Blokarten Terschelling Nederland. Informatie & Beoordelingen Blokarten ~ Zoover

31 mei 2012

Blokarten

Beoordelingen Blokarten

Oosterduinstraat 9a, 8881 BX , Terschelling
Wil je weten wat anderen vonden van Blokarten in Terschelling? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Blokarten.
Wil je weten wat anderen vonden van Blokarten in Terschelling? Op deze pagina lees je beoordelingen van Blokarten. Je kunt 9 vakantiefoto's van Blokarten bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Waddeneilanden. Bekijk alle accommodaties in de buurt van Blokarten in Terschelling.

5 beoordelingen over Blokarten

met een groep, Apr. 2012
"Voor de windliefhebber"
RonnieV
23-4-2012 Een beetje wind, en je kunt heerlijk over het strand zeilen. Een blokart is een kleine strandzeiler, maar biedt volop plezier. Je moet niet bang zijn voor een spatje zand en water ;)

met een groep, Aug. 2011
"Super gaaf!"
Marije
7-8-2011 We zijn afgelopen week met een groepje op Terschelling geweest en wilden graag iets "actiefs" doen. Nou dat is gelukt!
We zijn gaan blokarten bij Mooiweer op het strand. Er stond een pittig windje, dus snoeihard over het strand! Super gaaf!
Een aanrader voor iedereen die van een uitdaging houdt!

zakelijk, Juni 2011
"Fantsatische dag gehad op Etrschelling"
G.Vogels
7-7-2011 Het was ook een prachtige dag en de organisatie was ook in goede handen.
De instructeurs op het strand waren erg vriendelijk en behulpzaam.

Richard Hanveen
24-4-2010 Zeer leuke tijd gehad!!
Van het personeel van MooiWeer goede uitleg gekregen en tijdens het rijden nog handige tips gehad.
In no-time reed iedereen met een mooi gangetje over het strand. Geweldig om te doen!!
Ik raad dit voor iedereen zeer zeker aan!!!

G.Lamot
11-11-2009 Afgelopen week hebben we geblokart bij MooIWeer op Terschelling! Was helemaal te gek. We komen zeker terug.

G.Lamot