Vakantiehuis Sier***** in Ameland Nederland beoordelingen 8.8 | Zoover

Rietgedekte woning Sier in Ballum

Beoordelingen Vakantiehuis Sier*****

Kiekendiefsplek 227, 9162 SK, Ameland
Vakantiehuis Sier scoort een 8,8 uit 10, op basis van 6 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiehuis Sier*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiehuis Sier***** in Ameland, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 14 vakantiefoto's van Vakantiehuis Sier***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Waddeneilanden. Vergelijk Vakantiehuis Sier***** met andere accommodaties in Ameland.

6 beoordelingen over Sier*****

met jonge kinderen, 2011
"Erg fijn vakantiehuis"
S. Claassen
2-6-2011 In mei 2011 hebben we een lang weekend van dit vakantiehuis gebruik mogen maken. Wat een superweekend hebben we gehad! Het huis is van alle gemakken voorzien. Er zit een heerlijk bubbelbad in de badkamer, buiten heerlijke loungebanken, maar ook een tuinset en ligstoelen en niet te vergeten een bbq.
Boven is het wat kleiner dan beneden, maar dat vonden wij niet hinderlijk. De bedden sliepen heerlijk.
Ons dochtertje kon heerlijk spelen in de grote tuin met speeltoestel. En we hebben ook nog de bij het huisje horende fietsen gebruikt. Echt een superhuis!
Vlakbij het huis is het strand en ook een buitenzwembad en trampolines.
Er ligt een vliegveld voor zweefvliegtuigen vlakbij, maar daar hoor je werkelijk niets van.

met oudere kinderen, Mei 2011
"Prima keuze"
Fam Verblakt
7-6-2011 mooi huisje, van alle gemakken voorzien. Fijn dat er 2 fietsen staan. Mooie vrije tuin met allerlei tuinmeubilair. Leuke inrichting. Bij vragen goede service.Een slaapkamer wat klein maar niet bezwaarlijk.Wc op badkamer wat krapjes, maar echter prima te doen allemaal. Zeker voor herhaling vatbaar.We hebben genoten. Er waren ook veel dingen die we niet nodig hadden zoals de tv's etc. maar we hadden dan ook prachtig weer. Een mooie haard is er ook aanwezig.

met jonge kinderen, Mrt. 2011
"Geweldig huis, van alle gemakken voorzien!"
Fam. Wissink
28-3-2011 Heerlijk huis, zeker 5 sterren! Van alle gemakken voorzien. Fietsen met kinderzitje, grote tuin. Dichtbij duinen en strand. Voor de kinderen een groot speeltoestel in de tuin. Wij hebben een heerlijk weekend gehad, zeker voor herhaling vatbaar.

met jonge kinderen, Okt. 2010
"Leuke vakantieplek"
sacha
7-11-2010 Leuke vakantieplek. Met hond helemaal leuk. Aan de duinrand. Alleen moet wel veel de hond vast vooral als je een hond hebt die veel achter schapen of koeien aangaat. Het huisje was super. Wij zaten wel in Oerd, het buurhuisje is Sier. Sier heeft alleen een speeltoestel en Oerd niet. Prima badkamer, huiskamer etc.

met oudere kinderen, Mei 2010
"Fantastich leuk huis en mooie ligging"
s.koning
20-6-2010 We komen graag nog een keer terug met de familie. Het was een heel goede accomodatie en goed ingericht.

met partner, Juli 2007
Harold de Wit
1-8-2007 Geweldige vakantie gehad in dit vakantiehuis ondanks het treurige weer!