Camping Seedune** in Schiermonnikoog Nederland beoordelingen 7.8 | Zoover

Camping Seedune** Schiermonnikoog

Beoordelingen Camping Seedune**

Seeduneweg 1, 9166 RX, Schiermonnikoog
Camping Seedune scoort een 7,8 uit 10, op basis van 12 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Seedune**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Seedune** in Schiermonnikoog, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Camping Seedune** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Waddeneilanden. Vergelijk Camping Seedune** met andere accommodaties in Schiermonnikoog.

12 beoordelingen over Seedune**

"Gehuurde tent lek"
simone
17-4-2012 Op camping Seedune een ingerichte tent gehuurd. Tent bleek te lekken tijdens regen. Dit werd zeer moeizaam opgelost. Uiteindelijk in de regen met kinderen verhuisd naar een andere tent. Geen compensatie voor lekkende tent en natte spullen.

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Fantastische camping"
Martijn
20-8-2010 1 week in een huurtent gezeten, prima ruime tent met bedden en een koelkast. Camping is fantastisch. Mooi gelegen vlakbij dorp, bos en strand. Voor kinderen een waar paradijs. Geen animatie, kinderen animeren elkaar, zoals het hoort op een camping. Personeel zeer vriendelijk. Genoten van de rust op de camping en uiteraard van het mooie eiland. Volgend jaar absoluut weer.

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Mooiste plek van Nederland met de mooiste camping?"
Marck
26-8-2010 Seedune is een camping zoals ik hem graag zie: Mooie, schone, stille locatie, ruime-tent plekken, kleine maar gezellige gemeenschappelijke ruimte, prima sanitair en alles op loop- afstand. Klein minpuntje vind ik dat de douches vrij snel ophouden en dat er bij het ene sanitaire gebouw 10 cent betaald moet worden voor warm-afwas water terwijl het in het andere gebouw gratis is. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Ohja, geen caravan en honden toegelaten...vind ik persoonlijk niet erg. Nee, Schier is mooi...ook bij slecht weer is het goed struinen op het strand....

De beste prijzen en lastminutes voor Camping Seedune** bij:

met jonge kinderen, Juli 2009
"De meest fantastische plek"
Janny
16-4-2010 Camping Seedûne in Schiermonnikoog is voor mij DE plek om tot rust te komen. Ik voel me er thuis, vrij en heerlijk ontspannen

"Ruim opgezet, in glooiend duinlandschap, "
J. Fransen
31-7-2008 Prachtig gelegen camping, net iets buiten het dorp, met ruime plaatsen voor tenten. Geen caravans, geen campers, geen brommers, wat een rust !! Fietsend naar de brede stranden. Camping leent zich bijzonder goed voor gezinnen met kleine kinderen.

met partner, Juli 2008
"Mooist camping van Nederland"
Joris
29-7-2008 In het verleden heb ik veel camping bezocht, maar ons bezoek aan camping Seedune op Schiermonnikoog was in vergelijking uitermate plezierig. Geen activiteiten voor kinderen maar in het naastgelegen dorp is zeer veel voor hen te beleven en doen. Het personeel staat altijd klaar om te helpen en beheert het terrein zelf. In het voorseizoen kan men zelf een plaats uitzoeken. In het hoogseizoen wordt wel een plaats toegewezen. Bij drukte of laat reserveren moet men dan ook genoegen nemen met de aangeboden plek, zo ook wij. Desondanks een mooie plek in duinachtig terrein. Toiletten en douches worden regelmatig schoongemaakt en zijn netjes.

met partner, Juli 2008
"Zeker voor herhaling vatbaar"
petra boonstra
25-7-2008 mooi gelegen camping, ruime plekken niet allemaal op een rij, genoeg te doen en te bekijken in de omgeving, gezellig en vriendelijk personeel, heerlijke tosti's, handige campingwinkel voor de kleine boodschappen, een leuke kantine waar je 's avonds gezellig kan zitten, dorp en strand in de buurt, kortom: ik vond het er heerlijk!

Familie, Mei 2007
Yvet Mulder
13-5-2008 Prachtige camping,je staat met je tent in de duinen of (op aanvraag)in het bos (zwarte vak).
Groot voordeel vinden wij de kantine,met winkeltje(voor kleine boodschapjes).
Animatie is op deze camping niet nodig,vlak naast de camping is de 'kittiwake',het kultureel werk op Schier,ze geven een gidsje uit in het zomerseizoen met de activiteiten.
Ik kom al 41 jaar op deze camping,dus mijn hele leven!

Familie, Aug. 2006
Ria
23-8-2006 ruime plaatsen, niet in rijtjes of vierkantjes. Zachte goed vocht doorlatende bodem. Allen verlichting van de vuurtoren en de toiletgebouwen zodat bij helder weer een prachtige sterrenhemel is te zien met in augustus meerdere vallende sterren.

Familie, Aug. 2006
jos
20-8-2006 Kamperen is op Seedune nog kamperen! Goede ruime plekken en ondanks het bij tijden slechte weer, schoon en verzorgde sanitaire voorzieningen. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Het is een camping voor tenten en dit heeft duidelijk zijn charme, er heerst een prettige ontspannen sfeer, ondanks een differentiatie in leeftijd. De camping is schoon en ondanks het gebrek aan animatieteams etc een goede plek voor kinderen, de omgeving heeft al veel compensatie te bieden!