Appartement Amelander Paradijs in Ameland Nederland beoordelingen 8.4 | Zoover

2 juni 2012

Zon en terras bij appartement nr 9 06-53645217

Beoordelingen Appartement Amelander Paradijs

Strandweg 61, 9164 KA, Ameland
Appartement Amelander Paradijs scoort een 8,4 uit 10, op basis van 15 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Amelander Paradijs? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Amelander Paradijs in Ameland, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 14 vakantiefoto's van Appartement Amelander Paradijs vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Waddeneilanden. Vergelijk Appartement Amelander Paradijs met andere accommodaties in Ameland.

15 beoordelingen over Amelander Paradijs

met oudere kinderen, Mei 2012
"Amelander Paradijs 20 - Fijn appartement"
Fam. Verberne
31-5-2012 We hebben hier een heerlijk weekend gehad. Het appartement is lekker ruim, de inrichting is helemaal nieuw en de ligging is ook prima! Ook voor onze visite (kennissen stonden op camping Klein Vaarwater) waren nog genoeg stoelen, kopjes en zo. Dat ontbreekt nog wel eens in huisjes.
De bedden liggen goed en het was er lekker schoon. Alles is er, een volledig ingerichte keuken met afwasmachine en combimagnetron, een wasmachine, boeken, wat speelgoed, t.v. en wifi.
Met onze grote kinderen (pubers met iphone, ipad ed) dus een weekendje prima toeven.

met oudere kinderen, Okt. 2011
"Appartement nr 3 Buiten de Duinen"
Caroline van der Ro...
27-10-2011 De locatie van het appartementencomplex is prima, het grasveld was fijn, geen last van buren. Het app was alleen heel erg smerig. Stof op de muren, op de lampenkappen, schimmelplekken in de slaapkamer. In het “boekje” staat geschreven dat de douchebak niet doorloopt, dat was nog steeds het geval. De fauteuils zijn doorgezakt, de zitkussens zitten vol vlekken.
Waterkoker ontbrak. Gordijnen lopen van de rails, sluiten niet goed, oogjes ontbreken. Lampen stuk, ook de lamp in wc, daar was dan ook niet schoongemaakt.
Alleen de bedden waren goed, niet doorgezakt en volle hoofdkussens.
Daar de verhuur van dit app niet via Amelander Paradijs gaat, kun je geen beroep doen op de receptie. De eigenaresse mevr. Ten Kate kwam zelf polshoogte nemen en constateerde b.g. feiten, ze zou de volgende dag terug komen. Inmiddels 1 week weer thuis, nog steeds niets van haar vernomen.

"Een geweldig appartement"
fam. Regnery/van de...
28-6-2011 Wij hadden een geweldig appartement gehuurd, prive, van de fam. Smits, nummer 18, "Ons Genoegen" , het was ons een waar genoegen, heel compleet, schoon en erg gerieflijk, smaakvol ingericht en heeft werkelijk alles om er riant te vertoeven, Het is op de begane grond met een groot terras met een geweldig mooi uitzicht en hadden tot s'avonds laat de zon,
We zijn er heerlijk uitgewaaid, het strand is niet ver, we vonden het eigenlijk veel te kort en we hopen dat we volgend jaar wat langer kunnen gaan.

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Amelander Paradijs bi...

met vrienden, 2010
"Prima locatie dichtbij het strand!"
Colette
30-7-2010 Ik ben dit jaar met een aantal vriendinnen in dit appartement geweest. Het is zeer mooi locatie, ontzettend dichtbij het strand. Het is echt een aanrader.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Gedateerd, doch schoon"
Familie Blerk
4-8-2010 Perfecte ligging tov het strand.
De speeltoestellen zijn behoorlijk gedateerd en minimaal.
Prijs is wat hoog, maar je krijgt er ook veel rust en gemoedelijkheid voor terug.

met jonge kinderen, Apr. 2010
"Nummer 18 is een topper van een appartement"
Familie Elburg
5-4-2010 Voor de tweede keer genoten van dit prachtige appartementencomplex. Dit keer bij de familie Smits (appartement 18). Een prachtig appartement op de begane grond met mooi uitzicht. Gunstig gelegen met veel zon (van 's middags tot 's avonds laat). Aardige en vriendelijke verhuurders. Enorm betrokken. Echt een aanrader. De inrichting is helemaal top. Alles is nieuw en zelfs flatscreen TV op de slaapkamer.
Kortom: een echte aanrader.

met vrienden, Juni 2009
"Prefecte vacantie"
Bas Brink
4-7-2009 Dit gezellige appartement bevelen we bij een ieder aan !
Netjes ingericht en schoon

met jonge kinderen, Mei 2009
"Centraal gelegen en toch heerlijk rustig"
Sonja
1-6-2009 We hadden last minute geboekt voor een zeer aantrekkelijke prijs.
Helaas konden we niet meer op de begane grond. Maar ondanks dat we 2 wandelwagens mee hadden was het prima te doen met de lift naar de 1e etage.
Vanaf het balkon hadden we mooi zicht op de binnenplaats met speeltuintje.
De ligging van Amelander Paradijs is ideaal, op loopafstand van het strand en het dorpje Buren. Supermarkt, zwembad en een aantal restaurants vlakbij.
Als we weer naar Ameland gaan, komen we hier zeker terug...

met jonge kinderen, Aug. 2008
"Helemaal te gek, super"
Familie uit Friesla...
15-3-2009 we zijn een gezin met jonge kinderen, die vinden het hier geweldig mooi weer, mooi strand helemaal top we zaten in amelanderparadijs 27 op de begaande grond mooi uitzicht op de binnentuin. op het zeer grote eigen terras. Echt een aanrader we gaan zeker ook dit jaar weer heen.

Familie, Juli 2008
"Bunkergebouw"
schmidt
9-9-2008 we hadden grote verwachtingen van onze vakantie in het amelander paradijs,helaas werden deze niet bewaarheid