Vakantiepark Landal Vitamaris in Schiermonnikoog Nederland beoordelingen 8.5 | Zoover

Beoordelingen Vakantiepark Landal Vitamaris

Vakantiepark Landal Vitamaris Schiermonnikoog

Beoordelingen Vakantiepark Landal Vitamaris

Badweg 53, 9166 NE, Schiermonnikoog
Vakantiepark Landal Vitamaris scoort een 8,5 uit 10, op basis van 68 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Landal Vitamaris? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Landal Vitamaris in Schiermonnikoog, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 57 vakantiefoto's van Vakantiepark Landal Vitamaris vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Waddeneilanden. Vergelijk Vakantiepark Landal Vitamaris met andere accommodaties in Schiermonnikoog.

1 2 3 4 5 6 7 volgende

67 beoordelingen over Landal Vitamaris

met jonge kinderen, 2012
"Uitstekend verblijf"
lwpro
Onderkomens
29-5-2012 Met gezin lang weekend geweest. Wij zijn altijd erg kritisch maar dit is gewoon goed ! Prima service, nuchter, ontspannen, kleinschalig maar wel supernetjes, schoon en stijlvol. Zwembad is mooi voor zo'n klein complex en de sauna was helemaal prachtig. En ook nog eens op een mooi eiland. Een aanrader.

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Blijft een prima plek door de jaren heen"
Wilma Beltman
1-5-2012 Vele jaren hier al te gast. De oudere appartementen leuke, nieuwe inrichting.Goede service van alle medewerkers.

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Heerlijke accommodatie, geschikt voor iedereen"
tinus312
Onderkomens
30-4-2012 Keurige appartementen, netjes en schoon, op loop of fietsafstand praktisch alles wat je nodig hebt. Prachtig mooi eiland, met goeie horeca en lekker eten. autoluw eiland dus heel kindvriendelijk.
Zwembad in huis, alleen geen toezicht, zelf verantwoordelijk, voor grotere kinderen niet erg bijzonder.

met partner, Apr. 2012
"Prima accommodatie op Schier"
Erna
Onderkomens
17-4-2012 Goed onderhouden complex met verschillende appartementen in grootte en in prijsklasse. Het is een goed onderhouden complex met vriendelijk personeel. Het is gunstig gelegen aan de badweg dichtbij het strand en ook dichtbij het dorp.

met partner, Apr. 2012
"Topper!"
Jellie
16-4-2012 Heerlijk appartement, nummer 60 is een aanrader
mooi hoekappartement en de hele dag zon, zeker voor herhaling vatbaar, prachtig rustig eiland, mooie wandel- en fietspaden.
fijn weekend gehad!

met partner, Jan. 2012
"Fantastisch, voor herhaling vatbaar"
Erik en Mettie Nabe...
Onderkomens
13-1-2012 Een plek om even helemaal tot rust te komen. Genoeg wandel ruimte, je kunt er alle kanten op.

met jonge kinderen, 2011
"Prachtige appartementen"
José
Onderkomens
23-9-2011 In het nieuwe gedeelte zijn een aantal zeer luxe en mooie appartementen. Hier hebben wij vorig jaar een weekje gezeten. Heerlijk dicht bij het strand, fijn balkon en een klein zwembad waar je je prima een uurtje in kunt vermaken.

Ook de wellness ruimte is een fijne plek om even te kunnen ontspannen!

"Heerlijke plek (maar boek in de nieuwbouw)"
Fedorus
Onderkomens
9-9-2011 Wij hebben een lekkere midweek gehad op Schiermonnikoog. Het weer was af en toe droog (...) maar ons appartement maakte veel goed. Wij hadden nr. 23 met uitzicht op de bossen en badweg.

Het appartement is super ruim, modern en, heel belangrijk, schoon. De badkamers zijn erg mooi en verzorgd. De bank had iets comfortabeler gemogen (geen hang bank) maar ach met wat kussens was dat ook op gelost.

Verder, ondanks het weer, toch veel gedaan (gewandeld,gefietst, appels geplukt...) en tijdens de mindere perioden was het appartement een fijne plek om naar toe te gaan.

Bovenstaande geldt dan voor de (helaas ook duurdere) nieuwbouw. De oudbouw is eigenlijk niet meer van deze tijd. Vraag dus altijd naar de nieuwbouw als je boekt.

Schier zelf is een bezoek meer dan waard!

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Zonnig ondanks regen"
Jerry Straub
Onderkomens
9-9-2011 Onzettend genoten van Isle de Schier met zoonlief (13) en dochterlief (16) en dat ondanks een relatief natte zomer. Vriendelijke receptie, voldoende ruimte, afwasmachine in de open keuken, goede badkamer, uitstekende bedden. Alleen geen fan van bedbanken in woonkamers en elektrische fornuizen in keukens. Het complex ziet er goed uit en beschikt over vele faciliteiten. Kids vinden vakantie tekort en willen net als ik nog een keer terug naar deze uitstekende accomodatie en uitstekende ligging en goede service.

"Heerlijk zeker met kinderen"
Sylvia
Onderkomens
26-8-2011 Wij hebben een heerlijke vakantie gehad op Vitamaris. Zeker met kinderen een aanrader gezien het binnenbad en de gemeenschappelijke binnentuin. Wij hadden één van de goedkopere accomodaties en ondanks gelezen reviews viel het ons enorm mee. Het was er netjes en voor ons prima. De luxe zien er echt geweldig uit. Enig minpuntje voor ons was het buitenterras, die was niet echt uitnodigend. Maar de kinderen wilden er blijven wonen en dat zegt voor ons ook heel veel

1 2 3 4 5 6 7 volgende