Beoordelingen Boottocht

19 juni 2013

Boottocht
Beoordelingen Boottocht
Cornelis Douwestraat 14, 8881 CL , Terschelling
Wil je weten wat anderen vonden van Boottocht in Terschelling? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Boottocht.
Boottocht scoort een 5,9 uit 10, op basis van 8 beoordelingen
Wil je weten wat anderen vonden van Boottocht in Terschelling? Op deze pagina lees je beoordelingen van Boottocht. Je kunt 4 vakantiefoto's van Boottocht bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Waddeneilanden. Bekijk alle accommodaties in de buurt van Boottocht in Terschelling.

8 beoordelingen over Boottocht

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Goede zeehondentocht, maar slecht ontvangst"
Marjan
19-8-2012 Bij aankomst vroeg ik naar zwemvesten voor mijn twee dochters van 3,5, omdat ik in de veronderstelling was dat die aan boord waren. Dit was niet nodig, want het schip was volgens bepaalde normen gekeurd zei het meisje op een voor ons onvriendelijke toon. Het in de gaten houden van de kinderen was een verantwoording voor de ouders en bij Doeksen krijg je toch ook geen zwemvest zei de kapitein vervolgens. Natuurlijk zijn mijn kinderen mijn verantwoording, maar ik had relaxter gezeten als mijn kinderen wel een zwemvestje hadden gedragen. Een beetje meer begrip hiervoor was fijn geweest. De tocht zelf was verder prima, want we hebben de zeehonden goed gezien.

met oudere kinderen, Aug. 2012
"Zeehonden kijken"
wendela_verwaal
20-8-2012 Zeker doen! Je komt er dichtbij en het is enig om te zien en een leuk boottochtje ( wij hadden mooi weer )

met jonge kinderen, Juli 2012
"Zeehondentocht"
r_waltmans
17-7-2012 Erg leuk om te doen. We naderden de zeehonden tot ca 3 meter.

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Heel slechte ervaring!"
Fam vos
20-9-2011 We hadden afgesproken om met onze dochter van 4 zeehonden te gaan kijken. Bij talisman afgesproken en om 14.15 kwamen we aan op het schip. We gaven onze dochter een kinderkoekje waarop een jongedame naar ons gilde: geen eigen eten en drinken aan boord! Beneden is een kantine! Nou ja prima hoor, we hadden ook echt geen lunchpakketten bij ons en hadden echt wel daar een broodje gekocht. Maar de jongedame gedroeg zich al wat onrustig, de kapitein was pas echt overspannen.. Hij rende naar ons toe en riep dat dat de regels van de boot waren en dat we anders maar van de boot af moesten. Waarop ik zei (de enkele keer dat hij mij liet uitspreken) dat ik dan dus nu het koekje van mijn dochter af moest pakken? Intussen was mijn dochter zo van zijn geschreeuw geschrokken dat ze het koekje in mijn hand duwde. Ik heb het koekje toen aan hem aangeboden. Hij ging daar niet op in en zei dat we anders maar van de boot af moesten waarop wij zeiden dat we dat niet wilden. Meneer de kapitein ging zie vlg

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Vervolg"
Fam vos
20-9-2011 meneer de kapitein riep vervolgens om dat hij niet zou vertrekken voordat het gezinnetje van de boot zou gaan. Dat hebben we toen maar gedaan overigens op afraden van onze medepassagiers die dit ook belachelijk vonden. We zijn later met brandaristochten meegeweest wat heel leuk en gezellig was. Zij hebben de nare nasmaak van Terschelling helemaal weggenomen! Bedankt daarvoor en voor de kapitein van talisman: een cursus hoe ga ik met mijn gasten om is wellicht een idee? Talisman vaart ook in 2011 nog steeds een verkeerde koers..

met jonge kinderen, Juli 2010
"De Talisman vaart een verkeerde koers"
J. Zeedijk
19-7-2010 's-ochtends gebeld met de schipper of we om 13:00 mee konden varen, zeehonden kijken. "Geen probleem" zei de schipper , er is plaats zat. Met hoeveel komen jullie? 2 volwassen twee kinderen? prima. We zijn op de fietst gestapt om met de kinderen een uurtje te fietsen van Hoorn naar West Terschelling. Toen wij aankwamen, een kwartier voor vertrek, werd ons doodleuk gemeld dat het schip vol was en mochten we niet mee. Samen met een gezelschap verstandelijk gehandicapten die ook gereserveerd hadden en zo'n twintig andere mensen werden wij verwezen naar een volgende afvaart. De schipper voegde er aan toe "doe eens rustig mensen" het is vakantie...
Misschien wel, maar dan moet hij geen reserveringen afgeven en anderen voor laten gaan om zijn boot maar zo snel mogelijk vol te hebben. Dat is angstig gedrag wat ten koste gaat van goedwillende klanten.

alleenreizend
willy
8-9-2009 Het is een leuke belevenis voor jong en oud. het is een prachtige boot en bij slecht weer kun je prima beneden zitten, met een heerlijk drankje erbij.
Super goed geregeld

met oudere kinderen, Juni 2009
"Lekker varen"
Martin
14-9-2012 Lekker varen op de "Talisman" en een aanrader als je eens zeehonden wilt zien.

Gebruik jij zonnebrandcrème in de zomer?