Hotel Graaf Bernstorff**** in Schiermonnikoog Nederland beoordelingen 7.1 | Zoover

Beoordelingen Hotel Graaf Bernstorff****

5,9
6,2
6,3

Voorgevel Graaf Bernstorff Schiermonnikoog

Beoordelingen Hotel Graaf Bernstorff****

Reeweg 1, 9166 PW, Schiermonnikoog
Hotel Graaf Bernstorff scoort een 7,1 uit 10, op basis van 52 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Graaf Bernstorff****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Graaf Bernstorff**** in Schiermonnikoog, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 13 vakantiefoto's van Hotel Graaf Bernstorff**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Waddeneilanden. Vergelijk Hotel Graaf Bernstorff**** met andere accommodaties in Schiermonnikoog.

1 2 3 4 5 6 volgende

52 beoordelingen over Graaf Bernstorff****

5,9
6,2
6,3
met jonge kinderen, Mei 2012
"Prima verblijf in een prima hotel"
Nanno
29-5-2012 Wij zaten hier tijdens het Pinksterweekeinde met een driedaags arrangement van touroperator en hadden kamer/appartement 34.

Onze kamer was ruim, bedden waren goed, meubilair was niet top maar funcioneel (vanwege het mooie weer zijn wij alleen 's avonds in het hotel geweest en zaten dan op het balkonnetje), keuken was prima ingericht (vaatwasser, magnetron, waterkoker etc.). Een likje verf en nieuwe vitrage/gordijnen zou wonderen doen, maar daar laten wij ons plezier niet door verpesten. Bij het verblijf zat de fietshuur inbegrepen, prima Gazelle fietsen met versnelling van de firma Soepboer.

Op de eerste avond hebben wij in het hotel gegeten, heerlijk driegangen diner en prima/vlotte/vriendelijke bediening. Het ontbijt was in één woord super, zeer ruime en luxe keus.

Ten aanzien van de nachtrust kunnen wij eerdere berichten onderschrijven; de naar huis terugkerende lallende zuipschuiten kunnen je nachtrust verstoren. Maar dat is inherent aan een hotel in het centrum.

met partner, Mei 2012
"Nee hier komen we nooit weer"
sietske hummel
20-5-2012 Sluit me volledig aan bij de vorige schrijfster.
Het hotel is verouderd.
We hadden een luxe kamer geboekt,maar toen we aankwamen kregen we de sleutel van onze kamer,maar boven gekomen kwamen we in een hele kleine kamer terecht.
Ik terug naar beneden om te vragen wat dat voor een kamer was(een standaard kamer) ,maar we hebben een luxe kamer geboekt,waarop de receptioniste antwoordde dat ik moest wachten tot iedereen was ingeboekt.
Na een tijd wachten kregen we een (luxe kamer)
Hij was inderdaad groter,maar wel slecht onderhouden Vlekken op de muren ,het bankstel was vies en de deuren van de kleerkast vielen er nog net niet uit.En dat voor de prijs van €160.00 per nacht.
Hiervoor hadden we 3 van der Valk hotels gehad en die waren top.Zowel de kamers als de prijs.
Al met al veel te duur voor het geen wat ze bieden!!!!!!

met partner, Mei 2012
"Mijd de kamers boven het restauarant!"
peter_40
13-5-2012 Wij verbleven dit weekend 2 nachten in dit hotel. Ik vind het een mooi hotel maar de kamers boven het restaurant (5,6,7, 8) zouden alleen verhuurd moeten worden aan mensen die het niet erg vinden om laat (na 24:00) naar bed te gaan en vroeg (07:30) weer op te staan. Het hotel heeft namelijk een plavuizen vloer en je hoort in deze kamers alles wat over de vloer van het restaurant wordt verschoven of gereden. Ik vond dit erg storend en zal om deze reden de volgende keer elders slapen.

met partner, Mei 2012
"Verhouding tussen prijs en kwaliteit is zoek"
berthuizing
7-5-2012 Het ligt niet aan de perfecte ligging midden in het dorp Schiermonnikoog.
Fijn dat je met een eigen bus wordt opgehaald en gebracht naar de veersteiger. Een heel prettig ontbijtbuffet is elke ochtend je deel. Het personeel is vriendelijk en servicegericht.
De kamer is voor een vier sterren hotel ruim genoeg (met balkon), bedden zijn ok, maar jammer is dat de badkamer steken laat vallen. Veel ruimte voor de wastafel: maar weinig voor bad en douche. Het douchegordijn steekt wat magertjes af. Is dit vier sterren?
De kamer is voorzien van vloertegels, de andere ook zoals je hoort in de nacht. Jammer dat het soms wat gehorig is.
Spijkers op laag water zoeken? Misschien, maar de tarieven die worden gehanteerd voor een verblijf zijn niet mals en mogen best redelijke verwachtingen scheppen. En die verwachtingen worden niet waargemaakt. Wat minder pretenties zouden op hun plaats zijn voor dit hotel. De kern - hotelkamer - roepen vragen op. Maar de verzorgde entourage mag er zeker zijn.

met vrienden, Apr. 2012
"Oude troep"
Kaatje Loosdrecht
13-4-2012 Het appartement was tamelijk sfeerloos en nogal havelloos; slijtplekken en gaten in de stoelen, afstandsbediening TV werkt niet, kast sluit niet, keukeninventaris incompleet.
Met zulke torenhoge pretenties & dito prijzen zou je beter mogen verwachten. We zijn helemaal klaar met dit hotel.

met een groep, Aug. 2011
"Nooit meer, een ramp!"
Janssen
8-8-2011 Dit hotel nooit meer , ik zet vraagtekens bij de hoge beoordeling van dit hotel.
Kamer was in een woord een ramp. In het hotel is geen lift dus voor mensen die slecht ter been zijn niet te doen. Balkon mag de naam frans balkon geen eens voeren meer tralies voor het raam.
Weekend Schier is door dit Hotel redelijk verpest.
Het eiland is echter SUPER!

met partner, Mei 2011
"De volgende keer niet weer!!"
Hielke Schaap
29-5-2011 bij de service in het bijzonder het restaurant heeft het hotel dit seizoen pech met de servicekrachen op een een enkele uitzondering na!!! En dat is echt jammer want er gaat eenvoudig teveel vekeerd in o.a het restaurant. Als hotelgast overleg je dan ook om in de toekomst iets anders te boeken??? En dat is jammer voor dit eigenlijk mooie hotel!!!

met partner, Nov. 2010
"Uitstekende klantvriendelijkheid, super!"
Oolders
15-11-2010 In hotel Graaf Bernstorff voel je je pas echt gast. De vriendelijkheid van het gehele team is geweldig. Bediening zeer correct, ontzettend vriendelijk echt super.
Het ontbijt en diner zeer goed verzorgd. Wij komen zeer zeker graag terug.

met partner, 2010
"Gastvrij Schier"
Bos
16-9-2010 Wat een verademing. Zoveel gastvrijheid. Heerlijk eten en je bent echt een gast. Receptie, zeer professioneel, restaurant, wat een vriendelijkheid.
Komen zeker terug, maar dan met de kinderen

met vrienden, Juli 2010
"Super"
Marion
27-7-2010 Heerlijk genoten van het driedaagse arrangement afgelopen weekend. Vooral zeer te spreken over de klantvriendelijkheid en de betrokkenheid van de werknemers. Zowel in het restaurant als in het hotel; wij volden ons échte gasten en dat is waar we voor kwamen. Heeerrrlijk.

1 2 3 4 5 6 volgende