Hotel Airport Texel**** in Texel Nederland beoordelingen 9.5 | Zoover
1.509.783 beoordelingen - 43.458 bestemmingen - 273.635 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 3.766 bezoekers online
Home > Nederland > Waddeneilanden > Texel > Hotel Airport Texel****

Beoordelingen Hotel Airport Texel****

-1  °C

30 januari 2012

9,8
9,7
Uitzicht vanaf het balkon

Hotel Airport Texel scoort een 9,5 uit 10, op basis van 66 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Airport Texel****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Airport Texel**** in Texel, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 56 vakantiefoto's van Hotel Airport Texel**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Airport Texel**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Waddeneilanden. Vergelijk Hotel Airport Texel**** met andere accommodaties in Texel.

1 2 3 4 5 6 7 volgende

66 beoordelingen over Airport Texel****

alleenreizend, 2012
Top vakantie, heel erg klantvriendelijk
Joep
6-1-2012 Super relax vakantie. Top kamer met alle voorzieningen die te bedenken zijn. Zeer klantvriendelijke eigenaar die op elk moment tot je beschikking staat. Bij ontvangst een fles wijn, heerlijke hapjes voor op de kamer en een prima uitleg over de apperatuur.
Alles kan in overleg, alles is mogelijk.
Uiteindelijk kreeg ik na al een goede deal te hebben gemaakt voor de prijs (gewoon even bellen van te voren, scheelde 120 euro. Ook nog een extra nacht gratis aangeboden!
Al met al: topkamer, topservice, voor een topprijs.

met partner, Dec. 2011
Fenomenaal
Michel1960
9-1-2012 Verwennen is een kunst en de manager en zijn vrouw beheersen die kunst ten vaolle! Na een paar maal in dit hotel te heen gelogeerd kan ik zeggen dat alles hier gewoon top is. Ook de continuiteit is helmaal geweldig. Het is hiet áltijd 100% in orde. Met minder wordt geen genoegen genomen. Lekker hoor. Op oudejkaardavond werden wij, net als vorig jaar, verrast met lekkere oliebollen, appelflappen, heerlijke hapjes, een salade om te smullen en een punch met een échte punch. Een heerlijke verrassing. Hoe lief kunnen mensen zijn. Leuke lokatie zo naast een vliegveld waar altijd wel wat te doen is, ook buiten het seizoen. Lekkere luxe accomodatie, super schoon. Herhalingsgevaar is hier zeer groot.

met jonge kinderen, Dec. 2011
Uniek uitzicht in heerlijk appartement
bepKova
30-12-2011 Heerlijk appartement met aparte slaapkamer dus ideaal met onze twee kleine kinderen. En prima ontvangst door een zeer gastvrije eigenaar. Superschoon en zeer netjes ingericht appartement. En wat een bijzonder uitzicht op de start/landingsbaan van vliegveld Texel. Genoeg te zien voor de kids die keken hun ogen uit. Tot een volgende keer!

met jonge kinderen, Okt. 2011
Fantastich hotel met heel veel service!
20-10-2011 Wat een enorm leuk, warm welkom, kindvriendelijk, super schoon, compleet en luxe hotel. Wij hadden een kamer/apartement met 5 personen en alles zat erop en aan! Een stoomcabine, jacuzzi, een ochtendkrantje, dvd's/spelletjes te leen, ontbijt op de kamer (zelf samen te stellen), lieve gastheer en gastvrouw voor ons maar zeker ook voor de kinderen! Lekker flesje wijn voor op de kamer en snoepjes voor de kids. Wij zijn niets tekort gekomen.....Voor ons zeker voor herhaling vatbaar!! Lieve Walter en Ria: nogmaals bedankt voor alle goede zorgen en service en tot ziens op Texel!

met partner, Okt. 2011
Fantastisch hotel op Texel
tjitte
17-10-2011 Wat een prachtig hotel, op een geweldige locatie.
Overdag was er genoeg te beleven, maar 's avonds was het er heerlijk rustig. (overdag merk je nagegoeg niets, van alle activiteiten op het vliegveld)
Het ontvangst was erg prettig, goede uitleg en rondleiding door het hotel en de kamer.
De kamer was erg mooi met een luxe badkamer voorzien van jacuzzi en stoomcabine. De TV in de woonkamer was aangesloten op een Bose 3-2-1 systeem en er was een ruime keuze aan dvd's.
Hotel was voorzien van gratis draadloos en secured internet.
Het ontbijt op was zeer goed verzorgd inclusief verse jus, eitje en vers fruit.
Een echte aanrader, bij ons volgende weekendje Texel komen we hier zeker terug!

met partner, 2011
Super-locatie
Cees
10-10-2011 Fantastische locatie, prachtig hotel, zeer klantvriendelijk management. Bij aankomst bleken wij gratis geupgraded naar een suite, altijd fijn dus! Zeer plezierige ontvangst, ruime uitleg, begeleiding naar de kamer, flesje wijn stond al voor ons klaar.
Werkelijk prachtige suite met ruime badkamer met wirhlpool/jacuzzi, aparte douche met stoomcabine, zeer forse living met ruim ingerichte keuken, plasma-TV met een heuse Bose surroundset en gratis internet. Gratis keuze uit tientallen DVD's. Ruime slaapkamer met airco en uitstekende bedden. Fraai balkon met uitzicht op het vliegveld. Nauwelijks "last" van lawaai, vooral een leuk schouwspel om de vele tientallen parachutisten te volgen. Tijdens ons verblijf was er slechts bedraad internet, niet handig voor een tablet of smartphone. Begin oktober is het hotel voorzien van WiFi.
Ontbijt op basis van een bestelformulier vooraf, wordt de avond ervoor in de koelkast gezet, inclusief vers sinaasappelsap en vers fruit.
Aanrader, gaan zeker terug!

Prima plek
K.Vermeulen
9-10-2011 Hotel airport is een prima Hotel om tot rust te komen.
Je geniet van de kamer en de welnes daarin.
De rust in de nacht en bedrijvigheid overdag op het vliegveld is mooi.
Morgens tijdens je ontbijt naar de parachutes die naar beneden komen kijken is heel bijzonder.
Of zelf vliegen is een ervaring op zich.
Ria en Walter zijn een prima gastvrouw en heer, ze weten wat je verdient…….
Een plek om zeker terug te komen,
Wil en Kees Vermeulen

Een luxe hotel met zeer gastvrije eigenaars!
Arjan & Jessica
8-9-2011 Vanaf het arriveren voel je je hier meteen thuis. Ook wij kregen een "upgrade" naar de honeymoon suite met alles erop en eraan als verrassing! Walter geeft een warm welkom en duidelijke rondleiding door de ruime hotelkamer, die eigenlijk meer als een appartement aanvoelt. We hebben heerlijk gebubbeld onder het genot van een lekkere champagne en genoten van de rust en schoonheid van Texel. Het telefoontje voor arriveren, de upgrade, de manier van ontvangst allemaal datgene waardoor je het hotel meer gaat waarderen omdat je hier wel de aandacht krijgt die je in andere hotels vaak zelf moet zoeken. We werden zelfs uitgezwaaid door de eigenares. We raden hem aan iedereen aan en we komen zeer zeker terug!
Arjan & Jessica uit Raalte

met vrienden, Aug. 2011
Echt een aanrader voor skydivers.
Hans
28-8-2011 Zeer gastvrije ontvangst. Privé parkeerplaats voor de auto. Super kamer met flatscreen TV en home cinema. Het ideale hotel voor skydivers aangezien de luchthaven vlakbij is. De chef van het hotel (Walter) heeft alles onder controle.
Zoals gezegd " Een aanrader"

Groeten van Hans (Luxemburg)

We komen zeker terug!!!!
Nancy1962
19-8-2011 Wat een heerlijke 3 dagen hebben wij gehad in het hotel!Ria en Walter zijn kanjers.Erg genoten van de kamer en en uitzicht op het vliegveld!Schoner dan schoon en jullie zijn lieverds!Tot gauw,Ruud en Nancy

9,8
9,7