Beoordelingen Hotel Sandton Paal 8 Hotel aan Zee****

20 juni 2013

Sandton Paal 8 Hotel aan Zee****
Beoordelingen Hotel Sandton Paal 8 Hotel aan Zee****
Badweg 4, 8881 HB, Terschelling
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Sandton Paal 8 Hotel aan Zee**** in Terschelling, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Sandton Paal 8 Hotel aan Zee**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Sandton Paal 8 Hotel aan Zee scoort een 8,4 uit 10, op basis van 132 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Sandton Paal 8 Hotel aan Zee**** in Terschelling, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Sandton Paal 8 Hotel aan Zee****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Sandton Paal 8 Hotel aan Zee**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 39 vakantiefoto's van Hotel Sandton Paal 8 Hotel aan Zee**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Sandton Paal 8 Hotel aan Zee**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Waddeneilanden. Vergelijk Hotel Sandton Paal 8 Hotel aan Zee**** met andere accommodaties in Terschelling.

130 beoordelingen over Sandton Paal 8 Hotel aan Zee****

met vrienden, Juni 2013
"Kwaliteit zoeken"
Jacqueline Diamant
10-6-2013 Paal 8 zal meer haar best moeten doen om te voldoen aan de eisen van deze tijd.
De kamers zijn sleets en bijzonder ongezellig ingericht.
Het hotel zou zich juist door haar ligging kunnen onderscheiden zowel in uitstraling als in wat ze eigenlijk wil bieden en wie ze als doelgroep wil.
Terschelling is druk met veel jeugd en grote lawaaierige groepen.
Laat Paal 8 dat niet zijn.

Juni 2013
"Als u rust en regelmaat zoekt: Aanrader"
Gerwin Groote
10-6-2013 Paal 8 is voor mij gelijk aan rusthuis " Weltevree".
Een kil en somber gebouw aan zee. De entree ( receptie) van dit gebouw, de manier waarop je binnenkomt, toch de eerste indruk, blijkt in mijn beleving juist. Weinig schmuck, ambiance.
Het hotel heeft alle moeite gedaan om van dit deels mislukte vastgoedproject een geslaagd 4 sterren hotel te maken.
Helaas moet het bijzonder welwillende personeel rondlopen in kledij dat mij het meest doet denken aan supermarktslagers. Er is weinig vrolijke flair aan de bedrijfskleding te ontdekken. ( Naar mijn idee lopen ze letterlijk iets voor Paal (8). )
Als je van serene rust ( op zaterdagavond is de bar om 23.00 uur al gesloten). En werkelijk prachtige natuur houdt, dan zit je hier zeker goed.
Heb me er bijzonder goed vermaakt.
Lovende woorden, al zou het gebouw meer levenslust mogen uitstralen.

met partner, Juni 2013
"Geweldig hotel"
hannie bloem
9-6-2013 wat een goed verblijf hebben we gehad!
de kamer was geweldig, wij hadden een suite met 2 balkons, aparte slaapkamer, bad , douchecabine, apart toileten wat een prachtig uitzicht!
ook hebben we heerlijk gezwommen in het zwembad(je) van het hotel.
ook het onbijt en vooral het diner was in 1 woord verrukkelijk!
aan alles was ook gedacht! bv badlakens voor als je naar het strand gaat of gaat zwemmen en badjassen!
en dan ook nog op 1 minuut van het strand, wat wil je nog meer!
het hotel ligt wel afgelegen dwz: niet in of nabij een dorpje met winkeltjes en horeca maar als je een fiets huurt (wat ook via het hotel geregeld kan worden) dan ben je in een kwartiertje in het dichtsbijzijnde dorp!
kortom een tophotel

met jonge kinderen, Mei 2013
"Wat een uitzicht uit kamer 116"
P C
26-5-2013 Wij boekte met onze kinderen en kleinkinderen een weekje Sandton Paal 8.
Wij hadden kamer 116 ( deze nemen wij de volgende keer weer) groot en mooi en een ruim terras.Onze kinderen hadden kamer 216. Ook ideaal voor een gezin. Hotel is zeker zijn 4 sterren waard. Goed eten en vriendelijk personeel. Schone kamer en goede verzorging : zoals badjassen badlakens.
Voor de kinderen lekker zwembad. Wat ook fijn is de hele dag WiFi ( geen extra kosten)
General Manager Niels Smit, 9-6-2013
Eigenaar zegt:  Geachte familie Buchly, wat leuk om te lezen dat u en uw familie fijne dagen bij ons heeft doorgebracht. Wij hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen met veel zonneschijn.

met jonge kinderen, Mei 2013
"Heeeerlijk"
Carlijn Bijvoet
5-6-2013 Voor de tweede keer met de hele familie (8 volwassenen en 2 kinderen) in dit hotel. Het is gewoon heerlijk. Werkelijk alles kan geregeld worden via de receptie. Daarnaast een heerlijk restaurant. Helemaal zorgeloos een aantal dagen weg.

Zeer kindvriendelijk. Goede kinderbedden en kleine speelkamer.

Locatie is ook grandioos. Middenin de duinen. Binnen drie minuten op het brede strand (met leuke strandtent). Met de fiets is alles prima te bereiken.

Wij komen zeker weer terug!
General Manager Niels Smit, 9-6-2013
Eigenaar zegt:  Geachte mevrouw Bijvoet, namens alle medewerkers hartelijk dank voor uw mooie woorden over ons hotel en tot snel!

met oudere kinderen, Mrt. 2013
"Geweldig!"
Marjan Overbeek
25-3-2013 Afgelopen weekend in Hotel Sandton Paal 8 geweest, in de mooiste familie suite die we ooit gezien hadden. In één woord SUPER, uit elk raam was het uitzicht grandioos, je raakte niet uitgekeken! Was een "winters" weekend, maar met de wind meelopen ging prima, dus we zijn echt uitgewaaid en uitgerust terug gekomen. Jammer dat we niet langer konden blijven........
General Manager Niels Smit, 25-3-2013
Eigenaar zegt:  Geachte familie, namens alle medewerkers hartelijk dank voor uw lovende woorden naar aanleiding van uw verblijf afgelopen weekend. Het was inderdaad letterlijk 'uitwaaien' met windkracht 7! Nu snel hopen op mooi weer, zodat de strandlakens mee kunnen naar het strand. Met gastvrije groet en tot ziens.

alleenreizend, Feb. 2013
"Vorstelijk genieten!!"
Marion
6-3-2013 Fijn hotel; prachtige kamer;heerlijk ontbijt.
Attente vriendelijkheid bij alle medewerkers; van ontvangst tot en met de schoonmaakdienst. Mijn complimenten. Ik heb vorstelijk genoten!
General Manager Niels Smit, 7-3-2013
Eigenaar zegt:  Geachte heer, mevrouw Peen, namens alle medewerkers wil ik u hartelijk dank voor de mooie woorden over Sandton Paal 8 Hotel aan Zee naar aanleiding van uw verblijf. Graag tot ziens in 'uw paleis' aan het prachtige Noordzeestrand van Terschelling.

met partner, Feb. 2013
"In één woord geweldig!!!"
Patricia
18-2-2013 Wij hebben een fantastisch weekend gehad. Kamer was schoon en van alle gemakken voorzien. Sauna en stoomcabine waren heerlijk na een dag wandelen. Het ontbijt was zeer uitgebreid met warme vers brood, echt super! Het restaurant de Grië is echt heel bijzonder, hier hebben wij twee avonden echt geweldig genoten van het diner en de entourage. En natuurlijk mogen we het vriendelijke personeel niet vergeten. Wij komen hier echt nog eens terug.
General Manager Niels Smit, 19-2-2013
Eigenaar zegt:  Beste Patricia, namens alle medewerkers hartelijk dank voor de mooie beoordeling op Zoover en wat fijn te lezen dat jullie een paar heerlijke dagen bij ons hebben gehad. See you again at Sandton!

met partner, Feb. 2013
"Heerlijke plek om te vertoeven"
Fam Tijbout
4-2-2013 Hotel Sandton Terschelling is een heerlijk hotel. Prachtige ligging, mooie kamers, en leuke mensen. Wij hebben toch heerlijk gegeten en we willen graag Thomas(restaurant) een pluim geven, omdat hij ondanks het druk was, de tijd voor je nam.Wij waren er jammer genoeg maar 1 nachtje door omstandigheden, maar komen zeker terug
General Manager Niels Smit, 7-2-2013
Eigenaar zegt:  Geachte familie Tijbout, Hartelijk dank voor uw positieve woorden en uw waardering. Wij zullen uw complimenten aan onze Thomas overbrengen en hopen u binnenkort weet te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet namens alle medewerkers.

met partner, Dec. 2012
"Erg genoten!"
Dirk Jan van der Me...
24-12-2012 Vorig weekend hebben we een geweldige tijd gehad op Terschelling. Hotel ligt prachtig aan het strand en je kunt er heerlijk relaxen. We komen zeker weer een keer terug!
General Manager Niels Smit, 27-12-2012
Eigenaar zegt:  Geachte heer Van der Meij, Hartelijk dank voor uw review naar aanleiding van uw verblijf bij ons op Terschelling. Het is goed om te vernemen dat u zo genoten heeft! Tot volgende keer, namen alle medewerkers Sandton Paal 8 Hotel aan Zee

Gebruik jij zonnebrandcrème in de zomer?