Hotel Sandton Paal 8 aan zee**** in Terschelling Nederland beoordelingen 8.3 | Zoover

Beoordelingen Hotel Sandton Paal 8 aan zee****

Hotel Sandton Paal 8 aan zee**** Terschelling

Beoordelingen Hotel Sandton Paal 8 aan zee****

Badweg 4, 8881 HB, Terschelling
Hotel Sandton Paal 8 aan zee scoort een 8,3 uit 10, op basis van 108 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Sandton Paal 8 aan zee****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Sandton Paal 8 aan zee**** in Terschelling, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 27 vakantiefoto's van Hotel Sandton Paal 8 aan zee**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Sandton Paal 8 aan zee**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Waddeneilanden. Vergelijk Hotel Sandton Paal 8 aan zee**** met andere accommodaties in Terschelling.

106 beoordelingen over Sandton Paal 8 aan zee****

met oudere kinderen, 2012
"Mooi gelegen hotel"
w. schuitemaker
6-5-2012 Ondanks dat het weer wat minder was hebben we heerlijke dagen gehad en daar heeft Paal 8 zeker aan bijgedragen. De familiesuite is zeer ruim met twee slaapkamers, twee badkamers en twee flatscreens. Aan beide kanten van de suite is een balkon zodat je al snel een plekje in de zon kunt vinden.
Het zwembad is wat aan de kleine kant maar met sauna en stoomruimte, heerlijk na een fiets-of wandeltocht.
Fietsen gehuurd bij Tijs Knop in de haven en de bagage wordt dan naar het hotel gebracht (en terug).
Personeel aan de receptie was zeer vriendelijk en servicegericht. Je kunt er spelletjes lenen en er is een handoekenservice voor zwembad/sauna.
Ruime keuze bij het ontbijt met poffertjes voor de kinderen.
Enige minpuntje is dat voor de Wifi betaald moet worden.

met jonge kinderen, Mei 2012
"Geweldig hotel op schitterende plek!"
Marcel en Hester
14-5-2012 Het hotel ligt op een prachtige plek midden in de duinen en direct aan het strand. Een ideale kamer, met name met een klein kind erg handig omdat je apart woon- en slaapgedeelte hebt. Kan je 's avonds rustig zitten terwijl de kleine slaapt. Zeer vriendelijk personeel, lekker eten en mooi hotel. Schoon en netjes. Bus stopt voor de deur en fietsen makkelijk bij het hotel te huren. Terschelling is een prachtig eiland om een paar dagen uit te waaien.

met een groep, Apr. 2012
"Geweldig hotel !!"
Michelle Seubring
7-5-2012 Eerste indruk, geweldig! Vanuit het hotel uitzicht op de duinen en de zee. Het is een rustige omgeving met mogelijkheid tot vele activiteiten als fietsen, zwemmen en wandelen. Personeel is erg vriendelijk. Accomodatie heeft een restaurant (de Grië), heerlijk gegeten. Prijs/kwaliteitverhouding zeer goed. Er wordt iedere dag schoongemaakt op de kamer (schone handdoeken, stofzuigen enz.).
Voor kinderen is dit ook een leuke plek. Er is genoeg ruimte om buiten te spelen, er is een zwembad en natuurlijk dichtbij het strand! De plaatsjes West-Terschelling en Midsland zijn erg leuk om te bezoeken.

met een groep, Apr. 2012
"De kinderen wilden hier gaan wonen"
RonnieV
23-4-2012 Afgelopen weekend mochten wij in dit hotel te gast zijn. En gast, dat waren we! Prima verzorgd appartement, dito maaltijden. Het zwembad was niet groot, maar voldeed. De sauna was heerlijk.
Het strand ligt op een steenworp afstand, fietsen kan prima op het eiland. Veel fietspaden in de natuur.

met partner, Apr. 2012
"Fantastisch hotel!"
j.meijerman
12-4-2012 Hele leuke ontvangst, schone kamer en fijn personeel, die absoluut hebben bijgedragen aan een paar geslaagde dagen op Terschelling.
Vooral de bediening bij het diner was super, we maken zelden zo'n leuke gastvrouw mee!
Ook de ligging is prima, dicht bij zee en de wandel- en fietspaden beginnen voor de deur. We komen hier zeker binnenkort terug!

met partner, Mrt. 2012
"Als dit niet goed is !!!!!!"
vanbuel p
1-4-2012 Juist terug van weekeindje terschelling dit in paal 8 wij vonden alles zeer degelijk in orde
uitbaters chapeau voor vriendelijke en aangename bediening
Wij komen zeker terug!!!!!!!

met partner, Mrt. 2012
"Heerlijk hotel om te ontspannen"
Jacqueline
30-3-2012 Heerlijk hotel met mooie kamers, mooi gelegen aan het brede strand. Ontbijt is prima en in het restaurant kun je heerlijk eten. Vriendelijke bediening. Wij keren hier zeker nog eens terug.

met jonge kinderen, Mrt. 2012
"Goed hotel op mooie relaxte locatie"
jaccovanlaar
26-3-2012 Goed hotel op een erg mooie locatie, pal aan het brede strand.
Vervoer naar hotel met bus is gratis, terug kan ook voor bagage vervoer worden gezorgd.
Fietsen van te voren geregeld bij hotel, allemaal perfect in orde.
Zijn er helaas met gezin maar 1 nacht geweest, hadden zeer zeker langer willen blijven.
Hadden de Family suite, 2 slaapkamers, met grote woonkamer met zeezicht, beetje sober qua inrichting, maar met kinderen perfect qua ruimte. Ook keukentje met koffie apparaat, koelkast (geen minibar) magnetron etc.

Personeel was vriendelijk en service gericht.
Restaurant geen gebruik van gemaakt, zag er netje uit
Ontbijt was goed en compleet.
Kamers waren schoon

Kindvriendelijke accomodatie , kamers zijn erg stil! wat tegenwoordig bijzonder is in hotels, er is een kinderhoek, zwembad met stoombad en sauna. En strand op 100 meter verderop, wat willen kinderen nog meer

Al met al een heerlijk weekend gehad met gezin en voor herhaling vatbaar

met partner, Feb. 2012
"Goed hotel."
ineke notenbomer
1-3-2012 Goed hotel. Personeel vriendelijk. Ontbijt ruim voldoende. Verder geen gebruik gemaakt van het restaurant , we waren er maar 2 nachten. De kamers zijn goed ingericht, minibar (moet men laten vullen), waterkoker, senseoapp. en een kluis. Verder geen opmerkingen op 1 kritisch puntje na. Honden in het hotel oke maar ik vind honden in het restaurant tijdens het eten niet kunnen.

met jonge kinderen, Feb. 2012
"Prijs Kwaliteit niet in verhouding"
geraldine hoogwerf
27-2-2012 Afgelopen week zijn wij te gast geweest bij Paal 8. Wij hebben ervaring mbt het overnachten in 4* hotels. Diverse daarvan hebben laten zien dat je zowel klasse kan hebben en tegelijkertijd kindvriendelijk. Hotel Paal8 is ok maar meer ook niet! Het heeft bij ons geen wauw effect opgeleverd, meer dat men nogal werkt op de automatische piloot. Het hotel is opgebouwd uit diverse kunstof materialen, waarmee ze een luxe uitstraling willen bewerkstelligen maar net niet lukt, zo hebben wij ons bezoek aan Paal8 ook ervaren. Is ok maar net niet!