Chalet Noorderlicht in Terschelling Nederland beoordelingen 8.8 | Zoover

no een overzicht

Beoordelingen Chalet Noorderlicht

Molkenbosweg 1a, 8894 KJ, Terschelling
Chalet Noorderlicht scoort een 8,8 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Chalet Noorderlicht? Bekijk hier dan de beoordelingen van Chalet Noorderlicht in Terschelling, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 10 vakantiefoto's van Chalet Noorderlicht vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Waddeneilanden. Vergelijk Chalet Noorderlicht met andere accommodaties in Terschelling.

7 beoordelingen over Noorderlicht

met partner, Sept. 2010
"Geweldige ligging!"
Ron en Corrie
2-10-2010 Gezellig klein chalet-park! Hier kom je volledig tot rust! Wij zaten in een 4 persoons chalet met z`n tweeën en vonden het niet ruim. Maar ach...de meeste tijd breng je buiten door. Het is wel volledig ingericht,van alles is aanwezig en schoon!Voldoende privacy bij de chalets. De omgeving is schitterend, het is wel aan te bevelen een fiets te huren (dit kan bij de beheerder). Ontdek Terschelling op de fiets en laat de auto in Harlingen staan, scheelt veel geld en een auto is echt overbodig daar.Wij komen zeker terug!

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Schitterend plekje !!"
Marit
28-8-2010 Vorig jaar zaten we hier al op een mooi plekje (nnoderlicht) maar dit jaar hebben we hier een nog mooier plekje gevonden (zuiderkruis) Een heel gezellig huisje op een mooi rustig plekje.Het enige nadeel is dat de bank en stoelen niet lekker zitten, je zit te rechtop, een kussentje (in je rug) erbij zou al genoeg zijn. Maar wij hebben gelukkig maar 1 regenachtige middag gehad dus we hebben niet veel binnen hoeven zitten ! Volgend jaar kom ik weer !!!

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Super week gehad !!!!"
Marit
24-8-2009 Nu was het weer ook geweldig, afgelopen week, maar het zijn heel gezellige chalets waar je zelfs met regen heel gezellig kunt zitten !!
Wij zijn in ieder geval super tevreden over deze chalets (waar alles wat je nodig hebt aanwezig is) en vriendelijke eigenaars.
We komen zeker nog eens terug !!

met vrienden, Mei 2009
"Nieuwe cottage een plaatje om in te vertoeven"
R.P. de Vries/A vd ...
30-7-2009 Op het Noorderlicht staan nu 2 nieuwe cottage.Dit is een enorm fijne plek om te vertoeven, met alle luxe erin w.o. een vaatwasser en combi magnetron en grote koelkast.Prima badkamer en een fijne slaapkamer met een ruim tweepersoonsbed en nog 2 slaapkamers met 1 persoonsbedden.Flatscreen en Radio-CD

"Leuk park!"
Hans en Maria Plemp...
9-10-2008 Leuk kleinschalig vakantiepark. Rustig gelegen en zeer centraal op het eiland. Chalets (30m2) voorzien van een keurige complete inventaris en zeer schoon. Op het park vindt eind 2008 een verbouwing plaats. Herschikking chalets en bijplaatsing 3 grotere chalets.(totaal straks 10 objecten) Eigenaar woont naast het park en verhuurt goede fietsen. Al met al zeker een aanrader!

Familie, Juni 2008
"Thuiskomen!"
Marissa
24-10-2008 Mijn moeder, mijn zus en ik gaan al jaren met z'n drieen een week naar Terschelling tijdens Oerol. Noorderlicht is voor ons dan echt thuiskomen. Een mini-huis met alles erop en eraan, rustig gelegen en toch overal dichtbij. Het terrein is goed onderhouden, de eigenaars vriendelijk en de fietsen prima. Ook de huisjes zelf zijn schoon en comfortabel. Wij komen elk jaar met plezier terug.

R.P. de Vries/A vd ...
7-11-2007 Gezellig park met een 12 tal eenvoudige chalets voor 4-6 personen.De chalets zijn of met douche(6 pers.) of met bad 4(pers.)Gelegen in Formerum Noord vlak bij winkels.
Interieur kan zo langzamerhand een kleine face lift ondergaan maar het is er nog steeds gezellig toeven.Wij voelen ons er al jaren thuis en hopen er nog lang te komen