Camping Nieuw Formerum**** in Terschelling Nederland beoordelingen 8.0 | Zoover

tentoverzicht

Beoordelingen Camping Nieuw Formerum****

Duinweg Formerum 13, 8894 KS, Terschelling
Camping Nieuw Formerum scoort een 8,0 uit 10, op basis van 10 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Nieuw Formerum****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Nieuw Formerum**** in Terschelling, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 4 vakantiefoto's van Camping Nieuw Formerum**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Waddeneilanden. Vergelijk Camping Nieuw Formerum**** met andere accommodaties in Terschelling.

10 beoordelingen over Nieuw Formerum****

"Heerlijk kampeerterrein midden op Terschelling"
Cheers!
20-8-2011 Voor gezinnen met jonge kinderen is dit een heerlijke terrein om te kamperen.
Het personeel is vriendelijk en behulpzaam, net als de gasten.
's Avonds is er een avondverhaal in het Bostheater. De andere activiteiten zijn ook leuk en uitdagend.

Als er een zuiderwind staat, hoor je laat op de avond jongerencamping Terpstra. Wij vonden dat niet hinderlijk.

De plekken zijn mooi en ruim, maar je valt wel een beetje uit de toon als je geen De Waard tent hebt.

met jonge kinderen, 2011
"Niet meer voor ons"
a.sieben
8-1-2012 De camping is erg groot. Heel veel vaste gasten die er al tientallen jaren komen en die dat ook graag willen laten weten. Daardoor veel kliekvorming en nog lang onrustig in de avond ( ook door geluid van de jongerencamping in de buurt). Voor heel kleine kinderen (die van ons was iets ouder dan 1 jaar) is er een heel kleine zandbak op het midden van sommige velden. Als je niet van een camping met heel veel vaste gasten houdt zou ik er niet heen gaan.Ik had vooraf gekeken of er seizoensplaatsen waren (meestal indicatie voor vaste gasten), die zijn er niet maar desondanks toch veel mensen die er al meer dan 20 jaar komen. Voor ons was het eens maar nooit meer.
beheerder Kees Arisz - beheerder Nieuw Formerum., 20-1-2012
Eigenaar zegt:  Beste meneer/mevrouw, Het spijt ons te vernemen dat uw bezoek niet geheel naar uw wens is geweest. Graag nemen we persoonlijk contact met u op via info@nieuwformerum.nl.

met partner, Sept. 2008
"Wat een mooie, rustige camping."
Mevr. Siny Bode
28-9-2008 Dit is n mooie, kindvriendelijke camping. Een prima ontvangst. Een schitterend sanitairgebouw. En voor de kids is er van alles te doen. O.a een bostheater, een speelweide en een overdekte speelruimte. Men kan er gratis internetten. En t strand is 1.6km vd camping.
De supermarkt is op ong. 1km afstand. Naast de camping is een restaurant.

Familie, Juli 2008
"Mooi nieuw sanitairgebouw."
hennie
13-8-2008 sanitairgebouw is nieuw en ziet er mooi uit. Leuk animatieteam (Boeren Bertha en Blozende Bella)voor de kids.

Familie
Zeger
22-8-2007 wij zijn in 2004 op de camping geweest.
de ligging was perfect langs mooie paden.
lekker eten, het sanitair was soms een beetje vies
leuk voor kinderen

met jonge kinderen, Aug. 2007
"Ideale camping"
Christel Nijhof
26-12-2008 Camping zonder kantine en kampwinkel, ideaal voor gezin met kind(eren). Alles dicht in de buurt, bos, strand, zee.
Heerlijk om te fietsen.

jaap
16-8-2005 een prima camping, er zijn hier gelukkig geen huisjes en sta-caravans: dus als we het over camperen hebben op terschelling dan hebben we het over nieuw-formerum!!

Esther
6-8-2005 fantstische camping. Ligging is prachtig, bereikbaarheid is minder maar aangezien wij altijd op de fiets komen is dat niet zo`n probleem. Hygiene kan op sommige punten beter. Kwaliteit is goed. Heel gezellig

Elske Dekker
22-7-2005 Geweldige camping op een superlocatie op Terschelling. Ben hier met Oerol geweest. Lekker overal dichtbij, leuk publiek, aardige mensen.

mieke boele
25-6-2005 in sept. 2004 hebben wij 3 weken met onze bus op camping nieuw formerum gestaan. ruime rustige plaats, zeer schoon sanitair, vriendelijke ontvangst bij de receptie + en er werd voor dag en dauw de weersverwachting van de desbetreffende dag goed leesbaar aan het raam bij het receptiegebouw geplakt. ligging: centraal t.o.v. strand - midsland - waddendijk en fietspaden. we komen er zeker in de toekomst terug en hopelijk dan ook met onze kleinkinderen want voor hen is er een leuke speeltuin,zandbakken etc. ze kunnen er veilig lopen en op hun driewielertjes racen.
kortom: een 10!.