24-8-2010
Het jongeren terrein is erg gezellig, en rustig. Fanastiche plek voor een relaxede vakantie. Je zit dichtbij het dorp, bos, strand (als je de goede weg weet). De Braskoer is erg leuk om uit te gaan. Maar als je echt wilt feesten, ook overdag, kan je beter naar een andere camping.
24-7-2010
camping cnossen is zeer eenvoudig maar schoon. De stacaravan die wij gehuurd hebben was uitstekend. Erg mooi en schoon van binnen. Goed veld appart voor de jongeren. Er is alleen niet veel extra's voor de kinderen.
5-7-2010
Camping Cnossen ligt heerlijk tussen alles in, het strand is vlakbij, het dorp is vlakbij, de boot is vlakbij etc.
Het was er schoon en netjes.
De eigenaresse van de camping was ontzettend gastvrij en aardig.
Er was geen bepaalde tijd dat je -op de dag van vertrek- weg moest zijn.
Als je vertrok werd er gratis een busje met jouw bagage naar de boot gereden en voor de vertrekhal uitgeladen, dit werd ook bij binnenkomst gedaan, u hoeft dus helemaal niet om te kijken naar uw bagage! Op de camping aangekomen zou dit sjouwen naar de sta plaats(en) betekenen, maar ook daar had deze camping iets op gevonden: karren waar uw al de bagage op kan zetten en gemakkelijk en licht naar de sta plaats(en) kunt vervoeren.
Ook was er totaal geen geluidsoverlast van verkeer of jongeren op deze camping en zelf vond ik het een veilig idee dat er 's nachts een groot hek dicht ging.
Zelf ben ik als begeleider van een compleet hockeyteam naar deze camping gegaan en ben zeer tevreden!!
TOP camping!
12-4-2010
Stonden bij de boot tijdens het Fjoertoer weekend (begin April) met zware tassen. Even een belletje en een paar minuten later was daar het busje om ons even op te halen. Super fijn !!
En ook terug werd onze bagage speciaal weer even naar de boot gebracht.
Ik wil andere Fjoertoer wandelaars aanraden om ook te gaan kamperen bij Cnossen. De eigenaresse loopt ook mee!