Bed and Breakfast De Stormvogel in Terschelling Nederland beoordelingen 9.4 | Zoover

Beoordelingen Bed and Breakfast De Stormvogel

9,7

Bed and Breakfast De Stormvogel Terschelling

Beoordelingen Bed and Breakfast De Stormvogel

Baaiduinen 32, 8884 HJ, Terschelling
Bed and Breakfast De Stormvogel scoort een 9,4 uit 10, op basis van 5 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast De Stormvogel? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast De Stormvogel in Terschelling, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 5 vakantiefoto's van Bed and Breakfast De Stormvogel vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Waddeneilanden. Vergelijk Bed and Breakfast De Stormvogel met andere accommodaties in Terschelling.

5 beoordelingen over De Stormvogel

9,7
"Heerlijk"
Esther
25-2-2009 Een vriendelijke gastvrouw en -heer, heerlijk eten (zowel het uitgebreide ontbijt als in het dagcafe), de luxe kamer zorgen voor een ideaal verblijf op Terschelling. Door de ligging kun je het hele eiland verkennen. We zijn nu een aantal keren geweest en het blijft een verwennerij.

met partner, Juli 2008
"Onwijs leuk!"
Arkesteijn, B.
12-9-2008 Afgelopen zomer ben ik hier 3 nachtjes geweest. We hebben, ondanks dat het weer een beetje tegen zat, ontzettend naar ons zin gehad.
Leuke mensen, heerlijk ontbijt, mooi uitzicht (bij helder weer zelfs tot harlingen).
Ik zou deze B&B iedereen 100% aanbevelen om lekker te relaxen en bij te komen van werken etc.

met vrienden, Apr. 2007
Gea family and frie...
24-5-2007 Prachtige omgeving en hele mooie kamers! Zelfs met bubbelbad! Gezellig café erbij waar je o.a. kan internetten.
De beheerders zijn super vriendelijk en gastvrij! Lekkere appeltaart en ook de likeur " Golfje" smaakt voortreffelijk!!

Kortom ....een aanrader en wij gaan gauw weer eens terug naar Terschelling en naar de Stormvogel!!

De beste prijzen en lastminutes voor Bed and Breakfast De Stormvogel b...

met partner, Sept. 2006
Inge en Martijn
12-9-2006 Super gastvrij en warm onthaal. In de morgen stond ons een super ontbijtje te wachten, in het sfeervolle en gezellige huiskamer cafeetje. Heerlijke natuurlijke omgeving.
Het was veel te kort maar we komen zeker volgende keer weer.
Groetjes, Martijn en Inge

met partner, Juli 2006
Linderman
25-7-2006 De hele Stormvogel is opnieuw opgebouwd, dus alles is splinternieuw en tot in de puntjes verzorgd. Baaiduinen ligt mooi centraal op het eiland. De eigenaren zijn erg vriendelijk. Perfect!