Camping De Duinkant in Terschelling Nederland beoordelingen 8.7 | Zoover

Camping De Duinkant Terschelling

Beoordelingen Camping De Duinkant

Oosterend 65, 8897 HX, Terschelling
Camping De Duinkant scoort een 8,7 uit 10, op basis van 6 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping De Duinkant? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping De Duinkant in Terschelling, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 4 vakantiefoto's van Camping De Duinkant vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Waddeneilanden. Vergelijk Camping De Duinkant met andere accommodaties in Terschelling.

6 beoordelingen over De Duinkant

9,5
met jonge kinderen, Juni 2011
"Lees maar niet, we willen graag nog eens boeken"
Maurits
21-7-2011 Net terug van 3 weken Terschelling op de Duinkant in een ingerichte De Waard tent, wat op zich al luxe is. Ja.. wat moet je ervan zeggen, ineens heb je een geweldige vakantie. Heerlijk rustig maar zeker niet saai. Gezellig juist. Algemene voorzieningen zijn sfeervol aangekleed met gejut hout en al wat aangespoeld is. Sanitair is net nieuw, warm douchen zonder geklooi met muntjes en wordt brandschoon gehouden. De duinen aan je zijde, een feest voor de kinderen. Jort en Sacha zijn zeer gastvrij. Spontane vistochten (met Landrover het strand op!) en waddentochten (oesters eten!). Oergezellige visbakavonden met kampvuur. Niets hoeft alles mag. Een gezellige mix van jong en oud. En dan de natuur en de stranden. Waarom ver weg? Alleen het weer zou je tegen kunnen houden.
We missen het... enorm.

Groeten Maurits, Marina en jongens.

"Heerlijke plek"
Familie Vinken
14-6-2011 Superfijne plek. Wij hebben met z'n viertjes verbleven in een de Waard tent, dit is wat je noemt "clamping". Fijne luxe tent met goede bedden. Een aanrader! parachtig eiland om te zijn, leuke restaurantjes en prachtige stranden.

met jonge kinderen, Juni 2011
"Zeer mooie en rustige plek midden in de duinen!"
Irene en Jeroen
11-6-2011 Wij zijn er met hemelvaart geweest 2011! 3 kinderen en 2 volwassenen. Het weer zat mee en we hebben veel van het eiland gezien.
De camping de Duinkant is een top camping. De tenten "de Waard" zijn heel netjes en storm vast. Het is gezellig om daar met zijn 5-jes in te slapen en zitten! We hebben 1 nachtje van de beheerder een kacheltje gekregen omdat het die nacht koud en vochtig was, super service!

's Ochtends warme broodjes op bestelling, lekkere douches en schoon! De beheerder organiseerd leuke uitjes zoals visnetten uitzetten op de wadden en 's ochtends de vis ophalen!!

Een aanrader is om en fiets bij Tom Terpstra te huren, hij zorgt ervoor dat de fietsen op de camping staan als je aankomt. Ook het ophalen is goed geregeld!!

Onze kinderen 6/6/en 8 jaar hebben zich daar heel goed vermaakt lekker in de duinen rennen en naar beneden glijden.

De camping is voor jong en oud heel gezellig.... En echte aanrader

Gr.

Irene en jeroen en kids.

De beste prijzen en lastminutes voor Camping De Duinkant bij:

"Heerlijk rustige en schone camping"
Anoeshka
2-7-2011 Wij (beiden 26 jaar) hebben op camping de Duinkant een heerlijke paar daagjes gehad. De camping-eigenaar is heel sympathiek. Het toilet/douche gebouw wordt erg goed schoon gehouden; lijkt nieuw en fris. Wij hebben fietsen gehuurd op de camping zelf (telefonisch 'besteld').
Om aan de sluiten bij de vorige beoordelingen; het is een vrij kleine en daardoor rustige camping in het uiterste bewoonde hoekje van Terschelling; heerlijk voor ons stadsmensen. Let op; het is geen jongerencamping en dat zal het (gelukkig) niet worden (hopen wij). De supermarkt is een stukje terug, maar net zo als het strand goed aan te fietsen (circa 15 minuten). Restaurantjes genoeg in de drukkere dorpjes (Midland e.d.); La Grotta bijvoorbeeld, maar ga NIET naar de tapasbar dichterbij; belachelijke kwaliteit/prijs verhouding.
Kortom: Camping Duinkant is topper om er een paar daagjes/weekje tussenuit te gaan!

met jonge kinderen, Juli 2009
"20 Jaar later nog steeds genieten!!!"
F. Smeets
19-7-2009 20 Jaar geleden als kind op de Duinkant geweest. Nu met mijn eigen gezin 2 weken gekampeerd en wederom ontzettend genoten van de rust, ruimte, natuur en het weer op Terschelling (een De Waard tent blijft een aanrader :-))!

De camping is klein en gezellig! Het sanitair is wat verouderd, maar zeer schoon.

Voor herhaling vatbaar!!!

met jonge kinderen, Juli 2008
"Kleine, rustige camping."
Derk Jan de Haan
14-2-2009 De meest oostelijk gelegen camping van Terschelling vlakbij één van de mooiste natuurgebieden van Nederland. De camping is vrij klein met weinig faciliteiten. Vriendelijke beheerders.