22-8-2009
Wij hebben onze zomervakantie doorgebracht op camping de Krakeling. Het was een fantastische tijd, de camping is gelegen in een zeer mooi gebied, leuk voor jong en oud. Er was genoeg te doen voor onze kinderen, ze hebben zich reuze vermaakt met het animatieteam.
De eigenaar is zeer vriendelijk, hij en zijn collega's zijn nooit te beroerd om je te helpen. Dat was zeker een dikke plus!
Alles bij elkaar opgeteld was het een supervakantie, zeker voor de prijs die we ervoor hebben betaald.
Wij gaan volgend jaar zeker weer!
6-7-2009
Een mooie camping in een mooi gebied waar veel te doen is buiten de camping, op de camping zelf valt het tegen zeker voor de wat oudere kinderen die moeten het echt zelf doen, Eventueel met de ouders of anderen kinderen. s "avonds voor een borrel halen in het bruincafe is er niet bij. er is en mooie ruimte aanwezig waar geen of nauwelijks gebruik van gemaakt wordt ( echt zonde voor de sfeer op de camping ) er kunnen hier verschillende dingen georganiceerd worden voor jong en oud wat dacht u van kaarten, darten, karako, dansen ( band of disco ) bingo of gewoon een biertje en een borrel drinken met de andere gasten op de camping.
Wij hebben een keer een vraag gesteldt aan een van de vrouwelijke medewerkster en mede eigenaar van de camping en kregen als antwoord Wat wij niet leuk vinden dat doen wij niet ( met andere woorden daar gaan wij onze tijd niet in stoppen ) dit is niet erg klantvriendelijk zeer jammer.
30-5-2010
Dit is een prima camping in een mooie omgeving, de meeste medewerker zijn aardig alleen jammer dat een van de mede eigenaren zo onbeschoft is in zijn benadering naar de gasten toe.
In gesprek met de vaste camping gasten, werd duidelijk dat deze zich er ook aan stoorden.
Ik kreeg de indruk dat deze mensen zich stil hielden uit angst om de plaats kwijt te raken.....
Er zijn meer mooie campings