Aparthotel Kooiker in Ameland Nederland beoordelingen 8.4 | Zoover

Aparthotel Kooiker Ameland

Beoordelingen Aparthotel Kooiker

Paasduinweg 1, 9164 KD, Ameland
Aparthotel Kooiker scoort een 8,4 uit 10, op basis van 29 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Kooiker? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Kooiker in Ameland, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 16 vakantiefoto's van Aparthotel Kooiker vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Waddeneilanden. Vergelijk Aparthotel Kooiker met andere accommodaties in Ameland.

28 beoordelingen over Kooiker

met partner, Jan. 2012
"Prima accommodatie"
Bert
3-2-2012 Op een enkel puntje na zag de accommodatie er prima onderhouden uit. Het is een goede uitvalsbasis voor wandel- of fietstochten. De Waddenzee en Noordzee liggen "om de hoek" en het Oerd is ook een mooi wandeldoel. Meerdere estaurantjes in de buurt voor het geval je niet wilt koken in dit van alle gemakken voorziene appartement.
Ik heb weinig personeel gezien. Hoeft ook niet want het is geen echt hotel. Zij zijn wel telefonisch oproepbaar.
Bij de huur zit veelal het ontbijt inbegrepen. Verder zijn er geen restaurantfaciliteiten.
De aanwezigheid van lange haren, kruimels op de keukentafel en een stevig spinnenweb in het kindermeubilair zijn aanwijzingen voor een selectieve schoonmaakbeurt.
De punten van kritiek vallen in het niet bij dit comfortabele "thuis".

met oudere kinderen, Nov. 2011
"Prima weekend"
wilma
14-11-2011 We hebben een heerlijk weekend gehad in appartement 6 beganegrond. De sleutel van de terrasdeur miste maar na 1 telefoontje kwam dhr. Kooiker hem brengen. Prima service dus. Ontbijt was ook prima. Wij zijn van plan om zeker terug te komen

met oudere kinderen, Okt. 2011
"Prijs/kwaliteit ok, onpersoonlijk ontvangst"
Marion
23-10-2011 Het appartement is ruim en van alle gemakken voorzien. Slaapkamers zijn erg klein met in beide twee bedden waartussen een nachtkastje staat, maar ok omt te slapen, goede matrassen. Wij zaten op de begane grond, apprt 6. Daar was wel wifi-verbinding maar er zaten mensen van boven in de hal te internetten omdat ze geen bereik hadden. Het ontvangst is onpersoonlijk en de hele week zie je ook geen mens meer bij de receptie. Wij konden met onze sleutel de buitendeur niet openen en hebben dit verschillende malen aangegeven maar is niet opgelost tijdens ons verblijf. Het weer was zodanig dat wij niet op het terras konden zitten maar als het wel mooi weer was geweest hadden we dus niet naar buiten gekund. Ontbijt is als extra gratis sevice een leuke bijkomstigheid, lekker warme pisolejtes, eitjes, vleeswaren, yoghurt en jus d'orange. Prijs/kwaliteit is ok!

met oudere kinderen, Okt. 2011
"Geweldige vakantieweek!!!"
Angelique
27-10-2011 Wij zijn met ons gezin in de herfstvakantie een weekje naar het penthous van Kooiker op Ameland geweest!! En wij kunnen niet anders zeggen dan: Fantastisch!! wij waren daar met 2 kinderen en mijn oudste dochter belde of ze ook kon komen.. Ik heb met Kooiker overlegd en dit was geen probleem, ook kon ze gewoon mee ontbijten en dit alles zonder extra kosten! Top! Het penthous is mooi ruim en we hebben hier heerlijk buiten kunnen zitten op het terras van ongeveer 10 meter breed! Heerlijk dat we 2 badkamers hadden en ook nog een infrarood sauna en een bubbelbad! Het ontbijt ( gratis) was super goed voor elkaar, warme broodjes verschillende soorten brood, beleg kaas, vleeswaren, eitjes, sapjes, thee en koffie, lekkere yoghurt, muesli...en alles werd steeds aangevuld! De bedden ( boxspring) sliepen héérlijk!! De gezamenlijke sauna beneden ook Voor elkaar!

met oudere kinderen, Juli 2011
"Valt ons een beetje tegen."
BOJE
26-7-2011 Het ziet er aan de buiten kant leuk uit,en het appartement is ruim en netjes maar internetten in de gang voor de deur is nou niet wat ik had verwacht.Omdat we geen ontvangst hebben boven ,maar er wordt niks aan gedaan.Ook het bubbel bad gaat nog steeds na tien minuten uit,jammer dat ze niet willen luisteren,dit kost klanten.

met vrienden, Juni 2011
"Fantastische accomodatie!"
Reedijk en van Bomm...
27-6-2011 Hebben met z'n vieren ,na een hartelijke ontvangst,een heerlijk weekend gehad in een zeer comfortabel en compleet apartement! Alles was aanwezig en het is heerlijk ruim en lekker schoon! We komen zeker nog een keer terug.

met jonge kinderen, 2010
"Heerlijke appartementen."
Wij
23-6-2010 Prima locatie, heerlijk vrij, van niemand last en als je iemand nodig bent is er altijd iemand bereikbaar.

"Ruim Penthouse mooie ligging, echter eenmalig"
Bas Maas
17-6-2010 Er was bijna nooit personeel aanwezig in het hotel. Je kon bellen als er iets was. De bedden moest je zelf opmaken en ook zelf afhalen en samen met de handdoeken in de gang leggen. Eveneens was het de bedoeling dat je zelf je afval buiten in de container wilde deponeren. Toch betaal je achteraf €45 schoonmaak kosten voor een kamer die schoner kon zijn. Dingen die ik niet verwacht als je naar hotel gaat, zoals Kooiker het noemt. De 2 losse matrassen deukte erg in als je op lag waardoor er een spleet van 5-10 cm ontstond. Eveneens stopte het bubbelbad steeds na 10 minuten. Dit aangegeven maar niets meer van gehoord. Douche en bad tegelijk aanzette kan tot de boiler het niet meer aankan, waardoor we bijna 2 uur zonder warm water zaten. Het gratis ontbijt volstond maar werd niet aangevuld waardoor regelmatig iets op was.

Ruim penthouse met goede ligging, maar de rest viel ons erg tegen!

met jonge kinderen, Apr. 2010
"Geweldig"
JFK
20-5-2010 Super apartement.. Ontbijt inclusief. erg veel voor weinig geld!

met jonge kinderen, Dec. 2009
"Voor herhaling vatbaar!!!"
fam. van der Leest
8-1-2010 We zijn met de kerst een weekje in penthouse B geweest. Je ziet wat gebruikssporen maar alles is keurig schoon. Er stond een klein kerstboompje en er stond een leuk kerststukje op tafel.
Heerlijke bedden en ook heerlijke kussens.
Ontbijt prima in orde. We kregen zelfs op vrijdag(1e kerstdag) ontbijt zonder meerprijs.
In de kelder staat een wasmachine en een droger waar je gebruik van kunt maken. Er staat zelfs waspoeder bij!!!
De infrarood sauna voegt weinig toe. De sauna in de kelder is vele malen fijner.
Wij hebben genoten en komen zeker terug.