Camping Hoeve 't Noord in Terschelling Nederland beoordelingen 8.5 | Zoover

Beoordelingen Camping Hoeve 't Noord

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Camping Hoeve 't Noord

Noordlandweg 8, 8891 HP, Terschelling
Camping Hoeve 't Noord scoort een 8,5 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Hoeve 't Noord? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Hoeve 't Noord in Terschelling, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Waddeneilanden. Vergelijk Camping Hoeve 't Noord met andere accommodaties in Terschelling.

2 beoordelingen over Hoeve 't Noord

met oudere kinderen, 2010
"Heerlijke vakantie plek"
Sonja
19-9-2010 Kamp met particuliere caravan verhuur. Iedere stacaravan is anders dus er is ook verschil in kwaaliteit en comfort maar ook in prijs.
Rustig kamp geschikt voor jong en oud op een paar minuutjes fietsen van Midsland. Sanitair is keurig onderhouden en sfeer op het kamp is heel pleziering. Beheer is ook zeer vriendelijk. Een aanrader!
Ook al zit je niet in de meest luxe caravan, blijft het een van de prettigste kampjes op Teerschelling.

met een groep, Juli 2010
"Super camping"
Klaas Arie de Vries
24-3-2011 Ik ben een kampeerder in hart en nieren. Als klein jongentje ging ik altijd al met mijn ouders mee te kamperen. Ik heb al heel wat campings bekeken en ook heel wat tegenvallers meegemaakt. Daardoor ben ik zo onder de indruk van deze mooie camping. Een camping waar alles aanwezig is, voor jong en oud.
Mooi uitzicht, alles dichtbij, en voor het gemak kan je zelfs fietsen huren op deze camping.

Echt een aanrader voor alle leeftijds categorieën!

Er is voor mij maar één conclusie, GA ERHEEN,
ONDERVINDT, EN GENIET!!!!!!