Hotel Wellness Caracol in Terschelling Nederland beoordelingen 8.4 | Zoover

klokgevel caracol

Beoordelingen Hotel Wellness Caracol

Molenstraat 7, 8881 BR, Terschelling
Hotel Wellness Caracol scoort een 8,4 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Wellness Caracol? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Wellness Caracol in Terschelling, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 8 vakantiefoto's van Hotel Wellness Caracol vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Waddeneilanden. Vergelijk Hotel Wellness Caracol met andere accommodaties in Terschelling.

7 beoordelingen over Wellness Caracol

met partner, Apr. 2012
"Genieten"
Wouter
19-4-2012 Wij hebben hier geweldige culinaire dagen beleefd. De prijskwaliteit verhouding is uitstekend. De mensen zijn erg vriendelijk en de hotelkamers zijn bijzonder luxe. Heerlijke bedden en een geweldige badkamer. Terschelling is als eiland erg ontspannen. Een absolute aanrader.

met partner, Dec. 2010
"Pure luxe!"
Arjan
3-1-2011 Mijn vriendin en ik wilden met oud en nieuw er even tussenuit, het liefst op één van de waddeneilanden. Texel, Vlieland en Ameland waren we al geweest dus werd het Terschelling! Waar gaan we overnachten is dan de vraag? Voor drie nachten en het liefst in een kleinschalig hotel, waar er nog persoonlijk contact en aandacht is. En ja, het mag best luxe zijn. We kwamen uit bij Caracol, drie kamers welke in 2008 gerealiseerd zijn. Direct gebeld en gelukkig, er was nog plek :-) We hebben drie nachten geboekt, van 30 december tot en met 2 januari, kamer 3 (bruidssuite). De kamer is echt geweldig, prachtige houten vloer, mooie inrichting, overal de goede materialen gebruikt. Hastens bedden, een schitterende badkamer met een waterval douche (neem je snorkel mee!), jacuzzi bad, geweldig! Het ontbijt krijg je geserveerd in het restaurant. En gelukkig eens een keer niet dat eeuwige buffet met slappe koffie en instant jus d'orange maar verse broodjes, beleg en sap geserveerd aan tafel.

met partner, 2010
"Heerlijk weekend!"
K.Vis
17-6-2010 Top,prima verzorgt. Heerlijke Hästens bedden en beneden een zeer goed restaurant.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Wellness Caracol bij:

met partner, Apr. 2010
"Schoon, vriendelijk, verzorgd, heerlijk"
Ivar
28-4-2010 - Prachtige kamers, zeer netjes, compleet met airco en eigen espressomachine.
- Hotel heeft (maar) 3 kamers met elk een speciale badkamer (thema). Door kleinschaligheid maakt het het geheel aantrekkelijk.
- Restaurant heerlijk. Opmaak keurig.

met partner, Okt. 2009
"Erg vriendelijk en heerlijk eten."
Caroliene
3-12-2009 Goed doordacht hotel met aandacht voor details, de kleding kasten worden deze winter geregeld hebben we begrepen maar is voor ons geen gemis.
Zeker een aanrader voor de drukke mens om bv. heerlijk in je eigen sauna te ontspannen.

"Heerlijk eten, goede kamer, service kan beter"
Corinne
7-8-2009 Hier enkele dagen vertoefd. Kamer is ok, niet heel groot maar de badkamer is super. Wat mist is een kledingkast (?!), overhemden kunnen niet opgehangen worden maar moeten in manden of kisten worden gestopt. Met drie kamers en dergelijke prijzen had de service vele malen beter gekund. Kans gemist! Het was goed maar we komen niet terug.

met partner, Juli 2009
"Een erg prettig verblijf!"
Nika
10-8-2009 Met recht een wellness-hotel!

We werden prettig ontvangen door de mensen beneden in het restaurant die tevens ook voor het hotel-gedeelte zorgden. Alles werd netjes aangewezen en toegelicht.

De kamer waarin we verbleven had massagebedden, er was een heerlijke regendouche, een jacuzzi en een espresso-apparaat voor een lekker bakje in de ochtend. De kamer was erg mooi, luxe en rustgevend ingericht. Je zou er zo een week in kunnen vertoeven, zonder er weg te willen. Er liggen zelfs diverse tijdschriften in de gang waarmee je je in bed of op de relaxte bank kunt vermaken.

Enige minpuntje: het ontbijt is best vroeg (tussen 8:30 en 9:30).