Hotel Het Zeepaardje Hollum*** in Ameland Nederland beoordelingen 8.8 | Zoover

Beoordelingen Hotel Het Zeepaardje Hollum***

Hotel het zeepaardje

Beoordelingen Hotel Het Zeepaardje Hollum***

Westerlaan 9, 9161 AN, Ameland
Hotel Het Zeepaardje Hollum scoort een 8,8 uit 10, op basis van 15 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Het Zeepaardje Hollum***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Het Zeepaardje Hollum*** in Ameland, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 5 vakantiefoto's van Hotel Het Zeepaardje Hollum*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Waddeneilanden. Vergelijk Hotel Het Zeepaardje Hollum*** met andere accommodaties in Ameland.

15 beoordelingen over Het Zeepaardje Hollum***

met vrienden, Apr. 2012
"Zo een service vind je haast nergens meer!"
liset boukema
25-4-2012 Vorig jaar hebben we via groupon een hotel geboekt bij Het Zeepaardje op Ameland voor twee personen.
Dit was voor mijn partner en mij. We zijn echter een maand later uit elkaar gegaan en omdat ik zo snel niet iemand anders kon vinden dacht ik het te moeten annuleren. Toen ik de situatie echter aan Manon van Het Zeepaardje uitlegde, gaf ze me een extra maand om iemand te vinden. Dit terwijl de geldigheidsdatum van de bon dan al was overschreden. Ze zou dan alleen wel een kleinere kamer hebben en geen gratis fietsen. Op deze manier ben ik toch naar Ameland kunnen gaan. En niet alleen dat, ze heeft me toch ook gratis gebruik laten maken van twee fietsen. Het personeel bij Het Zeepaardje verdient een 10 voor service! Afgezien hiervan is de lokatie geweldig. Dicht bij het strand. Het hotel is schoon en gezellig. Echt een vakantiegevoel en dat ondanks het matige weer in april. We raden dit iedereen aan.

met partner, Mrt. 2012
"Alles klopt!"
rgmvk
20-3-2012 Bij het reserveren werd gevraagd hoe laat we dachten te komen. Vroeg dus, eerste boot. Ze zouden proberen de (superior) kamer klaar te hebben. En inderdaad, na 'n kopje koffie was de kamer al beschikbaar. Het ontbijt is goed verzorgd, maar redelijk beperkt. Koffie en thee is de hele dag te gebruiken. Een klein minpuntje: in de badkamer was bij de wastafel wel een zeepdispender, maar in de douche geen shampoodispender.
De pizza's bij Vulcano zijn prima en ook bij Herberg De Zwaan is het goed toeven.
Prijs/kwaliteit (Groupon) dik in orde.

met partner, 2012
"Aanrader"
LK
22-2-2012 In januari zijn we hier een weekend geweest. Fijne kamer, gezellige lounche met boeken en spelletjes en onbeperkt koffie/thee. Strand is op loopafstand. We hebben lekker gegeten in de pizzeria. Personeel zie je alleen bij aankomst, ontbijt en vertrek, maar komt meteen ter plaatse als het nodig is. Erg vriendelijk.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Het Zeepaardje Hollum*** bi...

"Rust"
Nico
26-4-2012 Geweldige rust en gastvrijheid en goed eten voor redelijke prijs en heerlijk schone kamers

met partner, Dec. 2010
"Romantisch verblijf waar je helemaal tot rust komt"
Evy Goessen
21-12-2010 Het Zeepaardje in Hollum is een welkome afwisseling van je drukke leventje. Je kunt hier heerlijk tot rust komen bij het haardvuur of op de grote loungebank in de gezamenlijke ruimte. Verder zijn de kamers groot met elk een eigen natuurthema, heerlijk! Vooral de Deluxe kamer met jacuzzi is een aanrader. Vanuit het hotel stap je zo richting het strand of huur je een fiets om naar Nes te gaan. 's avonds loop je binnen 50 meter naar enkele goede restaurants. Echt een fantastisch weekend gehad en zeker een aanrader!

met partner, 2010
"Een fantastisch hotel een op prachtige plek!"
Ingeborg
22-11-2010 De mensen die in dit hotel werken zijn erg vriendelijk.
Onze kamer zag er goed en verzorgd uit.

met partner, Sept. 2010
"Prachtige kamers in thema"
oldengarm
12-9-2010 Knus hotel met geen kamernummers maar thema's. Wij sliepen op het wad, de gehele kamer was in kleur en stijl hiervan. Zo kon je ook bijvoorbeeld onder de vuurtoren, in het bos of op 't dek slapen. Kamer was niet groot maar voor 1 nacht prima. Wel een ruime badkamer. Ruime huiskamer met grote hoekbank, tv, spelletjes, boeken en een nintendo wii!! Koffie en thee mag je zo pakken. Ontbijt is niet heel uitgebreid maar wel vers en warm brood. Personeel is heel attent en vriendelijk. Na het uitchecken hebben we nog heerlijk op de loungebank voor het hotel gezeten met een kopje koffie.
Wij hebben genoten en raden dit hotel dan ook zeer aan!!!

" In 1 woord geweldig."
Anton en karin
27-4-2010 Erg vriendelijk en behulpzaam personeel. We hadden de deluxe kamer met whirlpool. Heerlijk!!!! Het ziet er allemaal schoon en netjes uit. Voor herhaling vatbaar.

met vrienden, Apr. 2010
"Leuk Hotel in Hollum"
Tanja Dijkstra
2-5-2010 Het Zeepaardje is een kleinschalig Hotel in Hollum, dichtbij restaurants en winkeltjes.
Het is eigenlijk een B&B. Mooie lounge en self service koffie en thee.
Kamers zijn erg klein, badkamer is goed ingericht. Superior kamer geboekt, die wordt omschreven als ruime kamer, maar dat is niet het geval. Je moet over het bed heenkruipen, weinig ruimte dus. Het ontbijt is standaard. De prijs /kwaliteit is wel ok. Er is geen gezelligheid om 's avonds nog even een borrel te drinken.
Maar restaurant "De Griffel" maakte dat wel weer goed!

met partner, Mrt. 2010
"Dit is echt een top locatie!!!!"
Louise
2-4-2010 Hier hebben ik en mijn vriend ons zo thuis gevoeld, helemaal perfect. Lieve, hard werkende mensen die ook altijd bereikbaar (ook voor de kleinste dingen). 'S avonds gezellig in de bar gezeten (dit kan dus op aanvraag = een tip!) Ook het ontbijt was heerlijk en daarna de hele dag vertoeft in het knusse dorpje Hollum. We voelden al met al ons helemaal thuis en zouden hier best kunnen wonen in dit hotel!