Pension Westerburen*** in Schiermonnikoog Nederland beoordelingen 8.2 | Zoover

Beoordelingen Pension Westerburen***

Ruime kamer op de eerste etage

Beoordelingen Pension Westerburen***

Middenstreek 32, 9166 LN, Schiermonnikoog
Pension Westerburen scoort een 8,2 uit 10, op basis van 56 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Pension Westerburen***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Pension Westerburen*** in Schiermonnikoog, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 27 vakantiefoto's van Pension Westerburen*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Waddeneilanden. Vergelijk Pension Westerburen*** met andere accommodaties in Schiermonnikoog.

1 2 3 4 5 6 volgende

51 beoordelingen over Westerburen***

met partner, Mei 2012
"Buitengewoon goed pension, absolute aanrader"
Hans Steenbakkers
4-5-2012 zeer knus en gastvrij, "alles" kunnend pension met nette kamers , beste service, leuke eigenaars, zeer goed ontbijt en lunch( dit laatste zelf samen te stellen,) goede ligging,als er andere reviews negatiever zijn als de mijne, dan snappen zij er mij inziens niets van, dit pension is een echte aanrader en voor herhaling zeker vatbaat. ook prijs/kwaliteitverhouding zijn goed

met partner, 2012
"Prima plekje"
Rinse
1-5-2012 Heel gezellig en gastvrij pension met een centrale ligging in het dorp.

met partner, Apr. 2012
"Een aanrader."
TP Agterberg
19-4-2012 Leuk pension, centraal gelegen in het dorp, heerlijk en ruim ontbijt met vers brood van de warme bakker in de straat, volop koffie. fietsverhuur in de straat. Schone kamer en een goed bed, kortom een aanrader.

met partner, Mrt. 2012
"Heerlijk simpel"
Beukenkamp
6-4-2012 we hebben heerlijke dagen gehad op schier, mede dankzij de fijne overnachting in pension westerburen. Heerlijk eenvoudig, kamer 8 was precies goed, schone badkamer. Eerste nacht in kamer 2 was wat benauwd, alleen een hoog raam. Zelf consumpties pakken en later afrekenen is erg prettig. Kleedjes strijken in de serre zou wat verzorgd staan.

met partner, Mrt. 2012
"Eenvoudig pension, geschikt voor een paar dagen"
a_trox
22-4-2012 Mooi midden in het dorp. Kamers (ook de extra ruimte) wat krap bemeten maar netjes. Idem voor de badkamer. Goed ontbijt. Diner eenvoudig te regelen bij nabij gelegen restaurants.

met oudere kinderen, Feb. 2012
"Lekker pension om even uit te waaien"
mkalmeijer
26-2-2012 Eenvoudig en charmant pension hartje downtown op de Middenstreek. Kamers zijn netjes, en het ontbijt in de serre is royaal en goed verzorgd, maar het geheel doet ook wat gedateerd aan (vooral de TV op kamer 8), hoewel er wel gratis Wifi is. We hebben geen gebruik gemaakt van de restaurantaanbiedingen, maar zijn zelf naar het wereldberoemde Hotel van der Werff geweest voor een vriendelijk geprijsd 3-gangendiner. Pension is een aanrader voor een paar dagen, maar niet om een hele week of langer door te brengen.

met vrienden, Dec. 2011
"Enorm gastvrij! Huiselijke sfeer."
Tiny Tuil
28-12-2011 Pension Westerburen heeft een authentiek karakter. Omgeving prima, centraal gelegen. Zeer klantvriendelijk. Over de prijs cq. kwaliteitsverhouding is niets op of aan te merken. Een goed ontbijt en lunch, dineren elders daar het geen restaurant heeft. Dineren bij restaurant De Tjattel en Brakzand zijn zeer in de smaak gevallen! Tevreden over de kamer. Al met al fantastische dagen gehad.

met partner, Nov. 2011
"Gewoon, maar . . . . . heel goed."
H.Lukassen
27-11-2011 Voor de 1e keer op Schier. We hadden het getroffen met Pension Westerburen. In een woord, geweldig: Heerlijke bedden, lekker rustig en toch midden in het dorp, heerlijk ontbijt en alles netjes schoon. Als we weer naar Schiermonnikoog gaan dan weten we nu al waar we bivakeren!!!!!
Bedankt voor de gastvrijheid.

met partner, Okt. 2011
"Rust en gastvrijheid:)"
Susan
28-10-2011 We hebben een heerlijke, rustige midweek in dit pension gehad. De sfeer was er bijzonder rustig, onze kamer was perfect (we hadden kamer nummer vijf en dat is net een beetje je eigen huisje:)) en de ligging is fijn centraal. We hadden een arrangement met lunch en drinken en diner en dat was heerlijk! De lunch ''s ochtendspits klaarmaken en meenemen is superhandig, en 's avonds kiezen uit twee gezellige restaurants is ook leuk! Het ontbijt met vers brood is erg goed verzorgd en smakelijk!

met partner, 2011
"Je kunt er jezelf zijn"
Gerard en Els Harin...
16-9-2011 Leuk pension met een eigenaar die totaal niet opdringerig is maar wel al je vragen beantwoord. Een super goed ontbijt met brood van de warme bakker. Wij zijn er nu 2 keer geweest en we zeggen : volgend jaar weer!

1 2 3 4 5 6 volgende