Vakantiehuis `t Musschenest in Schiermonnikoog Nederland beoordelingen 8.2 | Zoover

Beoordelingen Vakantiehuis `t Musschenest

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Vakantiehuis `t Musschenest

Schiermonnikoog
Vakantiehuis `t Musschenest scoort een 8,2 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiehuis `t Musschenest? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiehuis `t Musschenest in Schiermonnikoog, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 1 vakantiefoto van Vakantiehuis `t Musschenest vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Waddeneilanden. Vergelijk Vakantiehuis `t Musschenest met andere accommodaties in Schiermonnikoog.

7 beoordelingen over `t Musschenest

met jonge kinderen, Okt. 2011
"Oase van rust"
Sabien
8-11-2011 Een oase van rust deze plek op de Monnik. Het mooi verbouwde huis was helemaal onze smaak. De inrichting is gezellig en wij voelden ons er onmiddellijk thuis. De grote tuin met konijnen, fazanten en vogels waren een ware sensatie voor onze 2 kinderen. Schiermonnikoog is altijd mooi, maar 't Musschenest maakt deze vakantie tot een waar thuiskomen.

met vrienden, Juni 2011
"Erg comfortabel en mooi huisje!"
Noorderling60
28-6-2011 Wat een heerlijk huisje is 't Musschenest. Bij aankomst op de pier huur je een fiets en fiets je er in 5 minuten heen, het dorp is een paar minuten verder. Op zich heeft het parkje De Monnik me nooit zo aangesproken, maar in dit huisje is het heerlijk toeven. Moderne keuken, smaakvol en praktisch interieur, goede bedden. 's Morgens dartelen de konijntjes langs het grote schuifraam, en vanaf de picknicktafel in de grote tuin kan je al heerlijk vogels gaan spotten. Schier is een fantastisch eiland, en 't Musschenest maakt er helemaal vakantie van!

met jonge kinderen, Feb. 2011
"Krokusvakantie om nooit te vergeten!"
Pieter & Leonie
10-3-2011 Wat hebben wij het fijn gehad in 't Musschenest. Terwijl het buiten stervenskoud was zochten wij de beschutting van dit mooie huis op de Monnik. Wij waren met z'n vieren en kregen ook nog een dagje familiebezoek omdat de jonste dochter jarig was. Ruimte genoeg voor iedereen. Wij kijken terug op een heerlijke vakantie!

met jonge kinderen, Okt. 2010
"Helemaal goed!"
Dieuwke en Arnoud
10-3-2011 Eindelijk eens een modern en smaakvol ingericht vakantiehuis. Daar zijn er in NL niet teveel van. Hier voelden wij ons meteen thuis. Lekker vrij, mooi licht; zeker een van de betere huizen op De Monnik, want het huis is kort geleden geheel gerenoveerd. Het licht binnen is prachtig en ook als het buiten hard regent zit je binnen heel gezellig. Uitrusting is compleet, o.a. de keuken, maar zelfs met boeken en DVD's die niet de bekende afdankertjes zijn, maar waar je als je wilt mee vooruit kan. Aanrader!

met jonge kinderen, Juli 2010
"Een sfeervol huis op een rustige plek"
geanne
9-3-2011 Samen met mijn man en kleinkinderen hebben wij genoten van dit prachtige huis. Het was warm en zonnig, maar de bomen boden genoeg schaduw op het heetst van de dag. Het huis is gezellig en van alle gemakken voorzien. Er was zelfs een garnalennet en een surfplankje aanwezig, waar mijn kleinzoons zich dagelijks mee konden vermaken in zee. Het is zo goed bevallen dat wij in juli 20011 ook weer geboekt hebben.

met oudere kinderen, 2010
"Een comfortabel huis van alle gemakken voorzien"
M. Maatman
6-3-2011 Wij verbleven in de kerstvakantie van 2010 in 't Musschenest op Schiermonnikoog. Wij hebben genoten van de sneeuw en het was heerlijk vertoeven in dit gezellige nest. De keuken is prima met een vaatwasser, magnetron eneen heteluchtoven, zodat wij zelf een cake konden bakken. Er is veel glas, zodat de tuin goed zichtbaar is. Wij zagen er konijntjes, hazen en fazanten lopen. Ookhebben wij veel spelletjes gedaan en mooie DVD's bekeken. Wij komen zeker terug!

met partner, Sept. 2008
"Vies hok!"
Ruben Pragt
26-9-2009 Vakantiehuis het Musschenest is vies, slecht onderhouden en het stinkt er....
Bij aankomst moest ik van schrik en teleurstelling eerst even bijkomen op het bed in de niet al te frisse slaapkamer. Deze is geschilderd in lichtblauw en mintgroen, de gordijnen hangen scheef voor de ramen, ze verhullen bijna de lekke ruit. Vorige huurders hebben talloze muggen geplet tegen wand en plafond. Hierna gingen we op jacht naar de oorzaak van de verschrikkelijke geur... We vonden bovenop de kast 6 luchtverfrissers! Het meubilair is te omschrijven als een mix tussen Ikea en spul wat achterblijft nadat de rommelmarkt is afgelopen.... De bank was bevlekt, en op de kast in de kamer was een deurtje beplakt met een maandverbandje met daarop het opschrift "privé".... De keuken mag die naam niet dragen, vroeger is het er vast een geweest, nu zouden de meeste mensen het eufemistisch omschrijven als troep . De buitenkant van het huis is aan één kant "geschilderd", dat is de "fotozijde". Een totale afrader!