23-7-2009
Dit is nu ons 2e jaar dat we hier komen. Echt een kindvriendelijke camping.
Onze dochter heeft het er naar haar zin. Ziet ook allemaal weer bekenden van vorig jaar. Wij zitten in caravan Anna. Deze is niet van de eigenaar zelf. Hij was netter als vorig jaar. Het is een nieuwe caravan en ruimte genoeg voor een gezin met 1 of 2 kinderen. Wij verblijven hier nu 3 weken ipv 2 weken. Al met al een leuke camping voor gezinnen.
30-6-2009
Caravans erg klein, lijkt in beschrijving heel wat maar valt in het echt enigszins tegen. Alles is voorhanden maar zeker gedateerd. Slaapkamers super klein en erg gehorig. Bij aankomst was de caravan niet gereinigd en de eigenaar van de camping wilde hier verder ook niets aan doen en gaf enkel de reactie "ja, dat kan gebeuren". Slechte zaak denk ik.
26-7-2009
We gaan eind augustus voor de 5e keer naar schittrum eldorado. Je moet geen disco of animatieteam verwachten. Maar wel ruimte, veel speelmogelijkheden voor jonge kinderen en je bent zo in de duinen, richting zee of naar Terschelling-West. Veel caravans zijn inmiddels vervangen. Ook al eens met 4 volwassenen geweest. Misschien geluk met altijd mooi weer, maar nooit enig klagen gehad. Zelf eindschoonmaak doen. ( kan gebeuren dat je nog wat vind van voorganger) Maar voor de aantrekkelijke huurprijzen zelf even een half uurtje poetsen en je hebt een goed verblijf met alles er op en er aan.