Pension In de Witte Handt*** in Terschelling Nederland beoordelingen 8.5 | Zoover
1.516.540 beoordelingen - 43.478 bestemmingen - 273.923 accommodaties - 19.893 bezienswaardigheden - 8.653 bezoekers online
Home > Nederland > Waddeneilanden > Terschelling > Pension In de Witte Handt***

Beoordelingen Pension In de Witte Handt***

23 februari 2012

Eetzaal(/internet) "In de Witte Handt"

Pension In de Witte Handt scoort een 8,5 uit 10, op basis van 48 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Pension In de Witte Handt***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Pension In de Witte Handt*** in Terschelling, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 15 vakantiefoto's van Pension In de Witte Handt*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Waddeneilanden. Vergelijk Pension In de Witte Handt*** met andere accommodaties in Terschelling.

1 2 3 4 5 volgende

48 beoordelingen over In de Witte Handt***

met vrienden, Jan. 2012
In de witte hand
max van vliet
4-2-2012 Pension in de witte hand is een uitstekend pension met en goede ligging, service en een aardige pensionhouder.
ik hoop er snel weer te komen!

met vrienden, Dec. 2011
Komen weer terug volgend jaar. aan te bevelen.
anton koster
30-12-2011 Heerlijk relaxt, komen elk jaar weer terug.

met vrienden, Nov. 2011
Fantastisch pension!!
Anja
15-11-2011 Ik ben hier 3 dagen geweest tijdens de Berenloop! Een fantastisch pension op een ideale locatie. Rustig gelegen maar om de hoek direct winkeltjes en restaurantjes. Het is echt een plek waar ik mij, mede door de hele vriendelijke en gastvrije eigenaar (Gert), direct thuis voelde! Heerlijk ongedwongen sfeer. Het ontbijt was enorm goed en erg uitgebreid. Eenvoudige maar zeer schone kamers.
Oja, gratis gebruik internet, koffie/cappuccino en thee.
Ik kom hier volgend jaar zeker weer terug!!!

zakelijk, Sept. 2011
Helemaal goed!
Gideon
30-9-2011 Gewoon een perfecte plek om te overnachten en samen te komen. Ik was er voor een kort verblijf op het eiland met de bedoeling zo min mogelijk in mijn kamer te zijn. Je bent er voor het eiland en niet om de hele dag in je kamer te zitten. Dus waarom heel veel geld uitgeven voor een dure kamer ?

Erg schoon en goed en vriendelijk ontvangen. Echt een aanrader!

alleenreizend, Aug. 2011
Ideal om even bij te komen
Robbert
2-9-2011 Heb 5 dagen heerlijk kunnen uitrusten. Schone eenvoudige kamer, meer heb je niet nodig wanneer je even wilt uitwaaien. Ontbijt zeer goed en enorm aardige eigenaar.

alleenreizend, Aug. 2011
Ik ga vaker komen
Tom Berends
20-8-2011 Het is precies wat ik wilde: niet te duur, maar toch goed en prettig. Er hangt een ongedwongen sfeer, er is tijd voor de gast, het ontbijt is goed, en dat bed, dat zou ik zo naar huis toe willen nemen, zalig geslapen dus. Kortom: een aanrader!

met vrienden, Aug. 2011
Gemoedelijke eilandsfeer!
Terschelling fan
18-8-2011 Een gezellig pension op een mooie locatie: in Midsland, midden op het eiland. Je kan gebruik maken van de huiskamer en het terras (in de zon!!) met gratis koffie en thee. De gastheer is heel vriendelijk.
De kamers zijn netjes en schoon, maar wel erg klein. Het bed was krap voor 2 personen en behoorlijk hard. Voor een paar dagen maakt dit niet uit.
Het ontbijt is prima, maar stelt niet zoveel voor.
Al met al is de prijs-kwaliteitverhouding dik in orde!

Gezellig pension met veel vrijheid
Els Voets
19-7-2011 Een pension met een zeer gemoedelijke uitstraling. We konden door de zijdeur naar binnen (bij aankomst), zelf de sleutel van het rek pakken en koffie nemen.

met vrienden, Mei 2011
Fantastisch
Tom
20-5-2011 Heb er onlangs een goed verblijf gehad van 2 nachten, je wordt perfect ontvangen door Gert.
De accomodatie is mooi en schoon en het ontbijt is er lekker en goed verzorgd.

met partner, Mei 2011
Fijne plek om je thuis te voelen
Ankie Thierry
6-5-2011 Wij zijn 4 dagen op Terschelling in pension In de Witte Handt geweest en we hebben het heerlijk gehad mede dankzij het mooie weer en de gastvrije sfeer die dit pension ons bood.
De kamers zijn schoon en eenvoudig en dat is precies wat wij zoeken. Geen t.v. en allerlei andere luxe dat hebben we thuis wel weer. Maar wel een gezellig praatje met Gert, de gastheer.
Wij komen hier zeker nog eens terug en dat zegt genoeg!!!!

zakelijk (1)
alleenreizend (14)