24-9-2010
Zijn er twee keer geweest . De eerste keer was de inrichting nieuw. Nu waren de schemerlampjes kapot (op een slaapkamer was dat de eerste keer al zo). Wij denken dat hier meer aandacht aan geschonken moet worden want het huisje is, vooral in de periode dat wij er waren, best duur! Hebben in Ballum nieuwe huisjes ontdekt die veel goedkoper zijn. Dus ik zou zeggen houd de inrichting optimaal.
Hartelijke groet
Eigenaar zegt:
Hartelijk dank voor uw reactie! Sommige schemerlampjes zijn de lampenpitjes los gedraaid door gasten. Mocht onverhoopt een lampenpit kapot zijn, dan ligt in het laatje altijd een voorraadje nieuwe! De inrichting is nog geen 3 jaar oud en wordt door ons goed onderhouden. Mocht iets niet in orde zijn, dan horen wij dat graag, zodat wij dat zsm kunnen oplossen!
Prijzen zijn volledig afhankelijk van de periode. Schoolvakantie's/ feestadagen zijn duurdere periodes. Van harte welkom voor de volgende keer! (ps: er staat nu een glijbaantje in de tuin en heerlijke relaxbedden!!)
Dit is onze vrijstaande 4 sterren woning, maar wij hebben ook een 5 sterren woning op Ameland en woningen in Friesland. Dus ook als u weer eens iets anders wilt, van harte welkom!
Groet Ramona