Hotel Oud London**** in Zeist Nederland beoordelingen 8.2 | Zoover

Hotel Oud London**** Zeist

Beoordelingen Hotel Oud London****

Woudenbergseweg 52, 3707 HX, Zeist
Hotel Oud London scoort een 8,2 uit 10, op basis van 22 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Oud London****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Oud London**** in Zeist, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 64 vakantiefoto's van Hotel Oud London**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Utrecht. Vergelijk Hotel Oud London**** met andere accommodaties in Zeist.

22 beoordelingen over Oud London****

met partner, Mei 2012
"Mooie hotel, zeker een aanrader!"
Nell Müller
9-5-2012 Mooi hotel, groter dan het aanvankelijk lijkt. Wij zijn heel aangenaam ontvangen met een kleine proeverij. Vriendelijk, professioneel personeel.Prima kamers, ruim, goed voorzien, prettige bedden.Goed bereikbar. De ingang zit, vanaf de straat gezien, aan de achterkant. daar is een grote parkeerplaats, vervolgens loop je de royale binnenplaats op waar een groot, goed verzorgd terras is. Het ontbijtbuffet is goed verzorgd, erg divers en bijzonder smakelijk.

met partner, Feb. 2012
"Ultieme gastvrijheid"
Arie Grill
22-3-2012 Wij komen al vele jaren in Oud London; En altijd weer zijn wij weer onder de indruk van de locatie, de prettige sfeer en de vriendelijkheid van het personeel, het geweldige ontbijt, kortom, het hele culinaire gebeuren en: de mogelijkheid om er op elk moment van de dag een hapje te eten. We hebben er weer een paar heerlijke dagen doorgebracht !

met oudere kinderen, Feb. 2012
"Rustpunt als perfecte uitvalsbasis"
Bill Boudman
29-2-2012 Enorm gastvrij hotel. Uiterst behulpzaam en professioneel. Alles gericht op klanttevredenheid, dat merk je aan alles. Grote mooie kamers (Deluxe is ruim, heeft een apart toilet en een enorme badmaker met een zeer groot 3 persoons bad en een aparte douche. Gastronomie is uitstekend te noemen. Pure, vermoedelijk biologische producten, mooi bereid. Ontbijt ook uitstekend. Geen fruit uit blik maar vers gesneden meloen, appel, etc. Zelfs verse bramen. Ruime selectie vers brood, verse croissants. Goed beleg o.a. mooie rosbief. Vers geperste fruitsappen.Verder een mooie, nieuwe health club met alle voorzieningen en zwembad. Uitstekend hotel en zeer goede prijs-kwaliteit verhouding, zeker gezien prijzen incl ontbijt zijn met toegang tot alle voorzieningen. Een aanrader.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Oud London**** bij:

met oudere kinderen, Dec. 2011
"Even buiten het centrum van Zeist"
Elly
29-12-2011 Wij verbleven hier voor 1 nacht met ons gezin.
Sfeervol hotel, uiterst vriendelijk personeel en een heerlijk ontbijt.

Het hotel beschikt over een zwembad in de kelderruimte,
waar zich ook een kleine saunacabine en stoombad alsmede een fitnessruimte bevindt.
Gratis handdoeken beschikbaar.

Het hotel is in een bosrijke omgeving gelegen en daardoor
heel geschikt voor wandelen fietsen, of het maken van een uitstapje naar bijv: Amersfoort of Utrecht. ( 20 automin.)

Kamer: met klein balkon.
Ruime nette kmr,met standaard bed, tafeltje ,bureautje en flatscreen tv.
Apart toilet, en badkmr.met ruime douche.

Ontbijt:
Goed verzorgd, diverse broodjes,voldoende keuze.

Bar:
Om gezellig 's avonds te genieten van een koffie of een wijntje.

met partner, Dec. 2011
"Leuk aanbiedings hotel."
Toine
12-12-2011 Leuk hotel met een leuke sfeer. Fijn zwembad en sauna en stoombad, jammer dat er geen handdoeken lagen en shampo. Grote kamer met grote bedden en een flatscreen tv en een gratis kluisje. Restaurant is sfeervol en zeer goed eten, vriendelijk personeel. We hebben geboekt via internet voor 79 Euro.

met partner, Okt. 2011
"Een perfecte uitvalbasis"
eric
29-10-2011 Geboekt via touroperator en we kregen een comfortkamer met uitzicht op de parkeerplaats. Erg ruime kamer met een zitje en lekkere zachte bedden. Voor ons een topkamer met veel ruimte.
De eerste avond daar gegeten en een culinaire hoogstand. Zowel oog, neus, mond als maag werder gestreeld. Het ontbijt is super en de bediening is overal erg vriendelijk. Wil je iets dat niet op de kaart staat, dan wordt er wel iets geregeld. Top en wij komen zeker daar nog een keertje terug. Het is een mooie uitvalbasis om in de omgeving dingen te doen. zoals fietsen wandelen.

"Dit echt nooit meer......"
Fam. de Vries
15-8-2011 Wij komen net thuis van een nachtje 'Oud London'......De ligging van het Hotel is best aardig, in een bosrijke omgeving. De website van het Hotel belooft echter veel meer dan het kan waarmaken... Zo zijn de hotelkamers zeer klein, sterk verouderd, simpel qua meubilair en het ruikt erg muf. De bedden zijn erg zacht, waardoor je (ook als je normaal postuur hebt) echt in een soort kuil ligt te slapen, en gelijk last van je rug krijgt. Tevens zijn de dekens zeer warm. Dit is geen doen in de zomer....Wij zijn minimaal 7x wakker geworden 's nachts, door de vreselijke warmte van de dekbedden en van rugpijn. Het ontbijt is zeer simpel, een paar plakken brood en jus, met het gevoel dat je in een eetschuur zit. De wellness die beloofd wordt valt ook erg tegen, het bevindt zich op de 3e etage ONDER de grond! Dus weer erg muf en donker....Dit hotel is bij lange na NIET de 4 sterren waard.....Het eten is ook veel te duur. Wij gaan hier echt NOOIT meer heen!!!!!!

"Voor herhaling vatbaar"
E.J.A. Houben
15-8-2011 Een heel goed hotel. Mooie ligging. Wij hadden een heel ruime kamer (geboekt via een veiling), met balkon. Een apart toilet en een heel ruime badkamer, met genoeg ruimte om je spulletjes neer te leggen. Het ontbijt is uitstekend met goede bediening. Wij hebben gedineerd in de Brasserie. Het was uitstekend, zo goed dat we de volgende avond er weer zijn gaan eten. Je betaalt iets meer. maar de priijs/kwaliteitverhouding is goed. En de bediening is uitstekend. Wij zijn 3 dagen geweest.
Dit was top en voor herhaling vatbaar en dat wil wat zeggen want wij reizen zeer regelmatig.

"Goed hotel met veel mogelijkheden"
Frou
9-8-2011 Wij hadden een goede kamer met een heerlijk balkon. Temperatuur op kamer was wel erg hoog (en het was niet eens zo warm geweest) en geen airco aanwezig. Hotel ligt prima t.o.v. centrum Zeist (fiets) en aan de bosrand. Veel mogelijkheden voor wandelen, fietsen, tripjes etc. Prijs via veiling goed, verder hotel wel aardig duur. Mooi terras op binnenplaats, ontbijt oké en vers. Gratis parkeren maar betalen voor wifi. Gedurende ons verblijf was het welness-gedeelte helaas 2 dagen van 9.00 - 17.30 gesloten ivm zwemles.

"Een goed en relax verblijf gehad."
Bram.N
23-6-2011 Geboekt via een veilingsite en moet zeggen dat ik het top heb gehad. Zwembad sauna fitness was mooi en netjes ingericht en was makkelijk te gebruiken. In de ochtend was ik verast door het uitgebreid ontbijt. Luxe kamer was wel wat aan de kleine kant maar had ook wel weer een grote badkamer met 3 persoon bad. (Tip voor de eigenaar: Zet wat meer foto's op de site en internet!)