli 2011
"Pension Erica Bungalow Lady M."
Manon
25-7-2011 Met 5 vriendinnen verbleven we in bungalow Lady M. Het is een nette bungalow en leuk/gezellig ingericht. Er was een zeer ruime, tuin aanwezig. Verder ligt de bungalow ideaal. Het ligt zeer dicht bij het dorp, de koog en bij strand. Alles is op loop afstand te doen. De bungalow is echt een aarader!

met oudere kinderen, Juli 2011
"Driesachtig goed"
harry gras
6-12-2011 Geweldige plek, lieve mensen, lekker juttertje, leuke honden, dichtbij het strand en het centrum, `s Avonds ook vermaak door een BBQ en de gastheer is ook een DJ.
Het ontbijt is ook aan te bevelen. Wij zijn deze zomer een weekend met ons gezin geweest en een weekend met vrienden. Beide weekenden zijn geweldig geweest.

met partner, 2011
"Heerlijke plek"
Jan
5-7-2011 De eigenaren van Pension Erica zijn zeer vriendelijk en de kinderen zijn ook heel aardig en beleefd. Zeer zeker nog een keertje terug