Hotel De Tjattel** in Schiermonnikoog Nederland beoordelingen 8.1 | Zoover
1.509.783 beoordelingen - 43.458 bestemmingen - 273.635 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 1.928 bezoekers online
Home > Nederland > Waddeneilanden > Schiermonnikoog > Hotel De Tjattel**

Beoordelingen Hotel De Tjattel**

30 januari 2012

Hotel De Tjattel** Schiermonnikoog

Hotel De Tjattel scoort een 8,1 uit 10, op basis van 57 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel De Tjattel**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel De Tjattel** in Schiermonnikoog, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 44 vakantiefoto's van Hotel De Tjattel** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Waddeneilanden. Vergelijk Hotel De Tjattel** met andere accommodaties in Schiermonnikoog.

1 2 3 4 5 6 volgende

57 beoordelingen over De Tjattel**

met partner, Nov. 2011
Bijzondere plek om nooit meer te vergeten
Marian
19-11-2011 Hotel de Tjattel op Schiermonnikoog is een klein, maar uitstekend verzorgd hotel. Goed van eten en drinken. Gastvrij personeel, kortom een echte aanrader. Wij gaan twee keer per jaar naar Schiermonnikoog (al jaren achtereen) en het verveelt ons nooit.
De Tjattel is het hotel van het eiland voor ons.
Schiermonnikoog zelf is een eiland wat een speciaal plekje in ons hart heeft ingenomen. Heerlijk om te wandelen of te fietsen bij alle jaargetijden.
Marian en Gerard van Eeden.

met partner, Okt. 2011
Alle lof voor De Tjattel.
Dekker. J
9-10-2011 Bij de Tjattel staat gemoedelijkheid & service hoog in 't vaandel, hier heeft of beter gezegd neemt men de tijd om je op je wenken te bedienen. Het is schoon, de bediening en de keuken zijn meer dan goed. Wat mij betreft "twee sterren, da's aan de lage kant". Wij hebben genoten, graag tot een volgende De Tjattel op Schier.

Plezierig Hotel
Nanjan
8-8-2011 Begin Augustus een arrangementje geboekt bij de Tjattel en daar mankeerde eigenlijk niks aan. Alles geweldig geregeld, prima gegeten en vriendelijke service.
Hotel ligt redelijk rustig, maar overal lekker dichtbij. Kamers zijn eenvoudig maar netjes. Zeker een adres om naar terug te keren.

Goed vertoeven
Leo en Betsy Perqui...
24-6-2011 de midweek van 20 juni t/m 24 juni 2011 is ons goed bevallen in Hotel de Tjattel en zeker voor herhaling vatbaar en het eiland Schiermonnikoog is het bezoeken meer dan waard Leo en Betsy Perquin uit Arnhem

met jonge kinderen, Juni 2011
Kamer boven luidruchtig terras
H.P. Bekker
22-6-2011 Prima hotel, goed eten, goede service, prettig personeel.
Geluid- en sigarettenrookoverlast van terras onder de kamer. Terras was open tot 2:00 uur 's nachts. Dit is ons niet gemeld bij de boeking.

Heel erg genoten, was top!!
Leo & Amber
16-6-2011 Midweek samen met mijn vrouw doorgebracht.
Voor het eerst weer eens met z'n tweeën, zonder dochter.
Wij hebben hier een top week gehad.
Mede door het heerlijke weer, maar zeker niet in de minste plaats door ons verblijf in "De Tjattel".
Eten goed, bedden goed, mensen gastvrij.
En alles voor een alleszins redelijke prijs.

met oudere kinderen, Mei 2011
In één woord geweldig!!!
Leni Kox
5-6-2011 Wij zijn al vaker bij De Tjattel geweest en komen steeds weer terug. Personeel heel vriendelijk en behulpzaam, prima ontbijt, kamers keurig schoon, kortom, wanneer mogen we weer?

met vrienden, Mei 2011
Anti toerist??
Ticresc
29-5-2011 Weekend schier, luch:soep ontzettend zout, de ham nog erger, de kroket was lauw. De kipsate was ook erg zout.We hebben het gemeld, maar er werd niet echt op gereageerd en de drukte was ECHT al even voorbij! Bij het afruimen viel er van alles op de grond, werd deels gelijk weggehaald, maar rest bleef gewoon liggen. De tafel kleefde en we stonden het grootste gedeelte van de lunch droog.'s Avonds was het hetzelfde verhaal. Ook deze tafel was erg kleverig. We hebben er bijna 3 uren gezeten en hebben wel 3 glaasjes naar binnen mogen werken, waarvan we steeds de bediening zelf moesten roepen. Tja, als het druk is oke....maar alleen de bar zat vol en wij met 9man. Het voelde erg toerist onvriendelijk!!
Ondernemer tjattel, 4-7-2011
Eigenaar zegt:  Jammer genoeg gaat er ook bij ons wel eens wat fout , maar deze opsomming? Dat zelfs de ham te zout is? Pikant verhaal. Wij kunnen ons geen groep van 9 herinneren in deze periode. Lijkt ons een bewuste anti reclame. Jammer.

met partner, Mei 2011
Geweldig
willem en renske
23-6-2011 We hebben eind mei een 5 daags arrangement gehad en dit was in een woord geweldig. Wij voelden ons in de watten gelegd. De kamer was wel klein, maar die gebruikten wij alleen om te slapen. Alles was schoon en netjes, men was vriendelijk, behulpzaam, EEN ECHTE AANRADER. Wij vonden dat we veel waar kregen voor ons geld.

alleenreizend, 2011
Een heerlijke plek om goed tot rust te komen
ja
11-5-2011 Hotel "de Tjattel" is en was voor ons altijd een plek om zowel geestelijk,dan wel fysiek heerlijk te ontspannen.De huizelijke omgeving en de prettige manier waarop je ontvangen en behandeld wordt is een warm bad .
groetjes Gerrit en Akky van der Veen

zakelijk (1)