Beoordelingen Hotel Oud London****

21 mei 2013

Oud London****
Beoordelingen Hotel Oud London****
Woudenbergseweg 52, 3707 HX, Zeist
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Oud London**** in Zeist, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Oud London**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Oud London scoort een 8,3 uit 10, op basis van 32 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Oud London**** in Zeist, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Oud London****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Oud London**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 72 vakantiefoto's van Hotel Oud London**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Utrecht. Vergelijk Hotel Oud London**** met andere accommodaties in Zeist.

32 beoordelingen over Oud London****

met partner, Mei 2013
"Prima sfeer"
Corina
10-5-2013 Als fervente veluwegangers, kozen wij dit keer voor deze omgeving en vonden dit hotel, geen moment spijt van, je zit in no time in de bossen en het is voor zakelijke gasten gunstig gelegen. Daarbij is het personeel ontzettend vriendelijk, de faciliteiten schoon en het eten heerlijk. Wij hadden een de luxe kamer die een ietwat sombere uitstraling had (vonden wij) door de kleur op de schuine wand maar de ruime badkamer met halfronde bad was keurig. Tevens vonden wij het rustig op de kamer, of er was verder niemand of het s gewoon goed geisoleerd, ik denk het lastste overigens. Het is een multifunctioneel hotel met voor iedereen evenredige aandacht. Wij gaan zeker n keer terug en doen speciaal de groeten aan Koen zoals beloofd omdat hij de berichtjes soms leest.

met oudere kinderen, Dec. 2012
"Goed hotel"
Bert Bakker
10-12-2012 Hotel Oud London is een goed hotel met goede service

met een groep, Dec. 2012
"Schoon, vriendelijk en behulpzaam"
Nort en Rikie
3-1-2013 Prima accommodatie. Hadden een bruiloft te vieren en er werd volop meegedacht en meegeholpen. Men deed hun uiterste best alles naar de zin te maken. Uiterst vriendelijk en zeer behulpzaam.
Werd gevolgd door een overnachting. Zeer schone en nette kamers. Werd op enig moment voor ons zelf een ontbijtpakket geregeld toen we voor en dag en dauw moesten vertrekken !

zakelijk, Nov. 2012
"De kamer (72) was echt "OudLondon""
lijado
20-11-2012 Heb hier één nacht geslapen op kamer 72. Wat een aanfluiting deze kamer de badkamer was groter dan de de kamer zelf. Een hokje met een éénpersoonsbed en een tafeltje met een stoeltje. De matras was doorgezakt. De verwarming maakte een enorme herrie. Hierover geklaagd bij de receptie: "mijn collega komt zo langs" maar ze moet nog langskomen. Enorm veel herrie tot 1:30 uur vanuit de bar twee verdiepingen lager (waar een sportploeg zat te zuipen) de geluiden drongen duidelijk in de kamer door maar konden de herrie van de verwarming niet overtreffen. Kortom: de kamer was beneden alle maat: een hondenhok met een riante badkamer. De overige zaken zoals het diner en ontbijt waren wel goed.

met partner, Nov. 2012
"Heerlijk genoten"
Desiree
12-11-2012 We hadden een uniek diner special geboekt inclusief overnachting en ontbijt. Wat een traktaties, heerlijke kamer aan de achterzijde, met aparte wc en badkamer. Het diner, maandmenu, was werkelijk waar super, mooi opgemaakt en zo lekker allemaal. Als toetje de kazen van de wagen genomen, heerlijk op de juiste temperatuur.
Het zwembad, sauna en turks stoombad zijn ook een aanrader, lekker alles zeer schoon en heerlijk om even te vertoeven na een dagje wandelen in de natuur.
Het personeel verdient een dikke plui, zij weten echt wat klantvriendelijkheid is! Heerlijk om zo te worden ontvangen en geholpen of bedient te worden.
Zeker een hotel om weer eens terug te gaan.

met partner, Okt. 2012
"Mooie ligging en goede uitstraling."
Laura
3-11-2012 Het personeel was erg klantvriendelijk en behulpzaam. Ze hebben een mooie lobby en het hotel heeft een warme uitstraling. We hadden een hele grote kamer aan de achterkant van het hotel
Zelf hebben we een leuke wandeling gemaakt (te verkrijgen bij de receptie).
Hotel heeft kortingvouchers voor de Sauna Soesterberg (15 minuten rijden).

met vrienden, 2012
"Fantastisch eten!!"
trudy assink
2-10-2012 Super mooie ligging. Eten is uitstekend!! Bediening is klantvriendelijk en attent.

met jonge kinderen, Sept. 2012
"Heerlijk ertussen uit!"
Arjan Loff
1-10-2012 Fantastische ligging in de bossen; lekker wandelen en fietsen. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Erg goede keuken! Een echte aanrader!!

met partner, Aug. 2012
"Heerlijk hotel met fantastische keuken"
Heidi
14-8-2012 De standaardkamer (comfort) is heel ruim. Het hotel is goed schoon, de keuken is werkelijk fantastisch, het personeel vriendelijk en behulpzaam.
Het ontbijt is uitstekend en wordt steeds bijgevuld. De keuze is groot en voor ieder is er wat wils. Het zwembad ziet er keurig uit.
Pluspunt: het toilet en de badkamer zijn gescheiden.

met partner, 2012
"Fantastisch weekendje weg"
Richard
12-6-2012 Bij aankomst werden we vriendelijk ontvangen. Toen we bij de kamer aankwamen bleek dat we 2 losse bedden hadden. Dit aangeven bij de receptie en we kregen direct een kamer met een groot 2-persoonsbed.
Nergens een ontbijt gehad dat zo goed is als in dit hotel. Vers, en wordt steeds aangevuld. Personeel is zeer vriendelijk.
Geen enkele geluidsoverlast op de kamers van omgeving. Goede boxspringbedden.
We komen hier zeker terug!

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit