21-7-2011
Net terug van 3 weken Terschelling op de Duinkant in een ingerichte De Waard tent, wat op zich al luxe is. Ja.. wat moet je ervan zeggen, ineens heb je een geweldige vakantie. Heerlijk rustig maar zeker niet saai. Gezellig juist. Algemene voorzieningen zijn sfeervol aangekleed met gejut hout en al wat aangespoeld is. Sanitair is net nieuw, warm douchen zonder geklooi met muntjes en wordt brandschoon gehouden. De duinen aan je zijde, een feest voor de kinderen. Jort en Sacha zijn zeer gastvrij. Spontane vistochten (met Landrover het strand op!) en waddentochten (oesters eten!). Oergezellige visbakavonden met kampvuur. Niets hoeft alles mag. Een gezellige mix van jong en oud. En dan de natuur en de stranden. Waarom ver weg? Alleen het weer zou je tegen kunnen houden.
We missen het... enorm.
Groeten Maurits, Marina en jongens.
14-6-2011
Superfijne plek. Wij hebben met z'n viertjes verbleven in een de Waard tent, dit is wat je noemt "clamping". Fijne luxe tent met goede bedden. Een aanrader! parachtig eiland om te zijn, leuke restaurantjes en prachtige stranden.
11-6-2011
Wij zijn er met hemelvaart geweest 2011! 3 kinderen en 2 volwassenen. Het weer zat mee en we hebben veel van het eiland gezien.
De camping de Duinkant is een top camping. De tenten "de Waard" zijn heel netjes en storm vast. Het is gezellig om daar met zijn 5-jes in te slapen en zitten! We hebben 1 nachtje van de beheerder een kacheltje gekregen omdat het die nacht koud en vochtig was, super service!
's Ochtends warme broodjes op bestelling, lekkere douches en schoon! De beheerder organiseerd leuke uitjes zoals visnetten uitzetten op de wadden en 's ochtends de vis ophalen!!
Een aanrader is om en fiets bij Tom Terpstra te huren, hij zorgt ervoor dat de fietsen op de camping staan als je aankomt. Ook het ophalen is goed geregeld!!
Onze kinderen 6/6/en 8 jaar hebben zich daar heel goed vermaakt lekker in de duinen rennen en naar beneden glijden.
De camping is voor jong en oud heel gezellig.... En echte aanrader
Gr.
Irene en jeroen en kids.