Camping Cnossen in Terschelling Nederland beoordelingen 8.0 | Zoover

Camping Cnossen Terschelling

Beoordelingen Camping Cnossen

Hoofdweg 8, 8881 HA, Terschelling
Camping Cnossen scoort een 8,0 uit 10, op basis van 12 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Cnossen? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Cnossen in Terschelling, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 5 vakantiefoto's van Camping Cnossen vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Waddeneilanden. Vergelijk Camping Cnossen met andere accommodaties in Terschelling.

12 beoordelingen over Cnossen

met vrienden, 2011
"Matig"
Bolt
11-12-2011 Camping Cnossen lijkt op de site heel erg mooi, groot en met veel activiteiten. Dit viel erg tegen toen wij er waren. Er zijn weinig voorzieningen. De ligging is wel erg mooi. Ook moesten wij een dag eerder weg, en in de campregels stond dat je in een geval van overmacht geld terug kon krijgen. Wij moesten terug in verband met het overlijden van een familie lid, maar wij kregen geen geld terug, ook niet na dat wij de kampregels er bij hebben gepakt. ze zeiden dat dit niet meer kon omdat wij al betaald hadden, Heel raar want we konden de borg wel terug krijgen...

met oudere kinderen, Juli 2011
"Camping Cnossen is gezellig."
anne
1-9-2011 Camping Cnossen op Terschelling is een gezellige camping maar vooral een camping waar de zaakjes goed geregeld zijn en dat is best belangrijk want zo stonden wij met ons gezin op de kant waar de gezinnetjes bivakkeerden en de jeugd stond ook weer apart zodat je geen last van elkaar hoefden te hebben.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Fantastische plek"
fam.bijsterbosch-hu...
22-8-2010 Camping cnossen een aanrader mijn ouders komen hier al een aantal jaren wij hebben dit jaar een week in een stacaravan gezeten we komen zeker volgend jaar terug

met vrienden, Juli 2010
"Heel gezellig"
Sasja
24-8-2010 Het jongeren terrein is erg gezellig, en rustig. Fanastiche plek voor een relaxede vakantie. Je zit dichtbij het dorp, bos, strand (als je de goede weg weet). De Braskoer is erg leuk om uit te gaan. Maar als je echt wilt feesten, ook overdag, kan je beter naar een andere camping.

met oudere kinderen, Juli 2010
"Erg aangenaam"
annemarie
24-7-2010 camping cnossen is zeer eenvoudig maar schoon. De stacaravan die wij gehuurd hebben was uitstekend. Erg mooi en schoon van binnen. Goed veld appart voor de jongeren. Er is alleen niet veel extra's voor de kinderen.

met een groep, Juli 2010
"Gastvrij, Gezellig, Schoon, Fantastisch!"
Danique Buwalda
5-7-2010 Camping Cnossen ligt heerlijk tussen alles in, het strand is vlakbij, het dorp is vlakbij, de boot is vlakbij etc.
Het was er schoon en netjes.
De eigenaresse van de camping was ontzettend gastvrij en aardig.
Er was geen bepaalde tijd dat je -op de dag van vertrek- weg moest zijn.
Als je vertrok werd er gratis een busje met jouw bagage naar de boot gereden en voor de vertrekhal uitgeladen, dit werd ook bij binnenkomst gedaan, u hoeft dus helemaal niet om te kijken naar uw bagage! Op de camping aangekomen zou dit sjouwen naar de sta plaats(en) betekenen, maar ook daar had deze camping iets op gevonden: karren waar uw al de bagage op kan zetten en gemakkelijk en licht naar de sta plaats(en) kunt vervoeren.
Ook was er totaal geen geluidsoverlast van verkeer of jongeren op deze camping en zelf vond ik het een veilig idee dat er 's nachts een groot hek dicht ging.
Zelf ben ik als begeleider van een compleet hockeyteam naar deze camping gegaan en ben zeer tevreden!!

TOP camping!

met vrienden, Apr. 2010
"Goede service"
Ellen Hoekstra
12-4-2010 Stonden bij de boot tijdens het Fjoertoer weekend (begin April) met zware tassen. Even een belletje en een paar minuten later was daar het busje om ons even op te halen. Super fijn !!
En ook terug werd onze bagage speciaal weer even naar de boot gebracht.
Ik wil andere Fjoertoer wandelaars aanraden om ook te gaan kamperen bij Cnossen. De eigenaresse loopt ook mee!

met vrienden, 2009
"Lekker dichtbij het centrum van West Terschelling"
Estelle
20-1-2010 Camping Cnossen is een zekere aanrader voor groepen jongeren, die wel van gezelligheid houden maar niet van de hele dag dronken mensen om je heen en ook kunnen genieten van je rust.

"Super gezellig, kei leuke sfeer!!!"
De Cnossen Girls
18-8-2008 Super leuke camping met héél veel leuke mensen. Goede voorzieningen, gezellig eettentje, gezellig personeel en een top sfeertje!!!!:)
Tot volgend jaar iedereen!!!:)

met vrienden, Aug. 2008
"Fantasische plek"
esther
3-2-2009 met zijn vieren naar deze camping geweest dit jaar.
we gaan er ieder jaar een weekje heen.
ontzettend leuke camping, gezelligheid op het veldje en veel jongeren. ideaal voor jongeren die nog neit naar het buitenland mogen. zeker een aanrader